teşekkür ederim cnm Allah hepimizden razı olsun...
bence de bebecim kızlar çalışacak biz dua edecez sonraaaaaaa kasımda hamiş patlaması yaşanacak malum iddialı hatunum ben :))))
ben bu yüzden diyorum ya Allah en tez zamanda hepimizin duasını kabul edecek, hepimiz ne güzel niyetlerle dua ediyoruz...ayyy ben zaten duygusalım malum, şimdiden başladım aglamayaaaaa...ben çok çok zor ağlardım eskiden bu hamişlik çok sulugöz yaptı beni
ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin
Bitanem aglama.. guzel kalpli arkadasim insallah seninde yuzun gulecek az kaldi..hep yazmasamda ajendama not etim dilketin diye 31 ekimde.. bekliyorum seninle.. hadi bakalim..
doğru haklısın canım, daha küçüktür, görünmez. O büyüyene kadar bi doktor bulursun elbet
Ay cok duygulandim bende.dusunmeniz de yeter walla.
Ben gecen yazdim burda benim departman arkadasim hamileyim dedi.tebrik ettim bi Allahin sozunu etmedi saol dedi sadece.
Boyle insanlarda var kac senedir ayni odada calisiyoruz .
Ay cok duygulandim bende.dusunmeniz de yeter walla.
Ben gecen yazdim burda benim departman arkadasim hamileyim dedi.tebrik ettim bi Allahin sozunu etmedi saol dedi sadece.
Boyle insanlarda var kac senedir ayni odada calisiyoruz .
canımm aradım hastaneyı sonucum cıkmıs yarın gıdıp alıcam sonucuu ınsallah hayırlıı sonuç cıkmıstırrr
Ayy hadi bakalım, hayırlısıcanımm arıyorum hastaneyıı heycannn bastııı
ayy inşallah hayırlı haberler olur inşallah canım, sen yarın hemen doktora gösterecek misin peki sonucu?canımm aradım hastaneyı sonucum cıkmıs yarın gıdıp alıcam sonucuu ınsallah hayırlıı sonuç cıkmıstırrr
onu birak sen bebeğim o insan bile degil
inşallahhhh hayırlı haberler alırsın...
ınsallah canım ben dusuk yapmıştım ocakta onun ıcın kanda kromozom testı yapılmıştı onun sonucu merakla beklıorduk 4 aydan berıı
ayy inşallah hayırlı haberler olur inşallah canım, sen yarın hemen doktora gösterecek misin peki sonucu?
cnm içini ferah tut inşallahhhh hayırlı haberlerle ayrılırsın hastaneden...dualarımızdasın biliyosun...
Yok bebem anlik bi uzuntu yasadim sadece.Boyle insanlar mutlak olacak.Niyet cok onemli gercekten.bence böyleleri için hiç üzülme arkadaşım, ben çok kızıyorum böylelerine, eee onu da sana Allah nasip etti ne yani bu kibir. ağzından çıkacak Allah sana da nasip etsin sözü bişi mi eksiltecekti de ondan söylemedi...boşver Allah onun da gönlüne göre versin.benim de akrabalarımdan arayıp tebrik etmeyenler var hala düşün ama arkadaşlarım öğrendiklerinden beri telim 5 dak susmuyo...hayattaki en önemli şey iyi niyet bence...hem hiç üzülme bizim dualarımız yeter burda birbirimize...
Hosgeldin canim.Allah bagislasin kizini masallah.Insallah kardeste gelir biran once:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?