Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah c.tesi kalmaz canım. süre uzadıkça stres de artıyor çünkü.. canım biz ilk defa doktora gidicez. o yüzden neyimiz var ya da yok bilmiyoruz henüz c.tesi günü kopacak dananın kuyruğu

Insallah olumlu gecer canim gorusmeleriniz.
Cok zor beklemek bilirim.
Bende yarin gitcem ama ilk kez gitcekmis gibiyim:))

Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir

insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah ustune gormussundur. bende hastanedeyim. bakalim bende ne olacak. dualarim seninle..

Allah hepimizden razı olsun cnm, eklemez miyiz hiç, bebek isteyen herkese çok dua ediyoruz. Evet yaaa bizim topik süper :)

Aminnn canlarim Allahim kabul etsin jns sizlerde saglikla alin evlatlarinizi kucaginiza

amin inşallahhhhh...

Kızlar hastanedeyim dua edin olumlu bi haberle geleyim doktor şüphelendi şimdi kan sonucumu bekliyorum inş miniğim benimledir

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm...

Gunaydin Gunaydin Gunaydin....

Guzel kalpli arkadaslarim... Hayirli cumalar.. bugun hepimizde bol bol dua edelim.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...

günaydın cnm, dün o kadar huzurlu uyudum ki, çok güzel oldu dua yaaa...

Günaydın kızlarrrr .. Hayırlı cumalar olsun hepimize :124::124:

günaydın cnm, hayırlı cumalar...

Günaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:

ayyyyyyy çok güzel yaaa, hadi gözün aydın...

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerl gelirsin canımmm...
Insallah olumlu gecer canim gorusmeleriniz.
Cok zor beklemek bilirim.
Bende yarin gitcem ama ilk kez gitcekmis gibiyim:))

sen ne için gideceksin canım?
gözün aydın canımmmmmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin innnşallahhh

ilk hamileliğimde regl dönemimde 2 gün hafif reglim olmuştu ;meğer bebeğim yetleşirken olmuş o...inşallah sizinde öyledir,hayırlı haber alırsın

olabilir cnm haklısın, arkadaş tahlil yaptırsın bakalım minişi onunla mıymış? inşallah vardır bebişi...

benimde bugün reglim bitiyor,inşallah bu ay bebişim olur,ilk hamileliğim çok zor geçmişti ama kucağıma aldığımda bütün sıkıntıları unuttum,Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar bu arada tecrübeli olduğum için merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz;ilkinde düşük tehlikesi kanama,erken sancı,bebeğimin ters durması yani kısacası hamilelikle ilgili ne sıkıntı varsa yaşadım,kendim doğuracak kadar uzmanlaştım:)birde bende anksiyete bozukluğu olduğundan araştıra araştıra herşeyi öğrendim:))ama evlat herşeye değer

günaydın..

ben bu sabah zor kalktım ve hala ayılamadım sanırım..
yeni hamileler mi var

Tsk ederim canim yumyumdayim bugun yumurtlicam sanırım :))

Az sonra okucam ins yumyumum bugun ins bi faydasi olur :)) busefer meryem suresinl gibi yapmicam walla

Ayy hadi gözümüz aydın cok şükür

Coooook guzel bir sonuc bu canimm.cok sevindimm.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Darisi biz bekleyenlerin basina.Ay benim 300 felan ciksa duser bayilirim orda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…