canım ben kaçırdım gözün aydın kalp atışlarını mı duydun...
bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım tatlım
çok geçmiş olsun tatlım, sağlık olsun da, önümüzdeki maçlara bakalım di mi
Amin canım aminnn
tatlımmmmm, hayırdır ne oldu sonuçlar? çok merak ettim
canımmm bende çarşamba gidicem kısmetse keseyi gördünüz ozaman hadi gözün aydın... Çok sevindim... tekrar gözün aydıntesekkur ederim. haftaya persembe insallah canim..
gözün aydın canımkızlar bugun 3 buçuk aydır genetık sonuçlarımı aldım cok sukur doktor ıyı bı sorun yok dıyor da bazı seyler kafama takıldı
gözün aydın canım
Aynı benim eşim gibi imiş. Niye birden sinirleniyor anlamıyorum, saman alevi gibi ama.
Geçen sordum "canım sen melek gibi bir insansın bu sinir niye yoksa çift kişiliklimisin?" dedim. "Ne alaka bitanem sen ben sinirlenince öpücük at anında düzelirim" dedi.
tesekkur ederim cnm. opuyorum seni..kucuk minik arkadaslar..
oynamasi dunyanin en guzel duygusu.. Allah im sizlerede yasatir insallah..
Bende sen gibiyim dört dönerim etrafında hic bisiyle ilgilenmem eve geldiginde :))
:)
Bnm kocamda süpürur siler ama arkasindan kendim yapıyorum cogu zaman çünkü düzgün yapamiyo bide bisi yapcak herseyi benden bekler taa öbür odadan çağırır noldu derim su degisecek herseyi benden bekler elli kere çağırır temizlik yaparken kendim daha rahat temizliyorum walla
Canim gordunmu 41 Ayetel kursu okudum senin icincanım benim Allah senden bin defa razı olsun Allah'ın sevilen kullarıyız ki biz bu sitede buluştuk BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİNdua edeli yalvaralım Rabbime Allah kabul etsin . . . . benim çıkmam gerek işler yığıldı gene öpüldünüz he
pinizde . . . .[/Q
sende ALLAH razı olsun bacım hepinizdende sanada kolay gelsin bacım melekler baş uçunda olsun
canım benim Allah senden bin defa razı olsun Allah'ın sevilen kullarıyız ki biz bu sitede buluştuk BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİNdua edeli yalvaralım Rabbime Allah kabul etsin . . . . benim çıkmam gerek işler yığıldı gene öpüldünüz hepinizde . . . .
Aminnn canım ins
canım benim benim eşim benden titiz beni beğenmez bende ona bırakırım işim kolaylıyo sağolsun iyi ki var canım benim...
Benim Eşim yapıyo kalan oluyo yapcak bisi yok ama inanılmaz cam siler :))
Canim gozun aydin yeni gordum
.saglikla kucagina al insallah
canımmm bende çarşamba gidicem kısmetse keseyi gördünüz ozaman hadi gözün aydın... Çok sevindim... tekrar gözün aydın
songul bnt canım benim gözün aydın olsun çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn....:26::26:
Hoş geldin inşallah olmazsın canım sende Allah'ın izniyle bebişine kavuşursun
Hoş geldin inşallah olmazsın canım sende Allah'ın izniyle bebişine kavuşursun
Amin inş canım ya hala bir belirti yok aynı beklyiorum bide kızlar aslında 28 günde adet olunuyor ya benim geçen ay 25ti bu at 23 olması gerekiyo ama ne bilyim son ana kadar bekliyorum işte sizce yarın ilk idrarda test yapıyım mı
cam konusunda bu erkekler bence müthiş benim koca da öle Rabbim başımdan eksik etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?