Walla ben su ilk denemede basarili olan arkadaslari bi tebrik edip alinlarindan opmek istiyorum
Hatta tek iliski ile olanlari:)))))
Hedefi tutturmak diye buna derimmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı knusun kızlar cnm skıldı beeeeeeeeeee
Walla ben su ilk denemede basarili olan arkadaslari bi tebrik edip alinlarindan opmek istiyorum
Hatta tek iliski ile olanlari:)))))
Hedefi tutturmak diye buna derimmm
Burdan anlaşılan oki isim hafızam süper:)) bulamadım çünkü herkese yazmışım azcik susmus olsam bulabilirdim amma yok nasılsa gelir hatırlatır
Meraba gamsecim ben olabilirmiyim?
Bende sana katılıyorum nedense ben hedefi tutturamiyorum( hep boşa gidiyo
Ya cidden o bi kere de tutturanlara hayranım ilk geceden kaldım diyenlere 12 aydır tutturamadık biz bakalım artık ne zaman teşrif ederse gelsin gelsin gostercem ben ona popişine popişine vurcam anneyle babayı bekletmek neymiş görsün 😊😊amannn o gelene kadar mik mik olsun nası olsa hamişlikte mikmik kısıtlı yada hiç olmuyo bebeği çok istiyorum ama bu mikmik işi neyse yaklaşık 1 yıl olmuycak bol bol mik mik kızlar 😊😊😊
Bende sana katılıyorum nedense ben hedefi tutturamiyorum( hep boşa gidiyo
Ya cidden o bi kere de tutturanlara hayranım ilk geceden kaldım diyenlere 12 aydır tutturamadık biz bakalım artık ne zaman teşrif ederse gelsin gelsin gostercem ben ona popişine popişine vurcam anneyle babayı bekletmek neymiş görsün amannn o gelene kadar mik mik olsun nası olsa hamişlikte mikmik kısıtlı yada hiç olmuyo bebeği çok istiyorum ama bu mikmik işi neyse yaklaşık 1 yıl olmuycak bol bol mik mik kızlar 
bizim nikahımız düğünden bir ay falan önce oldu. biz ev yerleştirme falan esnasında kocişimle ilk kez birlikte olduksonra düğüne 5 gün vardı benim acayip sancılarım oldu. doktora gittim bide ne öğreniyim. hem hamileyim hem de apandisitim patlamak üzere tabi ben tek ilişkide tutacağını bilmediğim için bir sürü ilaçlar kullandım. düşük yaptım. önce kürtaj, sonra apandisit ameliyatı oldum. tabi ailemin kürtajdan haberi olmadı :18: böyle de bi macera atlattık. sonra tabi ameliyattan dolayı doktor 6 ay hamile kalma dedi. ben dayanamadım 5 ay sonra yani geçen ay ilk denememizi yaptık olmadı. bu ay da ikinci denemedeyiz işte
geldim ben kuzum burdayım. kocaman bi çikolatalı pasta yaptım kocama. bu gece mik mik var enerji olsun hahaha :)
Evet olabilirsin sanirim :)) seninde adetin gelememisti ama calismalara baslamostin dimi konusuktan sonra yoksa yinemi yanlis hatırlıyorum:))
Ay cok guldum bunaaa.popisine vurcan heeeeee.
12 ay oldu benimde.
Ya o kadar sposss nereye gidiyo yaaa.salakmi bunlar niye yolu bulamiyoook
O kadar ayda bi tanesi yolu bulamazmi ya kafayi yicemmm
:)))))
aynen bende tutturamayanlardanımm.....nasıl oluyo anlamaıyorum millet korunmayı bıraktıgı ılk aydan şıp diye hamile kalıyorr... benım bu ay 2. denemem.. bakalım nasıl sonuçlancak bata 14 var... umarım kırmızı şeytanlar kilitli kalırda gelmezleeerrrrr...:18:
Seni seni seni:)) tuttumu tutuyo planlamis olsan helmez velet
bzmde bgun mik mikmz var bn ne yadrsem acep
Ay cok guldum bunaaa.popisine vurcan heeeeee.
12 ay oldu benimde.
Ya o kadar sposss nereye gidiyo yaaa.salakmi bunlar niye yolu bulamiyoook
O kadar ayda bi tanesi yolu bulamazmi ya kafayi yicemmm
:)))))
bizim nikahımız düğünden bir ay falan önce oldu. biz ev yerleştirme falan esnasında kocişimle ilk kez birlikte olduksonra düğüne 5 gün vardı benim acayip sancılarım oldu. doktora gittim bide ne öğreniyim. hem hamileyim hem de apandisitim patlamak üzere tabi ben tek ilişkide tutacağını bilmediğim için bir sürü ilaçlar kullandım. düşük yaptım. önce kürtaj, sonra apandisit ameliyatı oldum. tabi ailemin kürtajdan haberi olmadı :18: böyle de bi macera atlattık. sonra tabi ameliyattan dolayı doktor 6 ay hamile kalma dedi. ben dayanamadım 5 ay sonra yani geçen ay ilk denememizi yaptık olmadı. bu ay da ikinci denemedeyiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?