bekliyorum canim..sikildim buralardada kimse kalmadi vakit gecmedi bana ins yine reglim duzensizlesmiyordur yaa...
Bekliyosun dimi canim
kızlar okudum duayı ve hepinizi de kattımRabbim kabul eder inşallahhhhhhh
kızlar okudum duayı ve hepinizi de kattımRabbim kabul eder inşallahhhhhhh
allah kabul etsin allah razi olsun canım gonlundekini versin ins hmn
bekliyorum canim..sikildim buralardada kimse kalmadi vakit gecmedi bana ins yine reglim duzensizlesmiyordur yaa...
mik mik te mik mik mikmkkkkkkkkkkkk mik miksizde olmaz minikmik mikte mik mik mik mik silk diksizde olmaz minik laaaaaaaa laaaaaaaaa laaaaaa sze sarkı besteledm
Kızlar dun ne kadar da çok konuşmuşsunuz oku oku yeni bitirebildim :)benim adet bu ay 7 günde bitti kociş bu duruma çok sinirlendi ve ilk mikmik sonunda bu sabah gerçekleşti :):):)ama çok özlemişim kocişi sabah işe giderken bana diyoki sabahkini saymıyorum akşama hazırla kendini diyo bende uyar banada dedim ayy akşam olsun biran önce ama akşamda maç var galatasarayın neyse geç olsun napalım :):)çok seviyorum bu adamı...bu ay hiç takmıycam belirti yok test yok istediğim zaman keyfime göre mikmik varr artık demek ki zamanını bekliyo elbet bir gün olacak diyorum no stres strese yer yok bundan sonra :):)
Kızlar dun ne kadar da çok konuşmuşsunuz oku oku yeni bitirebildim :)benim adet bu ay 7 günde bitti kociş bu duruma çok sinirlendi ve ilk mikmik sonunda bu sabah gerçekleşti :):):)ama çok özlemişim kocişi sabah işe giderken bana diyoki sabahkini saymıyorum akşama hazırla kendini diyo bende uyar banada dedim ayy akşam olsun biran önce ama akşamda maç var galatasarayın neyse geç olsun napalım :):)çok seviyorum bu adamı...bu ay hiç takmıycam belirti yok test yok istediğim zaman keyfime göre mikmik varr artık demek ki zamanını bekliyo elbet bir gün olacak diyorum no stres strese yer yok bundan sonra :):)
hadi gözün aydın canım. maç buarada 10 da başlıyor. o saate kadar ohhooooo
Diyene bak fonde cekilir okadar saatte demi bebegim :))) ozaman sende bps durmA ohhh evlere senlik
kız anamda mı yapayım o işitövbe tövbeeee... hem benimki 3 gün perhizde...
ben de 1 hafta fln beklerim, eğer hala olmazsam doktora giderim artık, inşallah gerek kalmaz gerçi ama. 32 gün oldu benim, ki adetlerim düzenliydi, şimdi düzen fln kalmadı
Sonradan hatırladımneyse sende hafta sonu mikmik zamanin olur artık
haftasonu da eltimdeyiz :97: bak ben şöyle planladım.. bu zaten perşembe sabahtan gidecek cumaya kadar toparlar spermler kendini cuma günü mikmik, sonra pazar günü eve dönüşte tekrar mikmik nasıl??????
Walla ben su ilk denemede basarili olan arkadaslari bi tebrik edip alinlarindan opmek istiyorum
Hatta tek iliski ile olanlari:)))))
Hedefi tutturmak diye buna derimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?