Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlı olsun canım. kredi cekmicem ama param yeterse borc harc bi şekilde halletmeye caliscam yakinlardan. Nerden ne kadara aldiniz cnm mahsuru yoksa? Ben de 130 civari bisey bakiyorum.

valla kredisiz alabiliyorsanız ne mutlu size... benim iş karışık biraz.. ablamların arsası vardı. ev yapıldı ama borçları vardı daireler onlara gitti. 1 dairenin yarı hakkı kaldı. onu gösterip kredi çektik. ümraniyede. 120000 tl biçtiler fiyatı 9000 tl veriyorlar. neyse ben kaçar. çok öptüm hepinizi byeeeee

Kredisiz almamiz biraz zor ama şansımız i zorliycaz biraz bakalim bulursak gonlumuze gore.. biz de seni optuk tatlim gorusuruz

Selinayy tebrik ederim hayırlısı olsun... Kızçeler bugün çok yoğundum pek bakamadım. Ayetel kürsü dualarına bende katılmak istiyorum... Kaç tane okuyacağız yazar mısınız... Herkes için herşey yolundadır inşallah var mı yeni haberler...

hayırlı akşamlar kızlaar nasılsınız bakiiiim bende iyiyim hamdolsun,bişey sorayım size ben bu adetimde bal,çtarçın çörekotu yapmıştım,ayın 4 ünde adet oldum 6 sında başladım yaani,bu ay bayram da var diye pek önemsemedim çalışmaları,ayın 18 ve 20 değerlendirdik sadece,hamile olduğumu sanmıyorum
soruma geleyim kasık batmam var her zamankinden farklı böyle ince,önce bacağa sonra bele doğru kayan bir sızı,arada otururken hafif başım dönüyo çok az, akıntım da çoğaldı ve böyle yapışkan beyaz(yumurta akı gibi değil ) sert ve uzuyo 2 gündür,bu 3 lü karışım yumurtlama günlerini değiştiriyor mu, tekrar yapabiliyor muyuz bu karışımı,bana etkisini gösterdi galiba bilen acilen cevap verebilir mi
ne oluyor bana yaahu :44:

saol canım bende okumak isterim inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder

Canım kürler etkiler mi bilmiyorum ama, benim adetim normalde 28-30 günde bir olduğu halde 20-23. Günlerde yumurtladigim bile olmuştur. Öyle olabilir belki test ya da ateş ölçme uyguluyor musun:))

Canım belki kürlerdendir hiç kullanmadım ama yumurta sayısını falan arttırdığı için belki olabilir diye düşündüm

Canım kürler etkiler mi bilmiyorum ama, benim adetim normalde 28-30 günde bir olduğu halde 20-23. Günlerde yumurtladigim bile olmuştur. Öyle olabilir belki test ya da ateş ölçme uyguluyor musun:))

yok canım yaaa onları pek bilmiyorum,galiba benimde öyle bir durumum olabilir,ben zaten rahim filmi çekindiğim için bu ayı boş geçirmeyi planlıyorum ne olur ne olmaz,ama gerçekten denemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum yumurtlamaya yardımcı oluyo ben akıntımdan farkediyorum bir değişiklik var

Canım belki kürlerdendir hiç kullanmadım ama yumurta sayısını falan arttırdığı için belki olabilir diye düşündüm

evet evet ben de öyle düşünüyorum hamile olmasamda çalıştıklarını,fazlalaştığını bilmek bile bir gelişme diye düşünüyorum

Rahim filmi mi yardımcı oldu? Belki de rahim filminin ardından hemen hamile kalanlardan olursun :)) ben de istiyorum aslında birkaç ay denedikten sonra..

Rahim filmi mi yardımcı oldu? Belki de rahim filminin ardından hemen hamile kalanlardan olursun :)) ben de istiyorum aslında birkaç ay denedikten sonra..

zaten öyle olursa büyük süpriz olur,düşünsene aylardır uğraş uğraş olmasın düşünmeyip ertelediğin zaman hamile kal bakalım aaa bu arada selinayy tebrikleeeeer

zaten öyle olursa büyük süpriz olur,düşünsene aylardır uğraş uğraş olmasın düşünmeyip ertelediğin zaman hamile kal bakalım aaa bu arada selinayy tebrikleeeeer

Hamilelerin hikayelerini okursan hepsinde de ummadikları anda hamile kaldıklarını görürsün

Kızlar. Nasılsın bu ara. Girmiyormuş İnternet'e. Sorun vardı diye sizleri. Cokkkk özledim bide aşılma tutmadı morelim halen bozukkkkkk. Yaaa

canım bende bu ay 1 hafta kadar sogan kürü uyguladım aynı durumlar bendede var 7 gün geçti bugünle birlikte adetim
pazartesiye kadar olmazsa kan testi yaptıracagım kürlerin bu tarz etkileri varmı bende merak ettim :44:

Hamilelerin hikayelerini okursan hepsinde de ummadikları anda hamile kaldıklarını görürsün

evet okumuştum bir kaç kez ayy artık olsada bu serüven sona erse hayırlısıyla,ne zormuş yumurtlama günü,kürler,uygun zamanı kolla...

hadi canm bekliyoruz güzel haberlerini inşaalah,RABBİM hayırlı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese

ben çıkıyorum hayırlı akşamlar kızlaar verdiğiniz ilgiler için teşekkür ederim

Kizlar ben dualarimi ettim.. allah'im kabul eder insallah.. isteyen butun arkadaslarima duaa etim.. allah'im insallah tez zamanda sizinde yuzunuzu guldursun..

Kizlar ben dualarimi ettim.. allah'im kabul eder insallah.. isteyen butun arkadaslarima duaa etim.. allah'im insallah tez zamanda sizinde yuzunuzu guldursun..

Agzina , yuregine saglik canim.
Allah kabul etsin.
Insallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…