Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay cok duygulandim bende.dusunmeniz de yeter walla.
Ben gecen yazdim burda benim departman arkadasim hamileyim dedi.tebrik ettim bi Allahin sozunu etmedi saol dedi sadece.
Boyle insanlarda var kac senedir ayni odada calisiyoruz .

ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin

Allah kabul etsin. Allah razı olsun canım. gönlünüzdekinden de güzelini versin Rabbim

Bitanem aglama.. guzel kalpli arkadasim insallah seninde yuzun gulecek az kaldi.. hep yazmasamda ajendama not etim dilketin diye 31 ekimde.. bekliyorum seninle.. hadi bakalim..

oy canım benim kıyamam.... çoook mutlu ettin beni... yalnız bu ay size güzel haberi veremicem canım. inşallah birdahaki ay biri senin biri de bebişin içindi...

Ay cok duygulandim bende.dusunmeniz de yeter walla.
Ben gecen yazdim burda benim departman arkadasim hamileyim dedi.tebrik ettim bi Allahin sozunu etmedi saol dedi sadece.
Boyle insanlarda var kac senedir ayni odada calisiyoruz .

bence böyleleri için hiç üzülme arkadaşım, ben çok kızıyorum böylelerine, eee onu da sana Allah nasip etti ne yani bu kibir. ağzından çıkacak Allah sana da nasip etsin sözü bişi mi eksiltecekti de ondan söylemedi...boşver Allah onun da gönlüne göre versin.benim de akrabalarımdan arayıp tebrik etmeyenler var hala düşün ama arkadaşlarım öğrendiklerinden beri telim 5 dak susmuyo...hayattaki en önemli şey iyi niyet bence...hem hiç üzülme bizim dualarımız yeter burda birbirimize...

canımm aradım hastaneyı sonucum cıkmıs yarın gıdıp alıcam sonucuu ınsallah hayırlıı sonuç cıkmıstırrr

kızlar ben kaçar Allah'a emanet olun dualarınız ve dualrım üzerimizde olun hepinizi kucaklıyorumöpüyorum . . . .

3 buçuk aydır bekledıgım testın sonucu cıkmıs sımdı aradım hastaneyı yarın gıdıp ogrenıcem ınsallah ne olur dua edınde hayırlı haberlerle donerımm ınsallahhhhhh

canımm aradım hastaneyı sonucum cıkmıs yarın gıdıp alıcam sonucuu ınsallah hayırlıı sonuç cıkmıstırrr
ayy inşallah hayırlı haberler olur inşallah canım, sen yarın hemen doktora gösterecek misin peki sonucu?

ınsallah canım ben dusuk yapmıştım ocakta onun ıcın kanda kromozom testı yapılmıştı onun sonucu merakla beklıorduk 4 aydan berıı

cnm içini ferah tut inşallahhhh hayırlı haberlerle ayrılırsın hastaneden...dualarımızdasın biliyosun...

ayy inşallah hayırlı haberler olur inşallah canım, sen yarın hemen doktora gösterecek misin peki sonucu?

ınsallah canım yarın sabah gıdıcem hastaneye bakalım doktor hemen bakarsa randevu vermezse gostercem verırse de alcam testın çıktısını başka doktora gostercem. teldeki kadın burda muayne olcaksanız doktorun ekranından cıkıor dedı bende yok sonucu alıp başka doktora gostercem dedım tmm yarın alabılırsınız dedı

Yok bebem anlik bi uzuntu yasadim sadece.Boyle insanlar mutlak olacak.Niyet cok onemli gercekten.

SEVGİLİ KAYINVALİDECİĞİM !!!

Hani oğlunu her gördüğünde gömleğinde eksik düğme, kıyafetlerinde sökük falan var mı diye çaktırmadan kontrol ediyosun ya..!

Merak Etme Hepsi Yerli Yerinde...

Çünkü; oğluna evlendiğimizde ilk olarak "dikiş dikmeyi" öğrettim :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…