anladım tatlım, ben de şimdi sonucumu öğrendim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. sonuçların birinde heterozigot gen mutasyonu saptanmış. Ne demek acaba bu yaa:26:ınsallah canım yarın sabah gıdıcem hastaneye bakalım doktor hemen bakarsa randevu vermezse gostercem verırse de alcam testın çıktısını başka doktora gostercem. teldeki kadın burda muayne olcaksanız doktorun ekranından cıkıor dedı bende yok sonucu alıp başka doktora gostercem dedım tmm yarın alabılırsınız dedı
anladım tatlım, ben de şimdi sonucumu öğrendim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. sonuçların birinde heterozigot gen mutasyonu saptanmış. Ne demek acaba bu yaa:26:
Ay cok duygulandim bende.dusunmeniz de yeter walla.
Ben gecen yazdim burda benim departman arkadasim hamileyim dedi.tebrik ettim bi Allahin sozunu etmedi saol dedi sadece.
Boyle insanlarda var kac senedir ayni odada calisiyoruz .
anladım tatlım, ben de şimdi sonucumu öğrendim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. sonuçların birinde heterozigot gen mutasyonu saptanmış. Ne demek acaba bu yaa:26:
sevgili kayınvalideciğim !!!
Hani oğlunu her gördüğünde gömleğinde eksik düğme, kıyafetlerinde sökük falan var mı diye çaktırmadan kontrol ediyosun ya..!
Merak etme hepsi yerli yerinde...
çünkü; oğluna evlendiğimizde ilk olarak "dikiş dikmeyi" öğrettim :))))))))
biraz burda foruma baktım da, benim gibi MTHFR heterozigot gen mutasyonu olup da düşük yapanlar varmış, demek ki ben de bu yüzden bebeğimi kaybettim :26: pis doktor, bide bana ilk düşüğüm olduğu için bu testi yapmak istememişti, iyiki yaptırmışım, gördün mü canım yaa:26:alla alla bende bılmıyorum kı canım onu bılen bırısıne sorsana canım en kısa surede
evet tatlım, genetik testi, bebeğim 9 haftalıkken ölmüştü de, o yüzden yaptırdım ve sanırım sebebini buldum:26:Deryacim ne testi bu genetik testi falan mi ??
dilketin..
bugün sen evleneli 1 yıl 1 ay 1 gün olmuş...
bu bir totem olabilir mi
biraz burda foruma baktım da, benim gibi MTHFR heterozigot gen mutasyonu olup da düşük yapanlar varmış, demek ki ben de bu yüzden bebeğimi kaybettim :26: pis doktor, bide bana ilk düşüğüm olduğu için bu testi yapmak istememişti, iyiki yaptırmışım, gördün mü canım yaa:26:
evet tatlım, genetik testi, bebeğim 9 haftalıkken ölmüştü de, o yüzden yaptırdım ve sanırım sebebini buldum:26:
Kızlar sonucum onay bekliyordu 16:30 da tekrar cihazda görünüyor hala çıkmadı yarına kaldı sanırım(
biraz burda foruma baktım da, benim gibi MTHFR heterozigot gen mutasyonu olup da düşük yapanlar varmış, demek ki ben de bu yüzden bebeğimi kaybettim :26: pis doktor, bide bana ilk düşüğüm olduğu için bu testi yapmak istememişti, iyiki yaptırmışım, gördün mü canım yaa:26:
evet tatlım, genetik testi, bebeğim 9 haftalıkken ölmüştü de, o yüzden yaptırdım ve sanırım sebebini buldum:26:
Kızlar sonucum onay bekliyordu 16:30 da tekrar cihazda görünüyor hala çıkmadı yarına kaldı sanırım(
ahahahhhhçatlatın tüm kaynananalar....bizim ki de temizlik yemekhepsini yaptıkça k.valide çıldırıyoooo...
Bizdede benzer var yan yana oturuyoruz bisi oluyo ben hamileyim ya ondan diyo kasıtlı olmayabilir ama bilemedim kendimi kısır gibi hissediyorum bazenleri:))
minikbebisimmm cok dusuncelisin Teşekkürler ve eminim sizlere geri dönüşü muhteşem olacak yaptığınız dualarin ayrıca taze anneler iyi sizler hamissiniz bizlere umut oluyorsunuz
ahahahhhhçatlatın tüm kaynananalar....bizim ki de temizlik yemekhepsini yaptıkça k.valide çıldırıyoooo...
Gerçekten mi yaa :2::2: Şükür ki en azından sebebini bulmuşsun ki tedavisi önlemi neyse alırsın inşallah bir daha yaşamazsın..Allahım sağlıklı yavrucaklar nasip eder sana..
Geçen bir arkadaştan duydum ankara büyük doğumda üç dusukten sonra genetik test yapılıyormuş.. Ne kadar saçma bir sistem bu.. Keşke en baştan yaptırabilsek bu testleri de varsa sorunumuz önlemini alabilsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?