3 düşüğe yürek mi dayanır... insan depresyona girer ya... kediyiz sanki...
Kızlar nasılsınız hamileler nasıl gidiyor hamislik:))
Batdaşlarım ne alemde 21 ekim geçti benim bu ay geç olacak sanırım bugün yarın gelir sanırım:2:
3 düşüğe yürek mi dayanır... insan depresyona girer ya... kediyiz sanki...
testi en erken pazartesi alabilirim anca, pazartesiden sonra bi gün ne zaman randevu bulursam göstercem bakalım. Yok üzülmek de değil aslında ama cidden ben bu testin temiz çıkacağını, boşyere kuruntu yaptığımı düşünüyordum. Sanırım kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekecek...doktora ne zaman göstereceksin canım? o bişey demeden üzme kendini boş yere
evet yaa vicdansızlar....doktorlara kalırsa hıcbıseye gerek yok canım onların umrunda degıl kı olan bıze oluo banada yapmak ıstememeıslerdı ılk düşükler normal oluormus 3. düşükten sonra bu testler yapılıyor dedı
evet kobayız ya biz, 3 tane acı çekmeden yapamıolarGerçekten mi yaa :2::2: Şükür ki en azından sebebini bulmuşsun ki tedavisi önlemi neyse alırsın inşallah bir daha yaşamazsın..Allahım sağlıklı yavrucaklar nasip eder sana..
Geçen bir arkadaştan duydum ankara büyük doğumda üç dusukten sonra genetik test yapılıyormuş.. Ne kadar saçma bir sistem bu.. Keşke en baştan yaptırabilsek bu testleri de varsa sorunumuz önlemini alabilsek..
Ee adetin gelmemis niye test yapmiyosun canim.
Gec mi yumurtladim ovl.testi kullaniyormusun
Canım çarşamba günü erken gebelik yaptım. Tertemiz ak pak:))
Ateşime göre yumyum olmamış ama teste göre oldu.. Sanırım ateşi göz önünde bulundurmak gerek gecikecek oyuzden de umutlanmiyorum
De mi yaa.. Insanların psikolojileri, duyguları önemli değil demek ki.. Üç çocuk yapın demesini biliyorlarsa insanların sağlıkları için de önlem almak zorundalar.. Bir düşük sonrasında bile toparlayamayan insanlar var.. Allahım yardımcısı olsun hepsinin..
testi en erken pazartesi alabilirim anca, pazartesiden sonra bi gün ne zaman randevu bulursam göstercem bakalım. Yok üzülmek de değil aslında ama cidden ben bu testin temiz çıkacağını, boşyere kuruntu yaptığımı düşünüyordum. Sanırım kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekecek...
O akcapakca test beni deli ediyo yaa.
Yani orda bir cizgi ariyoda insan dumduz gozukuyoyaaa.
Hayirlisi artik cnm bi dahaki aya dicez.yine dw umut kesilmez daha gelmemiss
aynen öyle.. ben aylardır deniyorum olduktan sonra düştü diyelim... ben bu acıya 3 kere nasıl dayanayım... kendi başımızın çaresine bakıp testi kendimizin yaptırması lazım yani....
canım çözüm iğneyse olursun.. sen erkenden öğrendiğine şükretmelisin. benim aklıma gelmezdi belki de ilk düşüğümde yani...
15. gün çatlamış canım
Canim sen kredi falan diyodun ne icin? Ben de eve niyetlendim bakalim
Ne yapalım canım hayırlısı inşallah. Ocaka kadar yolum var :) ocakta olursa eylül ekim gibi dogururum işte iznimi rahatça.kullanırım böyle avutuyorum kendimiO akcapakca test beni deli ediyo yaa.
Yani orda bir cizgi ariyoda insan dumduz gozukuyoyaaa.
Hayirlisi artik cnm bi dahaki aya dicez.yine dw umut kesilmez daha gelmemiss
ev kredisi canım ama kendim için değil ablam için. bugün ipotek evraklarını imzaladım. birtek tapu işlemi kaldı... sen başvurdun mu?
Allah Allah...telefondan alamıyor musun sonucu? öyle denesen bir de
Allah kolaylik veriyo cnm.insallah alirsiniz evinizi istediginiz gibi.Biz evlenirken aldik evi kredi cektik.ikimizde calisiyoruz oderiz dedik.Iki senede odefik bitti cok sukur.bebisi de o yuzden ertelemistik.Simdide arabayi dehistirdik.bi kredimiz daha oldu.Hayirlisi ile bu da biter insallah.Hayırlı olsun canım. kredi cekmicem ama param yeterse borc harc bi şekilde halletmeye caliscam yakinlardan. Nerden ne kadara aldiniz cnm mahsuru yoksa? Ben de 130 civari bisey bakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?