bunun ben oldugumu dusundum adim serap. gecen ay bende kimyasal gebelik gecirdim. insallah bu ay seninki de tutunur sana canim..
diltekinimmmm sen nasılsın canım ne zaman gidiosun dr a :26::26: bende beklicem bakalım bua yda olmassaaaa sanırım banada görünecek dr yolları :26::26:
Amin inş canım ya hala bir belirti yok aynı beklyiorum bide kızlar aslında 28 günde adet olunuyor ya benim geçen ay 25ti bu at 23 olması gerekiyo ama ne bilyim son ana kadar bekliyorum işte sizce yarın ilk idrarda test yapıyım mı
haftaya c.tesi inşallah esrammm.. Inşallah bebişin bu ay gelir ve sana sıkı sıkı tutunur da doktora onu göstermeye gidersin tatlımmm
41 ad .ayetel kursi de ben okudum kizlar.Bebisi olanlara saglik, biz bekleyenlere de en kisa surede saglikli hayirli bebis diledim.Allah kabul etsin.Bu vesile ile oglenki moral bozuklugumda gecti:)))
canım bende de mthfr nin birinde heterozigot mutasyon çıktı. Ben de daha doktorla görüşemedim ama aynı durumda olan bi arkadaşımın doktoru kan sulandırıcı tedavi vermiş, hamileliği boyunca iğne olmuş, bide hamile kalmadan önce kan nakli yapmışlar. Seninkini tam bilmiyorum ama bu faktörlerdeki mutasyonlar düşüklere sebep oluyormuş, biz bu yüzden düşük yapmış olabiliriz yani :26:DERYAMM doktor temız cıktı dedıde faktör testınde sey yazıor ya faktör II (G 20210A) heterozıgot mutasyonu
mthfr (A 1298C) homozıgot mutasyonu saptanmıştır yazıo. fakultedekı doktorlara sorduk sonuçlar ıyı temız kotu olsaydı sızı ararlardı dedıler ama bunlar ne böyle anlamadım
Ayipsin canim gönderelim ya tadimlik tarihleri cok kısa sirkulasyon hizli olmasi avantaj tabi :)) ve sekli sahaneyi dondurmayla dene bide petito pati cikti yeni 0.50 krs cok güzel
canım bende de mthfr nin birinde heterozigot mutasyon çıktı. Ben de daha doktorla görüşemedim ama aynı durumda olan bi arkadaşımın doktoru kan sulandırıcı tedavi vermiş, hamileliği boyunca iğne olmuş, bide hamile kalmadan önce kan nakli yapmışlar. Seninkini tam bilmiyorum ama bu faktörlerdeki mutasyonlar düşüklere sebep oluyormuş, biz bu yüzden düşük yapmış olabiliriz yani :26:
Bende sen gibiyim dört dönerim etrafında hic bisiyle ilgilenmem eve geldiginde :))
:)
Bnm kocamda süpürur siler ama arkasindan kendim yapıyorum cogu zaman çünkü düzgün yapamiyo bide bisi yapcak herseyi benden bekler taa öbür odadan çağırır noldu derim su degisecek herseyi benden bekler elli kere çağırır temizlik yaparken kendim daha rahat temizliyorum walla
ne z
aman çatlayacağını söyledimi
kuzum benim koca temizlik yemek vs yapar ama temizlik yaparken deli eder bazen ama ben mutluyum beni çok seviyo tek sorunumuz aniden sinir olması ama onu da yenicek mecbur yoksa terkederim seni dedim öle eften püften meselelere sinirleniyo ama yumuşattım acık....
Slm kızlar nasılsınız :)
yaa evet bende ondan tereddüt ediyorum işte, gitmişken doktora 2 dk sorayım ne olduğunu diye düşünüyorum ama yüzüme bile bakmazlar, biliyorum. Çünkü bi sonuç göstermek için bile 15 gün sonrasına randevu veriyorlar ve bi surat bi surat... dediğin gibi doktor olmuşlar ama insanlıklarını kaybetmişler çoğuçok ılgınc ya fakultedekı kadın doğumcu uzman doktora gıttım sonucu aldıktan sonra bısey sorabılır mıyım dedım burası danışma degıl dedıbazıları doktor olmuş ama ınsan olamamışlar maalesef. sonra annem stajer doktora sordu sonuç temız cıkmıs zaten bı sorun olsaydı sızı ararlardı demıs nolcak bılmıyorum
senin moralin niye bozuktu canım? işyerindekiler yine saçma şeyler mi söyleidler
doktor 24 ü dedi.. 24 üne mik mik oldu ama internette 26 sı diyo.. evet doktora inanmak gerek gerek ama ben ilk denememde doktora falan gitmeden intermettekine göre yaptık.. olmuştu.. aylardır doktorlara göre yapıyorum lmuyo bu ay inşallah 26 sına göre denicem eşime keçiboynuzunu yüklüyorum bakalım hayırlısı..
yaa evet bende ondan tereddüt ediyorum işte, gitmişken doktora 2 dk sorayım ne olduğunu diye düşünüyorum ama yüzüme bile bakmazlar, biliyorum. Çünkü bi sonuç göstermek için bile 15 gün sonrasına randevu veriyorlar ve bi surat bi surat... dediğin gibi doktor olmuşlar ama insanlıklarını kaybetmişler çoğu
sorun olsa aralar mıydıkomik ben tıp fakültesinden öyle bir performans ve insaniyet beklemiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?