ev arkadaşım iğne olduğu halde yine düşük yapmıştı, 3. seferde kan nakli de yapılmış, ondan sonra sağlıklı bir bebeği oldu canım. Çok stresli ve zor bir süreç beni bekliyor yani. şimdiden strese girdim:18:aynen öyle.. ben aylardır deniyorum olduktan sonra düştü diyelim... ben bu acıya 3 kere nasıl dayanayım... kendi başımızın çaresine bakıp testi kendimizin yaptırması lazım yani....
canım çözüm iğneyse olursun.. sen erkenden öğrendiğine şükretmelisin. benim aklıma gelmezdi belki de ilk düşüğümde yani...
15. gün çatlamış canım
canım güzel haberlerle gerlisin inşallahben cıkıyorummm kendınızee cok ıyı bakınnn
günaydın gamzecim, nasılsın? Allah kabul etsin dualarınıHayırlı cumalar arkadaşlar bende saat 11 gibi ayetel kursi okucam 41 tane hepimiz icin duada etcem Allahim bizlerede bebel nasip etsij hamislerimizede sag salim kucağına almayi nasip etsin bütün herkesin sansi bahti açık olsun ins
günaydın tatlım, nasılsın, bebiş nasılGunaydinnnnaslsiniz kizlaaar
ev arkadaşım iğne olduğu halde yine düşük yapmıştı, 3. seferde kan nakli de yapılmış, ondan sonra sağlıklı bir bebeği oldu canım. Çok stresli ve zor bir süreç beni bekliyor yani. şimdiden strese girdim:18:
canım güzel haberlerle gerlisin inşallahdua edicem senin için
günaydın gamzecim, nasılsın? Allah kabul etsin dualarını
günaydın tatlım, nasılsın, bebiş nasıl
Dilketin ve nisacım size de günaydın, herkeslere günaydın, hayırlı cumalar
cocuk yap derim benBelki de ugurlu gundur bugun senin icin
Gunaydinnnnaslsiniz kizlaaar
günaydınlarrrr günaydınlarrrr ekim hamişlerii veee kasımmm hamişleriiiii
Günaydın kızlaarrrr
Hoş geldin inşallah olmazsın canım sende Allah'ın izniyle bebişine kavuşursun
inşallah kırmızılar değil bebiş gelir canımmmBende varım kızlar 25 ekim yani bugün adetolmam gerekiyo inş olmam bakalım yaaaa dua edin ne olur adet olmak istemiyorum
günaydın canım,Hayırlı cumalar arkadaşlar bende saat 11 gibi ayetel kursi okucam 41 tane hepimiz icin duada etcem Allahim bizlerede bebel nasip etsij hamislerimizede sag salim kucağına almayi nasip etsin bütün herkesin sansi bahti açık olsun ins
ev arkadaşım iğne olduğu halde yine düşük yapmıştı, 3. seferde kan nakli de yapılmış, ondan sonra sağlıklı bir bebeği oldu canım. Çok stresli ve zor bir süreç beni bekliyor yani. şimdiden strese girdim:18:
Dilketin ve nisacım size de günaydın, herkeslere günaydın, hayırlı cumalar
iyidir inşallah :) bu arada arkadaşımdan hala cevap gelmedi ya :26: gelince hemen yazarım sana. Ben de iyiyim napiyim, kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapanların topiğini okuyorum şimdi:26:Bilmiyorumki canim iyi herhalde :) su iki haftayi atlatip gorsek bi, biraz rahatlicam :)) sen nasilsinn
sağol canımSaol canım sana da gunaydin hayirli cumalar olsun
bakalım hayırlısı canım. Pazartesi günü yarım gün çalışıolar doktorlar, o gün gösterip gösteremeyeceğim henüz kesin değil, ama inşallah gösterebilirim canım ya. olmazsa çünkü benim de cumartesiye fln kalcakcanım yumyumu geçeli çok oldu onun faydası olmaz
günaydın kızlar
inşallah kırmızılar değil bebiş gelir canımmm
günaydın canım,
bugün 41 tane ayetel kürsiyi okuyabilecek misin? hem de en yoğun gününde?
günaydın hayırlı cumalar canım,
hadi ya... du bakalım belki seninki onunki gibi olmaz... önce bir doktorla görüş sen, kalbini de ferah tutmaya çalış canım. gerçi ben de eşimin sperm testinin sonucunu doktora göstermedim henüz ama bir değer çok düşük. ben de ondan dolayı stresliyim... sen pazartesi gideceksin 3 günün kalmış, ben haftaya c.tesiye kadar kendimi de eşimi de yicem herhalde
günaydın, hayırlı cumalargünaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın, hayırlı cumalarGününüz aydın, Cumanız Hayırlı ,Dualarınız kabul olsun güzellerrr
iyidir inşallah :) bu arada arkadaşımdan hala cevap gelmedi ya :26: gelince hemen yazarım sana. Ben de iyiyim napiyim, kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapanların topiğini okuyorum şimdi:26:
sağol canım
bakalım hayırlısı canım. Pazartesi günü yarım gün çalışıolar doktorlar, o gün gösterip gösteremeyeceğim henüz kesin değil, ama inşallah gösterebilirim canım ya. olmazsa çünkü benim de cumartesiye fln kalcak
sperm morfolojisi belki gıda takviyeleri ve vitaminlerle düzeltilebilir canım ya, sıkma canını. Eşinde varikosel fln var mıydı ?
günaydın, hayırlı cumalar
günaydın, hayırlı cumalar
bakalım hayırlısı canım. Pazartesi günü yarım gün çalışıolar doktorlar, o gün gösterip gösteremeyeceğim henüz kesin değil, ama inşallah gösterebilirim canım ya. olmazsa çünkü benim de cumartesiye fln kalcak
sperm morfolojisi belki gıda takviyeleri ve vitaminlerle düzeltilebilir canım ya, sıkma canını. Eşinde varikosel fln var mıydı ?
Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
yok tatlım alamadım, hastane bana çokkk uzak ve işten izin alamam bugün. Anca pazartesi fln gidebilirim belki. Ama telefonda öğrendim. Üniversitedeki ev arkadaşımla aynı kaderi paylaşıyoruz, onda da çıkmıştı aynı problem ve 3 düşük yaşamıştı kendisi. Ona 3.düşükten sonra kan nakli yapılmış ve hamileliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne yapmış kendine. Bi takım ilaçlar fln kullanmış, öylelikle 4. hamileliği sağlıklı bir şekilde sonuçlanmış. Benim de ona benzer bir tedavim olur heralde, tam bilemiyorum şuanAldin mi sonuclari,cozum neymis pekii
Insallah guzell haberlerle gelirsin canimm.BekliyosssKızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
canım hadi hayırlısı olsun, niçin şüphelendi doktor ki? hadi inşallah seninledir bebişinKızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
inşallah canım yainşallah c.tesi kalmaz canım. süre uzadıkça stres de artıyor çünkü.. canım biz ilk defa doktora gidicez. o yüzden neyimiz var ya da yok bilmiyoruz henüzc.tesi günü kopacak dananın kuyruğu
günaydın caanım, hayırlı cumalarGunaydin Gunaydin Gunaydin....
Guzel kalpli arkadaslarim... Hayirli cumalar.. bugun hepimizde bol bol dua edelim.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...
Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?