cnm sen de minişinin kesesini göreceksin inşallahhh ne güzel...
gorduk canim keseyi haftaya Allah kismet ederse kalp atislarini da duyacagiz. Allah isteyen herkese nasip eder insallah...
süper bi hbr hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin tatlım.
hadi inşallah.ne zaman alıcan.
valla heyecanlandım ha
Insallah guzell haberlerle gelirsin canimm.Bekliyosss
canım hadi hayırlısı olsun, niçin şüphelendi doktor ki? hadi inşallah seninledir bebişin
inşallah canım ya
inşallah siz de hayırlı haberler alırsınız, ameliyatsız çözümü vardır inşallah
günaydın caanım, hayırlı cumalar
hadi inş. canım. bu mübarek günde hayırlı haberler olsun
canım günaydın...
Dualarımız seninle... Inşallah bebişin seninledir
Kiz zeycan noluyoooo canim gecmis olsun...
insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah ustune gormussundur. bende hastanedeyim. bakalim bende ne olacak. dualarim seninle..
Allah hepimizden razı olsun cnm, eklemez miyiz hiç, bebek isteyen herkese çok dua ediyoruz. Evet yaaa bizim topik süper :)
amin inşallahhhhh...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm...
günaydın cnm, dün o kadar huzurlu uyudum ki, çok güzel oldu dua yaaa...
günaydın cnm, hayırlı cumalar...
ayyyyyyy çok güzel yaaa, hadi gözün aydın...
canım kaçta alcaksın sonucunu:93:
gorduk canim keseyi haftaya Allah kismet ederse kalp atislarini da duyacagiz. Allah isteyen herkese nasip eder insallah...
kızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...
Zeycanim hayırlısı olsun bitanem simdi ben ayetel kursi okuyorum hepimiz icin ins kasim ugurlu gelecek bize inanalim :))kızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...
Günaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:
kızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerl gelirsin canımmm...
sen ne için gideceksin canım?
gözün aydın canımmmmmmmmRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin innnşallahhh
canım inşallahhh gelecek bebişin çok çok yakında...
Zeycanim hayırlısı olsun bitanem simdi ben ayetel kursi okuyorum hepimiz icin ins kasim ugurlu gelecek bize inanalim :))
geçmiş olsun canım benim. rahim içi temiz çıkması herşeye değer.
önümüzdeki maçlarda herkese başarılar diyelim ozaman:121:
Coooook guzel bir sonuc bu canimm.cok sevindimm.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Darisi biz bekleyenlerin basina.Ay benim 300 felan ciksa duser bayilirim orda:))
geçmiş olsun canım. en azından rahmin temizmiş ne güzel. bir dahaki ay Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçireceksin canım ben inanıyorumkızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...
anladım canım. hayırlısıyla başlayın tedaviye artık. o jeli de sormayı unutmaCanim bana 1 sene dolunca gel demisti zaten.
Bir senem doldu bakalim artik ne dicek.sanirim ilaca geciliyor vede catlatma ignesine.
Birde birkacgun once yazmistim.yogun kivamli ve icinde kilcal damar gibi kan olan bir akintim geldi
Ilk kez oldu.usuttumde iltihapmi oldu bilmiyorum.bi daha da gelmedi.
Onu da sorcam bakalim.
Günaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?