Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar niye öyleymiş bilmiyorum ama hamile kalmak isteyene 41 tane ayetel kürsi okumak gerekiyor diyorlar...ben 15 tane okudum az kişiyiz diye...duamı da yaptım...kızlar Allahın izniyle alacaz çok yakında hepinizin hamiş haberini....duama katılan arkadaşlardan da Allah razı olsun...çok teşekkürler...

allah hepinizden razı olsun çok sağolun hamişler işallah dualarınız kabul olur aminnnnnnnnnnnnnn

amin cnm çok saol...

saol canım bende okumak isterim inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder

cnm biz toplam 10 kişi falanız ya hamişler, 4-5'er tane okursak 41'i buluruz. niyeyse hamile kalmak isteyenlere 41 tane okuyun diyolar.

cnm 4-5 tane okursan harika olur...çok saol katıldığın için...

Kizlar ben dualarimi ettim.. allah'im kabul eder insallah.. isteyen butun arkadaslarima duaa etim.. allah'im insallah tez zamanda sizinde yuzunuzu guldursun..

çok teşekkürler cnm, Allah kabul etsin...

Seninde agzina yuregine saglik canim benim
Allah kabul etsin insallahh
Sana bebisine saglik versin

kızlar 10 tane okudum.. Allah kabul etsin... İnşallah yerine gitmiştir... Allahım sesimizi duysun inşallah en kısa zamanda bekleyen canı gönülden isteyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin evlat sahibi olmayı amiiiinnn...

canim bende 7 tane okudum duami da yaptim yarin cuma selasinda da Allah in izni ile cuma duasinda da duami edicem Allah kabul eder insallah.. Allah senden de razi olsun.

kızlar sizi çok seviyorum ya... hep birbirimize burada destek olduk ve sonuna kadar destek olacağız... hepimiz hamile kalana kadarda dualarımız devam etcek bunu her hafta tekrar edebiliriz 10 dakikamızı almıyor...bir kişiye yardımcı olabilsek ne mutlu bize... Hepinizden Allah razı olsun..

Kızlar,bende yeni evliyim aşırı derecede bir cocuk isteği oluştuki sormayın. Sanırım bütün arkadaşlarımın hamile olması ve bebeklerinin olması beni etkiliyor bu durumda :) bi bebek göreyim içim eriyo böyle :) eşim istemiyordu 1 seneden önce ama bugun konuştuk hamilelik sırasında kilo alıcağım için bugun diyete başladım 75 kg ile 65'e düşersem cocuk işine sıcak bakıcağını söyledi.tabi bu kilo verme konusu eşimin benim kilo veremiceğimi düşündüğü için. ama azimle vericem o 10 kiloyu :) İnşallah bende mutlu haberleri sizlerle paylaşırım

hoşgeldin canım... İnşallah en kısa zamanda senden güzel haberler alırız... diyetisyene gidebilirsin bu konuda yardım al bence kendi kendine diyet yapma anlat durumunu bebek düşünüyorum fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum de... verirsin ya nolcak

kızlar ben reglim bitenden bu yana yasin-i şerif ve 3 defada ayetel kürsi okuyorum ve yatmadan öncede Allahımhiçevlat sahibiolmayanları evlet sahibi yap sonrada bana nasip et diye dua ediyorum.. psipsiko karşılaşamıyoruz canım senin lekelenmen vardı ne oldu o gün sana çok dua ettim, devamı geldimi?*

yok canım o günden sonra gelmedi çok şükür...Allah razı olsun canım benimmmmm... bende elim karnımda uyuyana kadar hep ayetel kürsi okuyorum lekenmem olduğu günden beri...hepinizi uyumadan önce anıyorummm... hayırlısı ile hepiniz anne olacaksınız canım ben bu 41 ayetel kürsiyi bilmiyordum okurum ben hızlı okuyorum... her gün bile okurum Allahın izni ile dualarımız kabul olsun inşallah

duaların gücüne inanırım her zaman, okuyunca çok rahatlarım ruhen, bende okuyorum hergün ama hamilelrin duası kabul olur..inşallah en kısa zamanda hamile kalırız..kendine dikkat et ilk üç ay çok önemlidir..

Baana da dua edin lütfen kızlar ... bu ay da hic umidim yok nedense yine olmadi olmayacak sanirim :-((

kızlar 5 tanede ben okudum dua mı da yaptım Rabbim kabul etsin inşallah

canim bende 7 tane okudum duami da yaptim yarin cuma selasinda da Allah in izni ile cuma duasinda da duami edicem Allah kabul eder insallah.. Allah senden de razi olsun.

Kıızlaaar bu özel duaniza beni de ekleyin isimle inşaallah,çok güzel ALLAH razı olsun sizden,çok seviyorum sizi dua etseniz de etmesenz de,aile olduk ne güzel,teşekkür ederim,
bu topiği açarken bu kadar müthiş bir topik olacağımızı sanmazdım,ama TOP ON da 1numarayız maaşaallah,;-) ALLAH bozmasın. İnşaallah.
Hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…