Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrr cumanız mübarek olsun cuma saati bende hepiniz için 41 ayetel kürsi okudum... Allah kabul etsin... bunu her cuma yapalım bence...
ALLAH kabul etsinnnnnn aminnnnn
selametle bacım RABBİM yardımcın olsun

bacım ben rüyamda gördüm burdaki bacılarıma rica ettim yardım cı oluyolar bende adlarını yazıyorum herkez gönlünden kaçtane geciyosa okuyo sende yasini serif okurmusun adını yazayım?? 2 tane okurmusun?? yada 1

Müdür Başyardımcımız acaip kafa dengi , işler az olupta biraraya geldik mi -4 idareci birde ben kahkaha koridorları çınlatıyor( Müdür gelip evrak soracakmış gibi bahane yapıyor, biz susunca da çıkıyor) eee napalım ilk başta mesafeyi kendi koydu şimdide kaynaşmaya çalışıyor, o da olmuyor tabi.
Ortamımız iyi de okul açıkken işler çok yoğun

olur olur eve git hemen doping yap kendine canımmm... ballar limonlar kiviler muzlar ... toparlarsın sen kendini senden bu ay güzel bir performans bekliyoruz....

ay gülecek halim yok ama burda güleyim iyi bakalım İnşallah o zaman.. yarın son zaten sonra uzuuuuuuuunn bi bekleyiş

tabikide bitanem okurum 2 tane ben görmemiştim yazdıklarını kusura bakma olur mu okurum okur 2 tane . . . .

Suan isteyim canim.
Aksam Turkcesinden okuyabilirim

tabikide bitanem okurum 2 tane ben görmemiştim yazdıklarını kusura bakma olur mu okurum okur 2 tane . . . .

hay ALLAH razı olsun yazdım adını canım RABBİM göbüşnü kucanı doldursun inşşş saol bacım şükürr ki böyle bacılarım var şükürr 13 yasini şerifi oldu şükürr bende ogluşumu bekliyom gelsin başlıcam adınızı yazdım kuranı kerime yasini serife tesbih elimde kurşun kalemle aminnn diyelim ALLAHIM çokk büyük çokk

kuzum benim koca temizlik yemek vs yapar ama temizlik yaparken deli eder bazen ama ben mutluyum beni çok seviyo tek sorunumuz aniden sinir olması ama onu da yenicek mecbur yoksa terkederim seni dedim öle eften püften meselelere sinirleniyo ama yumuşattım acık....

Son düzenleme:

öğretmenim canım benim seni sevoyoomm kız çok tatlısın....

ayyy ben yerim yerim o minişi, bebişimin arkadaşını :) hadi gözün aydın cnm...

tesekkur ederim cnm. opuyorum seni..kucuk minik arkadaslar..

oynamasi dunyanin en guzel duygusu.. Allah im sizlerede yasatir insallah..

canım benim Allah senden bin defa razı olsun Allah'ın sevilen kullarıyız ki biz bu sitede buluştuk BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN dua edeli yalvaralım Rabbime Allah kabul etsin . . . . benim çıkmam gerek işler yığıldı gene öpüldünüz hepinizde . . . .

Bende sen gibiyim dört dönerim etrafında hic bisiyle ilgilenmem eve geldiginde :))
Normal tartisma olsa inan hiç takmam ama işin içine kötü söz girdimi çok kiriliyorum guluveriyorum canim ya sebek suratini gorunceee sert duramiyorum
:)

Bnm kocamda süpürur siler ama arkasindan kendim yapıyorum cogu zaman çünkü düzgün yapamiyo bide bisi yapcak herseyi benden bekler taa öbür odadan çağırır noldu derim su degisecek herseyi benden bekler elli kere çağırır temizlik yaparken kendim daha rahat temizliyorum walla

Aynı benim eşim gibi imiş. Niye birden sinirleniyor anlamıyorum, saman alevi gibi ama.

Geçen sordum "canım sen melek gibi bir insansın bu sinir niye yoksa çift kişiliklimisin?" dedim. "Ne alaka bitanem sen ben sinirlenince öpücük at anında düzelirim" dedi.

Tsk ederim canim yumyumdayim bugun yumurtlicam sanırım :))

Az sonra okucam ins yumyumum bugun ins bi faydasi olur :)) busefer meryem suresinl gibi yapmicam walla

Ayy hadi gözümüz aydın cok şükür
bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım tatlım

kızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...
çok geçmiş olsun tatlım, sağlık olsun da, önümüzdeki maçlara bakalım di mi

Canim ayni derecede olcak diye bsey yok. İcini ferah tut.Allah cozumsuz dert vermesnn
Amin canım aminnn

deryammmmmmm canımmmmmmm
tatlımmmmm, hayırdır ne oldu sonuçlar? çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…