kızlar ben reglim bitenden bu yana yasin-i şerif ve 3 defada ayetel kürsi okuyorum ve yatmadan öncede Allahımhiçevlat sahibiolmayanları evlet sahibi yap sonrada bana nasip et diye dua ediyorum.. psipsiko karşılaşamıyoruz canım senin lekelenmen vardı ne oldu o gün sana çok dua ettim, devamı geldimi?*
kuzummmmmm hamile misin senn. çok sevindim yaaaa
Bende varım kızlar 25 ekim yani bugün adetolmam gerekiyo inş olmam bakalım yaaaa dua edin ne olur adet olmak istemiyorum
Günaydın kızlaarrrr
Gunaydinnnnaslsiniz kizlaaar
Hosbuldum saol canim nasilsingünaydın cnm hosgeldın
günaydın canım hoşgeldınn ıyıyız cnm yanı ben ıyıyımve heycanlıyım sen nasılsın canım
Hosbuldum saol canim nasilsin
Bizde iyiyiz cok sukur :)) ne oldu canim bugun bat falan mi ssenin
yokk canım bnm bu aykı bat gectıde hastaneye gıdıcem birazdan genetık testı yaptırmıştım onun sonunucu öğrencem 3 buçuk aydır bu sonucu bekliyordum
ıyıyım canım saol sen nasılsın
Anladim canim:) Allah gonnlune gore versinn.bizi de haberdar et
Iyi olmaya çalışıyorum ama artik bu ise gelmek beni boguyo cok sıkılıyorum
kızlar niye öyleymiş bilmiyorum ama hamile kalmak isteyene 41 tane ayetel kürsi okumak gerekiyor diyorlar...ben 15 tane okudum az kişiyiz diye...duamı da yaptım...kızlar Allahın izniyle alacaz çok yakında hepinizin hamiş haberini....duama katılan arkadaşlardan da Allah razı olsun...çok teşekkürler...
kızlar 5 tanede ben okudum dua mı da yaptım Rabbim kabul etsin inşallah
Aminnn canlarim Allahim kabul etsin jns sizlerde saglikla alin evlatlarinizi kucaginizakızlar 10 tane okudum.. Allah kabul etsin... İnşallah yerine gitmiştir... Allahım sesimizi duysun inşallah en kısa zamanda bekleyen canı gönülden isteyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin evlat sahibi olmayı amiiiinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?