depolayacaksın galiba
Amin canım cumlemizin ins Allah bebekle dahada tatlandirsin sen meryem suresini okudunmu beni dahil ettinmi ben gece uyurken sana dua ettim bide elaya sonra ismini hatirlamadigim topikteki tum kizlara hayirli sağlıklı evlaylar ver dedim:))
aa ne güzel inşallah kendini de görürsün bir gün ya da bizden biri seni görür de sen de hamile çıkarsın canımmmmmm
Evt kiz depolayacam tabi :)) ohh sabahlar olmasin
Insallaahhh canimmmmm
Benim hisler ve ruyalar tehlikelidirrrr
Genelde cikarr
seni de ekledim canım duama. bu arada bişey sorucam. şimdi ben bugün annemlere gidicem. kalabalık olucaz bayağı. meryem suresini oradayken okuyamam. diyorumki ben sureyi burda işyerindeyken okusam tilavet secdesini de evde yapsam... olur mu ki?? ya da secdeyi burda masa başında mı yapsam?? 1 dklık bişey zaten burada kimse de yok. ama başımı kapayamam tabi... nasıl olur??? bie fikiiirrrr, bir fikiiirrrr
Ben bugun yogunum pek okuyamadim
Ne kaynatiyonuz bakim
Soyle bi baktim mik mikta mikmikkk
Walla siz bu performanslaaaa besiz bilem dogurursunuz gamzeee ozellikle sennn
Yaw ben emekli gibiyim bu ara pek bi duruldum
Hergun mikmik yapan bennnn
Bu bebek isi bizim mik mik isini baltaladi resmennnn
Beni harekete geciricek bisey lazim
Ben bugun yogunum pek okuyamadim
Ne kaynatiyonuz bakim
Soyle bi baktim mik mikta mikmikkk
Walla siz bu performanslaaaa besiz bilem dogurursunuz gamzeee ozellikle sennn
Yaw ben emekli gibiyim bu ara pek bi duruldum
Hergun mikmik yapan bennnn
Bu bebek isi bizim mik mik isini baltaladi resmennnn
Beni harekete geciricek bisey lazim
:)) Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbimben test yapmadım canım regl ağrıları var belki yarın yaparım :26: kan testi sonucunu da bekliyorum sabırsızlıkla...seninle hep haberleşmek isterim canım, bende sana yazacağım mutlaka olumlu veya olumsuz, her şey dilediğin gibi olsun
arkadslr ovulasyon testı kullanıyorum bu ay adetten sonra basladım kacırmamak ıcın gununu..adet bıtelı 1 hafta oldu henuz yumurtlama donemınde de degılım sanırım 6 gun falan var ama bugun kahverengı lekelenmem oldu neden olmus olabılır yardımcı olurmusunuz?
Ah Kıyamam yaa bana takıl :)) sevke gelirsin ehuehu
adetten bır hafta sonra falan kahverengı lekelenme olabılıyormus sanırım rahım addetten sonra kendınısı yenıledıgı ıcın. benımde olmuştu da doktora sormuştum oyle demıstı
tesekkur ediyorum korunmayı bırakalı 2 ay oldu duzenlı olan adetım duzensızlestı bu ay tekrar normale dondu bu sefer de bu akıntı oldu 1 hafta sonrasında.. bakalım ınsallh yumurtlama gununu degerlendırıp hamıle kalabılırz..meger ne zor ısmıs hamıle kalmak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?