Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

maaşalah ne güzel bir rüya ALLAH mübarek etsin dualarımızı kabul etsin inşaallah
aminnn bacım aminn inş kocamada oglumada söledim onlarda okuyacak inş herkezi duama katacam RABBİME haykıracam inş duyar sesimizi inşşş

bacımm 2 tane sen okurmusun yasini serifi ??? adını yazıyım hemen RABBİM kabul etsin inşş

inan ki çok isterim Allah duanı kabul etsin amin canımın içi amin . . . zaten ben hep dua ederken Allah'tan korkan kullardan utanan eli yüzü düzgün el içine yakışan akıllı hayırlı evlatlar ver diye el açıyorum Rabbime . . .

Normal tartisma olsa inan hiç takmam ama işin içine kötü söz girdimi çok kiriliyorum guluveriyorum canim ya sebek suratini gorunceee sert duramiyorum

okurum tabi bacım yaz sen cumartesi pazar akşamları okuyabilirim ancak . . . .

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşş bacım hepimizin ALLAHtan istegi elimizi acıp yalvarmamız hayırlı bi evlat deilmi duyar inş yürekten haykırdıgımızı inş bizlerede nasip eder saglıklı hayırlı bi evlattt

ALLAH razı olsun bacımmm saol melekler baş uçunda olsun inş duların kabul olur kaza bela uzak durur inşşş saol bacılarımm saolunn
Allah kabul etsin kizlar.Ben islerimi toparladim yemekten geldim.ayetel kursiye baslicam simdi.Cok moralim bozuldu yemekte.iki hamile arkadas , ben ve bir arkadas daha gidiyoruz.simdi hamisler ikilenince ben arada kaldim.Muhabbetin disindayim. Aglamamak icin yutkunmaktan bi hal oldum.Kendimi ezik hissediyorum.biliyorum cok sacma ama.Simdi artik onlarla yemege gitmesem dikkat cekerim.gitsem baska turlu ben uzuluyorum.Napcami bilemedim.Dualarima baslimda rahatlim bari.monitorun arkasinda caktirmadan agliyorum(

sanada geçmiş olsun canım..

kızlarrrr cumanız mübarek olsun cuma saati bende hepiniz için 41 ayetel kürsi okudum... Allah kabul etsin... bunu her cuma yapalım bence...

ne güzel ALLAH razı olsun gönüller istediğine kavuşacak ama böyle güzel dualar ve haykırışlar olması gerek demekki,

sohbetimiz çok güzel ve çıkmak zorundayım tekrar hayırlı cumaalar,sizleri gerçekten çok seviyorum hoşçakalııııııın

okurum isterim okumayıda yanlış anlaşılmak istemem yanlış anlaşılırsam bu cümleyi kurmamış sayın olur mu canım:26::26: bu dua okuma işini hamile bayanlar yapacaktı sanırım yoksa ben mi yanlış anladım canım ben hamile değilim . . .

sagol canım.. ne olsun doktor aşılama deneyelim dedi yumurtan var büyümüş dedi.. garanttisi ne falan diye konuştuk şite ayrıntılı.. garanti veremem bu bi seçenek sadece diyo.. bizde biraz daha bekleyelim dedik..

En iyisi canim en kisa zamanda olcak insallah cook dua ediyoruzz

AMİNN canım AMİN !!!

Ne kadar güzel bir dua kopyalayıp pc'me kaydettim . Helal et lütfen.

Çok güzel bir dua çok.

sagol canım.. ne olsun doktor aşılama deneyelim dedi yumurtan var büyümüş dedi.. garanttisi ne falan diye konuştuk şite ayrıntılı.. garanti veremem bu bi seçenek sadece diyo.. bizde biraz daha bekleyelim dedik..
bence en iyisini yapmışsın... canım benimmmmm hayırlısı inşallah...

okurum tabi bacım yaz sen cumartesi pazar akşamları okuyabilirim ancak . . . .
tmm bacım SAOL ALLAH razı olsun adını yasdım ALLAH kabul eder inş

aminn bacım inş sakın aglamak yok ellerimizi actık şu cuma günü RABBİM boş cevirmez inş bacım dua et inş aglama ne olurrr sende okurmusun 1 tane yasini şerif yazayım mı senide hee bacım yüregin ferahlar

Canlar ben k ac tim işlerim var daha bisey yemedim ufff.... Canim sikiliyo yaaa.... Optum sizi

güle güle canım görüşürüz . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…