Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bugun 3 buçuk aydır genetık sonuçlarımı aldım cok sukur doktor ıyı bı sorun yok dıyor da bazı seyler kafama takıldı

kıslarr ben kacarr ogluşum geldi beraber kuran okuyacaz hepiniz elinizi yüzünüze sürün aminnn deyin dualarmız kabul olsun inşşş hepinizden ALLAH razı olsun 14 tane şükür yasini şerif oldu gerisini ogluşumla tamamlıcaz inş RABBİM ellerimzi boş cevirmesin inş tekrar saolun kıslarrrr YAR edenime Emanetsiniz

DERYAMM doktor temız cıktı dedıde faktör testınde sey yazıor ya faktör II (G 20210A) heterozıgot mutasyonu
mthfr (A 1298C) homozıgot mutasyonu saptanmıştır yazıo. fakultedekı doktorlara sorduk sonuçlar ıyı temız kotu olsaydı sızı ararlardı dedıler ama bunlar ne böyle anlamadım

dur kız ben senin eşinin fikrini beğendim bende öle yapayım bi erkekten duyup uygulamak mantıklı hadi bakım sende öle yap...

canım benim benim eşim benden titiz beni beğenmez bende ona bırakırım işim kolaylıyo sağolsun iyi ki var canım benim...

songul bnt canım benim gözün aydın olsun çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn....:26::26:

bunun ben oldugumu dusundum adim serap. gecen ay bende kimyasal gebelik gecirdim. insallah bu ay seninki de tutunur sana canim..

Hoş geldin inşallah olmazsın canım sende Allah'ın izniyle bebişine kavuşursun

Amin inş canım ya hala bir belirti yok aynı beklyiorum bide kızlar aslında 28 günde adet olunuyor ya benim geçen ay 25ti bu at 23 olması gerekiyo ama ne bilyim son ana kadar bekliyorum işte sizce yarın ilk idrarda test yapıyım mı

hoşgeldin canım 1 ay olmuş yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…