Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

3 düşüğe yürek mi dayanır... insan depresyona girer ya... kediyiz sanki...

De mi yaa.. Insanların psikolojileri, duyguları önemli değil demek ki.. Üç çocuk yapın demesini biliyorlarsa insanların sağlıkları için de önlem almak zorundalar.. Bir düşük sonrasında bile toparlayamayan insanlar var.. Allahım yardımcısı olsun hepsinin..

Kızlar nasılsınız hamileler nasıl gidiyor hamislik:))
Batdaşlarım ne alemde 21 ekim geçti benim bu ay geç olacak sanırım bugün yarın gelir sanırım:2:

Ee adetin gelmemis niye test yapmiyosun canim.
Gec mi yumurtladim ovl.testi kullaniyormusun

doktora ne zaman göstereceksin canım? o bişey demeden üzme kendini boş yere
testi en erken pazartesi alabilirim anca, pazartesiden sonra bi gün ne zaman randevu bulursam göstercem bakalım. Yok üzülmek de değil aslında ama cidden ben bu testin temiz çıkacağını, boşyere kuruntu yaptığımı düşünüyordum. Sanırım kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekecek...

doktorlara kalırsa hıcbıseye gerek yok canım onların umrunda degıl kı olan bıze oluo banada yapmak ıstememeıslerdı ılk düşükler normal oluormus 3. düşükten sonra bu testler yapılıyor dedı
evet yaa vicdansızlar.... şimdi gidip suratına bu testleri çarpasım geldi o doktorun

evet kobayız ya biz, 3 tane acı çekmeden yapamıolar keşke caım ya keşke

Ee adetin gelmemis niye test yapmiyosun canim.
Gec mi yumurtladim ovl.testi kullaniyormusun

Canım çarşamba günü erken gebelik yaptım. Tertemiz ak pak:))
Ateşime göre yumyum olmamış ama teste göre oldu.. Sanırım ateşi göz önünde bulundurmak gerek gecikecek oyuzden de umutlanmiyorum

Canım çarşamba günü erken gebelik yaptım. Tertemiz ak pak:))
Ateşime göre yumyum olmamış ama teste göre oldu.. Sanırım ateşi göz önünde bulundurmak gerek gecikecek oyuzden de umutlanmiyorum

O akcapakca test beni deli ediyo yaa.
Yani orda bir cizgi ariyoda insan dumduz gozukuyoyaaa.
Hayirlisi artik cnm bi dahaki aya dicez.yine dw umut kesilmez daha gelmemiss

aynen öyle.. ben aylardır deniyorum olduktan sonra düştü diyelim... ben bu acıya 3 kere nasıl dayanayım... kendi başımızın çaresine bakıp testi kendimizin yaptırması lazım yani....

canım çözüm iğneyse olursun.. sen erkenden öğrendiğine şükretmelisin. benim aklıma gelmezdi belki de ilk düşüğümde yani...

15. gün çatlamış canım

Aynen ama cooook zorlayinca ben cok cok hafiiiff kimsenin goremedigi bi cizgi goruyorum ama sadece ben goruyorum haha:)))))

Canim sen kredi falan diyodun ne icin? Ben de eve niyetlendim bakalim

Ne yapalım canım hayırlısı inşallah. Ocaka kadar yolum var :) ocakta olursa eylül ekim gibi dogururum işte iznimi rahatça.kullanırım böyle avutuyorum kendimi

ev kredisi canım ama kendim için değil ablam için. bugün ipotek evraklarını imzaladım. birtek tapu işlemi kaldı... sen başvurdun mu?

Hayırlı olsun canım. kredi cekmicem ama param yeterse borc harc bi şekilde halletmeye caliscam yakinlardan. Nerden ne kadara aldiniz cnm mahsuru yoksa? Ben de 130 civari bisey bakiyorum.

Allah Allah...telefondan alamıyor musun sonucu? öyle denesen bir de

normalde özele gidecektim sabah çift çizgiyi görünce ablama gideyim dedim onların orda devlet hastanesi vardı orda yaptırdım gittiğimde baya kalabalıktı normalde aynı gün netten bakıyordum çıkıyordu 2 saate ama şimdi onay bekliyor diyordu 4 buçukta da tekrar cihazda görünüyor diyor anlamadım canım ya

allah hepinizden razı olsun çok sağolun hamişler işallah dualarınız kabul olur aminnnnnnnnnnnnnn

Hayırlı olsun canım. kredi cekmicem ama param yeterse borc harc bi şekilde halletmeye caliscam yakinlardan. Nerden ne kadara aldiniz cnm mahsuru yoksa? Ben de 130 civari bisey bakiyorum.
Allah kolaylik veriyo cnm.insallah alirsiniz evinizi istediginiz gibi.Biz evlenirken aldik evi kredi cektik.ikimizde calisiyoruz oderiz dedik.Iki senede odefik bitti cok sukur.bebisi de o yuzden ertelemistik.Simdide arabayi dehistirdik.bi kredimiz daha oldu.Hayirlisi ile bu da biter insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…