Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah razı olsun canım. evet ettim bitanem. Allah kabul eder dualarımızı inş.

Insallaahhh canimmmmm
Benim hisler ve ruyalar tehlikelidirrrr
Genelde cikarr

seni de ekledim canım duama. bu arada bişey sorucam. şimdi ben bugün annemlere gidicem. kalabalık olucaz bayağı. meryem suresini oradayken okuyamam. diyorumki ben sureyi burda işyerindeyken okusam tilavet secdesini de evde yapsam... olur mu ki?? ya da secdeyi burda masa başında mı yapsam?? 1 dklık bişey zaten burada kimse de yok. ama başımı kapayamam tabi... nasıl olur??? bie fikiiirrrr, bir fikiiirrrr

Ben bugun yogunum pek okuyamadim
Ne kaynatiyonuz bakim
Soyle bi baktim mik mikta mikmikkk
Walla siz bu performanslaaaa besiz bilem dogurursunuz gamzeee ozellikle sennn
Yaw ben emekli gibiyim bu ara pek bi duruldum
Hergun mikmik yapan bennnn
Bu bebek isi bizim mik mik isini baltaladi resmennnn
Beni harekete geciricek bisey lazim

Allah razi olsun canimmm
Allah dualarimizi kabul etsin
Bence olur canim niye olmasin.duanin herturlusu

arkadslr ovulasyon testı kullanıyorum bu ay adetten sonra basladım kacırmamak ıcın gununu..adet bıtelı 1 hafta oldu henuz yumurtlama donemınde de degılım sanırım 6 gun falan var ama bugun kahverengı lekelenmem oldu neden olmus olabılır yardımcı olurmusunuz?

btun kızlar gecmişi okuyo galıba

Ah Kıyamam yaa bana takıl :)) sevke gelirsin ehuehu

Amin canım
regl agrıları bende de vardı 3 gün ara ara ağrım oldu o olabiliyormuş
ama şuan ağrılarım kesildi
yaz mutlaka hayırlı haberini bekliyorum

adetten bır hafta sonra falan kahverengı lekelenme olabılıyormus sanırım rahım addetten sonra kendınısı yenıledıgı ıcın. benımde olmuştu da doktora sormuştum oyle demıstı

Ah Kıyamam yaa bana takıl :)) sevke gelirsin ehuehu

mik mik te mik mik mikmkkkkkkkkkkkk mik miksizde olmaz minik mik mikte mik mik mik mik silk diksizde olmaz minik laaaaaaaa laaaaaaaaa laaaaaa sze sarkı besteledm

adetten bır hafta sonra falan kahverengı lekelenme olabılıyormus sanırım rahım addetten sonra kendınısı yenıledıgı ıcın. benımde olmuştu da doktora sormuştum oyle demıstı

tesekkur ediyorum korunmayı bırakalı 2 ay oldu duzenlı olan adetım duzensızlestı bu ay tekrar normale dondu bu sefer de bu akıntı oldu 1 hafta sonrasında.. bakalım ınsallh yumurtlama gununu degerlendırıp hamıle kalabılırz..meger ne zor ısmıs hamıle kalmak:)

inşallah benımde ık 3 ay ust uste hem adetten bır hafta sonra kahverengı lekelenmem gelıyordu hemde tam bı hafta sonra gününde kaçırmıyordu da doktora sordum öyle demıstı. inşallah Allım herkesı evlat sahıbı yapar inşallah bızımde bı test sonucu var onu beklıoruz bı cıksa güzel olucakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…