Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dilketin..

bugün sen evleneli 1 yıl 1 ay 1 gün olmuş...

bu bir totem olabilir mi

anladım tatlım, ben de şimdi sonucumu öğrendim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. sonuçların birinde heterozigot gen mutasyonu saptanmış. Ne demek acaba bu yaa:26:

anladım tatlım, ben de şimdi sonucumu öğrendim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. sonuçların birinde heterozigot gen mutasyonu saptanmış. Ne demek acaba bu yaa:26:

alla alla bende bılmıyorum kı canım onu bılen bırısıne sorsana canım en kısa surede

Ay cok duygulandim bende.dusunmeniz de yeter walla.
Ben gecen yazdim burda benim departman arkadasim hamileyim dedi.tebrik ettim bi Allahin sozunu etmedi saol dedi sadece.
Boyle insanlarda var kac senedir ayni odada calisiyoruz .

Bizdede benzer var yan yana oturuyoruz bisi oluyo ben hamileyim ya ondan diyo kasıtlı olmayabilir ama bilemedim kendimi kısır gibi hissediyorum bazenleri:))
minikbebisimmm cok dusuncelisin Teşekkürler ve eminim sizlere geri dönüşü muhteşem olacak yaptığınız dualarin ayrıca taze anneler iyi sizler hamissiniz bizlere umut oluyorsunuz

ahahahhhhçatlatın tüm kaynananalar....bizim ki de temizlik yemekhepsini yaptıkça k.valide çıldırıyoooo...

alla alla bende bılmıyorum kı canım onu bılen bırısıne sorsana canım en kısa surede
biraz burda foruma baktım da, benim gibi MTHFR heterozigot gen mutasyonu olup da düşük yapanlar varmış, demek ki ben de bu yüzden bebeğimi kaybettim :26: pis doktor, bide bana ilk düşüğüm olduğu için bu testi yapmak istememişti, iyiki yaptırmışım, gördün mü canım yaa:26:

Deryacim ne testi bu genetik testi falan mi ??
evet tatlım, genetik testi, bebeğim 9 haftalıkken ölmüştü de, o yüzden yaptırdım ve sanırım sebebini buldum:26:

Toprağım selinaydan haber bekliyorum kızlar ben yetişemiyorum bana özelden biriniz yazarsa çok mutlu olurum unutmayın beniiiiii...çok öpüyorum siziiii...

Kızlar nasılsınız hamileler nasıl gidiyor hamislik:))
Batdaşlarım ne alemde 21 ekim geçti benim bu ay geç olacak sanırım bugün yarın gelir sanırım:2:

Kızlar sonucum onay bekliyordu 16:30 da tekrar cihazda görünüyor hala çıkmadı yarına kaldı sanırım (

doktorlara kalırsa hıcbıseye gerek yok canım onların umrunda degıl kı olan bıze oluo banada yapmak ıstememeıslerdı ılk düşükler normal oluormus 3. düşükten sonra bu testler yapılıyor dedı

Gerçekten mi yaa :2::2: Şükür ki en azından sebebini bulmuşsun ki tedavisi önlemi neyse alırsın inşallah bir daha yaşamazsın..Allahım sağlıklı yavrucaklar nasip eder sana..
Geçen bir arkadaştan duydum ankara büyük doğumda üç dusukten sonra genetik test yapılıyormuş.. Ne kadar saçma bir sistem bu.. Keşke en baştan yaptırabilsek bu testleri de varsa sorunumuz önlemini alabilsek..

Kızlar sonucum onay bekliyordu 16:30 da tekrar cihazda görünüyor hala çıkmadı yarına kaldı sanırım (

bu kadar uzun sürmemesi gerekiyordu. ya çok yoğunlar ya makineleri bozuk.. sabah verdin bu saat oldu çıkmadı. hayırlısı olsun canım.. geç olsun güç olmasın bebiş çıksın inşallah...

ahahahhhhçatlatın tüm kaynananalar....bizim ki de temizlik yemekhepsini yaptıkça k.valide çıldırıyoooo...

Bencede catlasinlarrr.
Ay benimkide benu okumus calisan kadin diye bisey bilmiyo saniyo.
Bi keresinde pizza yaptim dumur oldu.hatta kaynim anne seninkinden guzel olmus deyince bi bozuldu bi bozulduuu

inşallah Gamze inşallahhhh hepinize nasip olur bu duyguyu tatmak...

:)))))))) ee baktım millet duygusala baglıyo azıcık ortam şenlensin dedim :) ben balık ayıklayamam dedim çıktım işin içinden :) bize gelince k.v, o yoksa eşim yapıyo geçen diyo öğrenirsin artık yakında dedim hiç niyetim yok eşim verir balıkçıya 5 lira ayıklanmış balıgı alır gelir kızartır :))))))

3 düşüğe yürek mi dayanır... insan depresyona girer ya... kediyiz sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…