- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
inşallah c.tesi kalmaz canım. süre uzadıkça stres de artıyor çünkü.. canım biz ilk defa doktora gidicez. o yüzden neyimiz var ya da yok bilmiyoruz henüzc.tesi günü kopacak dananın kuyruğu
Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
Günaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:
Kıızlaaar bu özel duaniza beni de ekleyin isimle inşaallah,çok güzel ALLAH razı olsun sizden,çok seviyorum sizi dua etseniz de etmesenz de,aile olduk ne güzel,teşekkür ederim,
bu topiği açarken bu kadar müthiş bir topik olacağımızı sanmazdım,ama TOP ON da 1numarayız maaşaallah,;-) ALLAH bozmasın. İnşaallah.
Hayırlı cumalar...
Aminnn canlarim Allahim kabul etsin jns sizlerde saglikla alin evlatlarinizi kucaginiza
Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
Gunaydin Gunaydin Gunaydin....
Guzel kalpli arkadaslarim... Hayirli cumalar.. bugun hepimizde bol bol dua edelim.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...
Günaydın kızlarrrr .. Hayırlı cumalar olsun hepimize :124::124:
insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah ustune gormussundur. bende hastanedeyim. bakalim bende ne olacak. dualarim seninle..
Hayırlı olsun inşallah...Günaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:
Insallah olumlu gecer canim gorusmeleriniz.
Cok zor beklemek bilirim.
Bende yarin gitcem ama ilk kez gitcekmis gibiyim:))
gözün aydın canımmmmmmmmGünaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:
ilk hamileliğimde regl dönemimde 2 gün hafif reglim olmuştu ;meğer bebeğim yetleşirken olmuş o...inşallah sizinde öyledir,hayırlı haber alırsıncnm sen de minişinin kesesini göreceksin inşallahhh ne güzel...
ilk hamileliğimde regl dönemimde 2 gün hafif reglim olmuştu ;meğer bebeğim yetleşirken olmuş o...inşallah sizinde öyledir,hayırlı haber alırsın
benimde bugün reglim bitiyor,inşallah bu ay bebişim olur,ilk hamileliğim çok zor geçmişti ama kucağıma aldığımda bütün sıkıntıları unuttum,Allah isteyen herkese nasip etsin
biz daha yeniyizo zaman sen hoş geldin eski toprak
Tsk ederim canim yumyumdayim bugun yumurtlicam sanırım :))ev arkadaşım iğne olduğu halde yine düşük yapmıştı, 3. seferde kan nakli de yapılmış, ondan sonra sağlıklı bir bebeği oldu canım. Çok stresli ve zor bir süreç beni bekliyor yani. şimdiden strese girdim:18:
canım güzel haberlerle gerlisin inşallahdua edicem senin için
günaydın gamzecim, nasılsın? Allah kabul etsin dualarını
günaydın tatlım, nasılsın, bebiş nasıl
canım yumyumu geçeli çok oldu onun faydası olmaz
günaydın kızlar
inşallah kırmızılar değil bebiş gelir canımmm
günaydın canım,
bugün 41 tane ayetel kürsiyi okuyabilecek misin? hem de en yoğun gününde?
günaydın hayırlı cumalar canım,
hadi ya... du bakalım belki seninki onunki gibi olmaz... önce bir doktorla görüş sen, kalbini de ferah tutmaya çalış canım. gerçi ben de eşimin sperm testinin sonucunu doktora göstermedim henüz ama bir değer çok düşük. ben de ondan dolayı stresliyim... sen pazartesi gideceksin 3 günün kalmış, ben haftaya c.tesiye kadar kendimi de eşimi de yicem herhalde
Az sonra okucam ins yumyumum bugun ins bi faydasi olur :)) busefer meryem suresinl gibi yapmicam wallaKızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir
Coooook guzel bir sonuc bu canimm.cok sevindimm.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Darisi biz bekleyenlerin basina.Ay benim 300 felan ciksa duser bayilirim orda:))Günaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?