olur olur eve git hemen doping yap kendine canımmm... ballar limonlar kiviler muzlar ... toparlarsın sen kendini senden bu ay güzel bir performans bekliyoruz....çok sagol canım.. ama moralim çok bozuk ya o kadar hastayım ki bu halde çocuk mu olur
ALLAH kabul etsinnnnnn aminnnnnkızlarrrr cumanız mübarek olsun cuma saati bende hepiniz için 41 ayetel kürsi okudum... Allah kabul etsin... bunu her cuma yapalım bence...
selametle bacım RABBİM yardımcın olsunne güzel ALLAH razı olsun gönüller istediğine kavuşacak ama böyle güzel dualar ve haykırışlar olması gerek demekki,
sohbetimiz çok güzel ve çıkmak zorundayım tekrar hayırlı cumaalar,sizleri gerçekten çok seviyorum hoşçakalııııııın
okurum isterim okumayıda yanlış anlaşılmak istemem yanlış anlaşılırsam bu cümleyi kurmamış sayın olur mu canım:26::26: bu dua okuma işini hamile bayanlar yapacaktı sanırım yoksa ben mi yanlış anladım canım ben hamile değilim . . .
Gurmeyide dene canim gerçekten harika bi lezzet ayrica ödül de supermis bide m.y cok komik oda bi ay demekki
Gurme 9.59 tl paketi canim icinde 12 tane var
Hmm bnmde öyleydi bugün takıldım kaldim burda
Esram sendemi etidesin yoksam bukadar detay bildigine göre
olur olur eve git hemen doping yap kendine canımmm... ballar limonlar kiviler muzlar ... toparlarsın sen kendini senden bu ay güzel bir performans bekliyoruz....
ALLAH kabul etsinnnnnn aminnnnn
selametle bacım RABBİM yardımcın olsun
bacım ben rüyamda gördüm burdaki bacılarıma rica ettim yardım cı oluyolar bende adlarını yazıyorum herkez gönlünden kaçtane geciyosa okuyo sende yasini serif okurmusun adını yazayım?? 2 tane okurmusun?? yada 1
ne zay gülecek halim yok ama burda güleyimiyi bakalım İnşallah o zaman.. yarın son zaten sonra uzuuuuuuuunn bi bekleyiş
tmm bacım SAOL ALLAH razı olsun adını yasdım ALLAH kabul eder inş
aminn bacım inş sakın aglamak yok ellerimizi actık şu cuma günü RABBİM boş cevirmez inş bacım dua et inş aglama ne olurrr sende okurmusun 1 tane yasini şerif yazayım mı senide hee bacım yüregin ferahlar
tabikide bitanem okurum 2 tane ben görmemiştim yazdıklarını kusura bakma olur mu okurum okur 2 tane . . . .
canım ya yetiştirilme tarzıdır.. senin ki de yemek iş yapmıyosa başka şeyleri yapıyodur.. seni seviyomu sana sadık mı?? tamamdır.. neler duyuyoruz.. Allah başa vermesin.. sen eşinle muhabbetini bozma..içine sogukluk girdirme aşkını taze tut.. sagolsun benimki yardım eder ama bende ölürüm ona etrafından ayrılmam..
Gurmeyide dene canim gerçekten harika bi lezzet ayrica ödül de supermis bide m.y cok komik oda bi ay demekki
Gurme 9.59 tl paketi canim icinde 12 tane var
Hmm bnmde öyleydi bugün takıldım kaldim burda
Esram sendemi etidesin yoksam bukadar detay bildigine göre
Müdür Başyardımcımız acaip kafa dengi , işler az olupta biraraya geldik mi -4 idareci birde ben kahkaha koridorları çınlatıyor( Müdür gelip evrak soracakmış gibi bahane yapıyor, biz susunca da çıkıyor) eee napalım ilk başta mesafeyi kendi koydu şimdide kaynaşmaya çalışıyor, o da olmuyor tabi.
Ortamımız iyi de okul açıkken işler çok yoğun
Suan isteyim canim.
Aksam Turkcesinden okuyabilirim
ayyy ben yerim yerim o minişi, bebişimin arkadaşını :) hadi gözün aydın cnm...
Dünyanın en güze sesi:)içinde bir kalbin atttığını bilmek hele birde oyanamaya başlayınca,ama en güzeli doğduktan sonra emzirmek...Allah hamile kalanlara isteyenlere bunların hepsini sağlıkla yaşamayı nasip etsin...
hay ALLAH razı olsun yazdım adını canım RABBİM göbüşnü kucanı doldursun inşşş saol bacım şükürr ki böyle bacılarım var şükürr 13 yasini şerifi oldu şükürr bende ogluşumu bekliyom gelsin başlıcam adınızı yazdım kuranı kerime yasini serife tesbih elimde kurşun kalemle aminnn diyelim ALLAHIM çokk büyük çokk
tesekkur ederim cnm. opuyorum seni..kucuk minik arkadaslar..
oynamasi dunyanin en guzel duygusu.. Allah im sizlerede yasatir insallah..
canım benim Allah senden bin defa razı olsun Allah'ın sevilen kullarıyız ki biz bu sitede buluştuk BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİNdua edeli yalvaralım Rabbime Allah kabul etsin . . . . benim çıkmam gerek işler yığıldı gene öpüldünüz he
pinizde . . . .[/Q
sende ALLAH razı olsun bacım hepinizdende sanada kolay gelsin bacım melekler baş uçunda olsun
Bende sen gibiyim dört dönerim etrafında hic bisiyle ilgilenmem eve geldiginde :))canım ya yetiştirilme tarzıdır.. senin ki de yemek iş yapmıyosa başka şeyleri yapıyodur.. seni seviyomu sana sadık mı?? tamamdır.. neler duyuyoruz.. Allah başa vermesin.. sen eşinle muhabbetini bozma..içine sogukluk girdirme aşkını taze tut.. sagolsun benimki yardım eder ama bende ölürüm ona etrafından ayrılmam..
:)Normal tartisma olsa inan hiç takmam ama işin içine kötü söz girdimi çok kiriliyorumguluveriyorum canim ya sebek suratini gorunceee sert duramiyorum
kuzum benim koca temizlik yemek vs yapar ama temizlik yaparken deli eder bazen ama ben mutluyum beni çok seviyo tek sorunumuz aniden sinir olması ama onu da yenicek mecbur yoksa terkederim seni dedim öle eften püften meselelere sinirleniyo ama yumuşattım acık....
kuzum benim koca temizlik yemek vs yapar ama temizlik yaparken deli eder bazen ama ben mutluyum beni çok seviyo tek sorunumuz aniden sinir olması ama onu da yenicek mecbur yoksa terkederim seni dedim öle eften püften meselelere sinirleniyo ama yumuşattım acık....
bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım tatlımTsk ederim canim yumyumdayim bugun yumurtlicam sanırım :))
Az sonra okucam ins yumyumum bugun ins bi faydasi olur :)) busefer meryem suresinl gibi yapmicam walla
Ayy hadi gözümüz aydın cok şükür
çok geçmiş olsun tatlım, sağlık olsun da, önümüzdeki maçlara bakalım di mikızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...
Amin canım aminnnCanim ayni derecede olcak diye bsey yok. İcini ferah tut.Allah cozumsuz dert vermesnn
tatlımmmmm, hayırdır ne oldu sonuçlar? çok merak ettimderyammmmmmm canımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?