Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günayydıınnn güzellerrr hepinize hayırlı cumalaaarrrrr... nasılsınızzz.. allahtan neyi yurekten istiyosanız onu versin inşallahhhh.... selinaycımmm çok sevindimmm degerin guzel çıkmışşş...:124::124::124: zeycanımmm... drdaymışınnn hadi bakalımmm bide bakıyon bebiş geliyomuşşşş... ayy çok guzel olurrr...

Son düzenleme:
hadi inşallah.ne zaman alıcan.
valla heyecanlandım ha

Insallah guzell haberlerle gelirsin canimm.Bekliyosss

hadi inş. canım. bu mübarek günde hayırlı haberler olsun

canım günaydın...
Dualarımız seninle... Inşallah bebişin seninledir

Kiz zeycan noluyoooo canim gecmis olsun...

insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah ustune gormussundur. bende hastanedeyim. bakalim bende ne olacak. dualarim seninle..

canım kaçta alcaksın sonucunu:93:

kızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...

gorduk canim keseyi haftaya Allah kismet ederse kalp atislarini da duyacagiz. Allah isteyen herkese nasip eder insallah...

Dünyanın en güze sesi:)içinde bir kalbin atttığını bilmek hele birde oyanamaya başlayınca,ama en güzeli doğduktan sonra emzirmek...Allah hamile kalanlara isteyenlere bunların hepsini sağlıkla yaşamayı nasip etsin...

kızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...
Zeycanim hayırlısı olsun bitanem simdi ben ayetel kursi okuyorum hepimiz icin ins kasim ugurlu gelecek bize inanalim :))

geçmiş olsun canım benim. rahim içi temiz çıkması herşeye değer.
önümüzdeki maçlarda herkese başarılar diyelim ozaman:121:

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerl gelirsin canımmm...

sen ne için gideceksin canım?

gözün aydın canımmmmmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin innnşallahhh

Canim bana 1 sene dolunca gel demisti zaten.
Bir senem doldu bakalim artik ne dicek.sanirim ilaca geciliyor vede catlatma ignesine.
Birde birkacgun once yazmistim.yogun kivamli ve icinde kilcal damar gibi kan olan bir akintim geldi
Ilk kez oldu.usuttumde iltihapmi oldu bilmiyorum.bi daha da gelmedi.
Onu da sorcam bakalim.

canım inşallahhh gelecek bebişin çok çok yakında...

inşallah tatlım hayırlısıyla...
Zeycanim hayırlısı olsun bitanem simdi ben ayetel kursi okuyorum hepimiz icin ins kasim ugurlu gelecek bize inanalim :))

bende başlarım canım inşallah kasım uğurlu olur herkes için kısmet böleymiş Rabbim ne zaman dilerse verir inşallah...:26::26:

Canlarımmmmmmm günaydın nasilsinizzz selinaycimmmmmmmm tebrikler maşallah değerin çok güzel katlanarak artar ins tase annem benim

Biz hala kusus kocisleeee dun geldi özür mozur yukkkk oyleee o benle konusmaz ben onla konusman gece oldu yine ayrı yattik....sabah giderken opmeye calisti opturmedim hih yaptim yinee

temiz olması ıyımişşş ozaman kasımda bebişin gelcek inşallah güzel değerlendir yumyumlarıııı.....

Coooook guzel bir sonuc bu canimm.cok sevindimm.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Darisi biz bekleyenlerin basina.Ay benim 300 felan ciksa duser bayilirim orda:))

hehe ben de valla

geçmiş olsun canım. en azından rahmin temizmiş ne güzel. bir dahaki ay Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçireceksin canım ben inanıyorum
anladım canım. hayırlısıyla başlayın tedaviye artık. o jeli de sormayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…