Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

diltekinimmmm sen nasılsın canım ne zaman gidiosun dr a :26::26: bende beklicem bakalım bua yda olmassaaaa sanırım banada görünecek dr yolları :26::26:

haftaya c.tesi inşallah esrammm.. inşallah bebişin bu ay gelir ve sana sıkı sıkı tutunur da doktora onu göstermeye gidersin tatlımmm

nazifecim inş hamilesindir adetin geçtiyse tavsiyem 2 gün daha belemen sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşama canım biraz açık yazdım seni üzmek istemem ama üzülme die canım benim inş bebeğin vardır Rabbim dilemişse seninledir canım...:26::26:

- döllenme gününden 3-4 gün sonra kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra ara sıra şiddetlice oluşan kasıkta sancımalar
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8 gün sonra göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi hissetme, uçlarında hassasiyet, ayrıca üzerlerinde damarlanmalar olması. uçlardaki kahverengilerin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra gece uykularında düzensizlik, gece uyanmalar falan... ayaklarda yanmaların oluşması..
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular.. kokuda değişme.. renginde değişme..
- sık idrara çıkma
- benim akıntım adet günümden 3-4 gün önce kesildi.. kuru günler başladı yani adet olacakmışım gibi.. ama günüm geldi geçti, ertesi gün akıntım yeniden başladı. yani takriben 5-6 gün kuru geçirdim.
- adet günüm geçince, tüm sancı mancı o şeyler kayboldu. göğüslerim hafifledi, rahatladı. kasıklarımın gerginliği düzeldi. rahatladım.

alıntıdır,faydalı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim

41 ad .ayetel kursi de ben okudum kizlar.Bebisi olanlara saglik, biz bekleyenlere de en kisa surede saglikli hayirli bebis diledim.Allah kabul etsin.Bu vesile ile oglenki moral bozuklugumda gecti:)))

41 ad .ayetel kursi de ben okudum kizlar.Bebisi olanlara saglik, biz bekleyenlere de en kisa surede saglikli hayirli bebis diledim.Allah kabul etsin.Bu vesile ile oglenki moral bozuklugumda gecti:)))

senin moralin niye bozuktu canım? işyerindekiler yine saçma şeyler mi söyleidler

canım bende de mthfr nin birinde heterozigot mutasyon çıktı. Ben de daha doktorla görüşemedim ama aynı durumda olan bi arkadaşımın doktoru kan sulandırıcı tedavi vermiş, hamileliği boyunca iğne olmuş, bide hamile kalmadan önce kan nakli yapmışlar. Seninkini tam bilmiyorum ama bu faktörlerdeki mutasyonlar düşüklere sebep oluyormuş, biz bu yüzden düşük yapmış olabiliriz yani :26:

Ayipsin canim gönderelim ya tadimlik tarihleri cok kısa sirkulasyon hizli olmasi avantaj tabi :)) ve sekli sahaneyi dondurmayla dene bide petito pati cikti yeni 0.50 krs cok güzel

Biliyorum canım geçen getirdiler. 0,50 tl diye bende dedim çok çeşit var.. gerek yok buna die aldırmadım çok sinir oldu bana satıcı şimdide etiden mal gelmiş mağadaza yerleştiriolar. fatura geldi
tamam gönderin bana şekli şahane yi dondurmaylan deneyim

çok ılgınc ya fakultedekı kadın doğumcu uzman doktora gıttım sonucu aldıktan sonra bısey sorabılır mıyım dedım burası danışma degıl dedı bazıları doktor olmuş ama ınsan olamamışlar maalesef. sonra annem stajer doktora sordu sonuç temız cıkmıs zaten bı sorun olsaydı sızı ararlardı demıs nolcak bılmıyorum

senle çok benziyoz zaten canım.. dilerim hamişligimizide aynı takip ederiz

ne z
aman çatlayacağını söyledimi

doktor 24 ü dedi.. 24 üne mik mik oldu ama internette 26 sı diyo.. evet doktora inanmak gerek gerek ama ben ilk denememde doktora falan gitmeden intermettekine göre yaptık.. olmuştu.. aylardır doktorlara göre yapıyorum lmuyo bu ay inşallah 26 sına göre denicem eşime keçiboynuzunu yüklüyorum bakalım hayırlısı..

aynen canım zaten erkegin dogası bu hemen sinirleniyolar ama bir adım atsan hemen sakinleşiyolar.. biz kadınlar gibi uzatmıyolar

yaa evet bende ondan tereddüt ediyorum işte, gitmişken doktora 2 dk sorayım ne olduğunu diye düşünüyorum ama yüzüme bile bakmazlar, biliyorum. Çünkü bi sonuç göstermek için bile 15 gün sonrasına randevu veriyorlar ve bi surat bi surat... dediğin gibi doktor olmuşlar ama insanlıklarını kaybetmişler çoğu
sorun olsa aralar mıydı komik ben tıp fakültesinden öyle bir performans ve insaniyet beklemiyorum açıkçası

Yine bugün yaptığım test negatif tek çizgi görmekten bıktım usandım anne olamamak korkusu beni mahvediyor canım eşim bugün sabah aradığımda heyacanla açtı telfonu sanki müjde bekler gibi negatif dediğimde bana belli etmemeye çalışsada ses tonundn nekadar üzüldüğnü anladım neden bizim evladımız olmuyorki 5 para etmez bebek katillerine bile allhım evlad veriyor biz bukadarmı kötü insanlarız isyan etmiyorum haşa ama sorgulamadanda edemiyorm

senin moralin niye bozuktu canım? işyerindekiler yine saçma şeyler mi söyleidler

Oglen yemegine birlikte cikiyordum senelerdir cnm o arkadaslarla.
Hamis ikilenince muhabbet disi kaldim.kendimi kotu ezik, ne bilm sacma sapan biri gibi hissettim.
Simdi artik onlarla yemege cikmasam farkli anlasilir, ciksam bu defa muhabbet degismicegi icin ben kotu olucam.
Off ne bilim moralim bozulmustu.agladim biraz.
Sonra duaya basladim.iyiyim simdi cok sukur gecti.

denizcim keçiboynuzunu ne zaman ve ne kadar veriyorsun bende bugün aldım.ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum

valla aynen canım katılıyorum bazıları adam olmayı sadece doktor olmak sanmış Allahım bızı hayırlı ınsanlarla doktorlarla karşılaştırsın ınsallah :)) valla stajer oyle demıs bende o fakülteden oyle bı ınsanıyet beklemiyorum o yüzden kararsızm bence sende eger fakülteye gostercekcen randevu almadan gösterme sonra bnm gıbı burası danışma degıl derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…