Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ev arkadaşım iğne olduğu halde yine düşük yapmıştı, 3. seferde kan nakli de yapılmış, ondan sonra sağlıklı bir bebeği oldu canım. Çok stresli ve zor bir süreç beni bekliyor yani. şimdiden strese girdim:18:

ben cıkıyorummm kendınızee cok ıyı bakınnn
canım güzel haberlerle gerlisin inşallah dua edicem senin için

günaydın gamzecim, nasılsın? Allah kabul etsin dualarını

Gunaydinnn naslsiniz kizlaaar
günaydın tatlım, nasılsın, bebiş nasıl

Dilketin ve nisacım size de günaydın, herkeslere günaydın, hayırlı cumalar

Bilmiyorumki canim iyi herhalde :) su iki haftayi atlatip gorsek bi, biraz rahatlicam :)) sen nasilsinn

cocuk yap derim ben Belki de ugurlu gundur bugun senin icin

canım yumyumu geçeli çok oldu onun faydası olmaz
Gunaydinnn naslsiniz kizlaaar

günaydınlarrrr günaydınlarrrr ekim hamişlerii veee kasımmm hamişleriiiii

Günaydın kızlaarrrr

Hoş geldin inşallah olmazsın canım sende Allah'ın izniyle bebişine kavuşursun

günaydın kızlar

Bende varım kızlar 25 ekim yani bugün adetolmam gerekiyo inş olmam bakalım yaaaa dua edin ne olur adet olmak istemiyorum
inşallah kırmızılar değil bebiş gelir canımmm

günaydın canım,
bugün 41 tane ayetel kürsiyi okuyabilecek misin? hem de en yoğun gününde?

Dilketin ve nisacım size de günaydın, herkeslere günaydın, hayırlı cumalar

günaydın hayırlı cumalar canım,
hadi ya... du bakalım belki seninki onunki gibi olmaz... önce bir doktorla görüş sen, kalbini de ferah tutmaya çalış canım. gerçi ben de eşimin sperm testinin sonucunu doktora göstermedim henüz ama bir değer çok düşük. ben de ondan dolayı stresliyim... sen pazartesi gideceksin 3 günün kalmış, ben haftaya c.tesiye kadar kendimi de eşimi de yicem herhalde

günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kizlarrrr hepinise gunaydin.
Dua eden tum arkadaslarin agizlarina, yureklerine saglikk.
Allah kabul etsin.
Benimde bugun isim az gibi.okuyabildigim kadar okuyacagim ayetel kursi.

Bilmiyorumki canim iyi herhalde :) su iki haftayi atlatip gorsek bi, biraz rahatlicam :)) sen nasilsinn
iyidir inşallah :) bu arada arkadaşımdan hala cevap gelmedi ya :26: gelince hemen yazarım sana. Ben de iyiyim napiyim, kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapanların topiğini okuyorum şimdi:26:

Saol canım sana da gunaydin hayirli cumalar olsun
sağol canım

bakalım hayırlısı canım. Pazartesi günü yarım gün çalışıolar doktorlar, o gün gösterip gösteremeyeceğim henüz kesin değil, ama inşallah gösterebilirim canım ya. olmazsa çünkü benim de cumartesiye fln kalcak
sperm morfolojisi belki gıda takviyeleri ve vitaminlerle düzeltilebilir canım ya, sıkma canını. Eşinde varikosel fln var mıydı ?

günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın, hayırlı cumalar

Gününüz aydın, Cumanız Hayırlı ,Dualarınız kabul olsun güzellerrr
günaydın, hayırlı cumalar

Aldin mi sonuclari,cozum neymis pekii

Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir

inşallah c.tesi kalmaz canım. süre uzadıkça stres de artıyor çünkü.. canım biz ilk defa doktora gidicez. o yüzden neyimiz var ya da yok bilmiyoruz henüz c.tesi günü kopacak dananın kuyruğu

Aldin mi sonuclari,cozum neymis pekii
yok tatlım alamadım, hastane bana çokkk uzak ve işten izin alamam bugün. Anca pazartesi fln gidebilirim belki. Ama telefonda öğrendim. Üniversitedeki ev arkadaşımla aynı kaderi paylaşıyoruz, onda da çıkmıştı aynı problem ve 3 düşük yaşamıştı kendisi. Ona 3.düşükten sonra kan nakli yapılmış ve hamileliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne yapmış kendine. Bi takım ilaçlar fln kullanmış, öylelikle 4. hamileliği sağlıklı bir şekilde sonuçlanmış. Benim de ona benzer bir tedavim olur heralde, tam bilemiyorum şuan

Gunaydin Gunaydin Gunaydin....

Guzel kalpli arkadaslarim... Hayirli cumalar.. bugun hepimizde bol bol dua edelim.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...

Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
canım hadi hayırlısı olsun, niçin şüphelendi doktor ki? hadi inşallah seninledir bebişin

inşallah c.tesi kalmaz canım. süre uzadıkça stres de artıyor çünkü.. canım biz ilk defa doktora gidicez. o yüzden neyimiz var ya da yok bilmiyoruz henüz c.tesi günü kopacak dananın kuyruğu
inşallah canım ya
inşallah siz de hayırlı haberler alırsınız, ameliyatsız çözümü vardır inşallah

Gunaydin Gunaydin Gunaydin....

Guzel kalpli arkadaslarim... Hayirli cumalar.. bugun hepimizde bol bol dua edelim.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...

günaydın caanım, hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…