Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar dun ne kadar da çok konuşmuşsunuz oku oku yeni bitirebildim :)benim adet bu ay 7 günde bitti kociş bu duruma çok sinirlendi ve ilk mikmik sonunda bu sabah gerçekleşti :):):)ama çok özlemişim kocişi sabah işe giderken bana diyoki sabahkini saymıyorum akşama hazırla kendini diyo bende uyar banada dedim ayy akşam olsun biran önce ama akşamda maç var galatasarayın neyse geç olsun napalım :):)çok seviyorum bu adamı...bu ay hiç takmıycam belirti yok test yok istediğim zaman keyfime göre mikmik varr artık demek ki zamanını bekliyo elbet bir gün olacak diyorum no stres strese yer yok bundan sonra :):)

bekliyorum canim..sikildim buralardada kimse kalmadi vakit gecmedi bana ins yine reglim duzensizlesmiyordur yaa...

Bazen oyun oynuyo iste adi batasica
Benim gecen ay uc mu dort mu neydi gecikti
Tatile gitmistim heralde ondandir dedim
Normalde gecikmezdi
Bekle bakalim azcik daha

Ne guzelll.Allah mutlulugunuzu daim etsin canum
Siz boyle olun bebiste gelir merak etmeyinn

hadi gözün aydın canım. maç buarada 10 da başlıyor. o saate kadar ohhooooo

Ayni benim kafadansin ooo elaanin bestesi bize gelsin

ben de 1 hafta fln beklerim, eğer hala olmazsam doktora giderim artık, inşallah gerek kalmaz gerçi ama. 32 gün oldu benim, ki adetlerim düzenliydi, şimdi düzen fln kalmadı

olur canım canını sıkma.stres yaptıkça uzar... önerim adaçayı iç ( tabi hamile olmadığından eminsen.yani korunuyorsanız sorun olmaz da.niye böyle dedim;canım benim arkadaşım hiç adet görmeden hamile kaldı hani sende de öyle birşey varsa adaçayı iyi fikir olmayabilir)

Sonradan hatırladım neyse sende hafta sonu mikmik zamanin olur artık

haftasonu da eltimdeyiz :97: bak ben şöyle planladım.. bu zaten perşembe sabahtan gidecek cumaya kadar toparlar spermler kendini cuma günü mikmik, sonra pazar günü eve dönüşte tekrar mikmik nasıl??????

haftasonu da eltimdeyiz :97: bak ben şöyle planladım.. bu zaten perşembe sabahtan gidecek cumaya kadar toparlar spermler kendini cuma günü mikmik, sonra pazar günü eve dönüşte tekrar mikmik nasıl??????

Mantıklı cok tamam planlamissin da plan tutmazsa görürüm seni :))

Walla ben su ilk denemede basarili olan arkadaslari bi tebrik edip alinlarindan opmek istiyorum
Hatta tek iliski ile olanlari:)))))
Hedefi tutturmak diye buna derimmm

kızlar çok hızlısınız yaaa. kocam pasta istiyodu ona pasta yaptım geldim maşallah geçmişe bi bakayım dedim de ne mümkün :)

Walla ben su ilk denemede basarili olan arkadaslari bi tebrik edip alinlarindan opmek istiyorum
Hatta tek iliski ile olanlari:)))))
Hedefi tutturmak diye buna derimmm

benim de ilk gebeliğim tek ilişkide oldu. ama düşük oldu. düşükten sonra bi kez denedik olmadı bu ay ikinci deneme. bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…