selam canım hosgeldın :))[/QUOTE
HOŞBULDUK CNM SIKILIYOR YA EVDE KÖSKÖS OTURMAKTAN
Yine bugün yaptığım test negatif tek çizgi görmekten bıktım usandım anne olamamak korkusu beni mahvediyor canım eşim bugün sabah aradığımda heyacanla açtı telfonu sanki müjde bekler gibi negatif dediğimde bana belli etmemeye çalışsada ses tonundn nekadar üzüldüğnü anladım neden bizim evladımız olmuyorki 5 para etmez bebek katillerine bile allhım evlad veriyor biz bukadarmı kötü insanlarız isyan etmiyorum haşa ama sorgulamadanda edemiyorm
denizcim keçiboynuzunu ne zaman ve ne kadar veriyorsun bende bugün aldım.ama nasıl kullanılacağınıbilmiyorum
denizcim keçiboynuzunu ne zaman ve ne kadar veriyorsun bende bugün aldım.ama nasıl kullanılacağınıbilmiyorum
Oglen yemegine birlikte cikiyordum senelerdir cnm o arkadaslarla.
Hamis ikilenince muhabbet disi kaldim.kendimi kotu ezik, ne bilm sacma sapan biri gibi hissettim.
Simdi artik onlarla yemege cikmasam farkli anlasilir, ciksam bu defa muhabbet degismicegi icin ben kotu olucam.
Off ne bilim moralim bozulmustu.agladim biraz.
Sonra duaya basladim.iyiyim simdi cok sukur gecti.
selam canım hosgeldın :))[/QUOTE
HOŞBULDUK CNM SIKILIYOR YA EVDE KÖSKÖS OTURMAKTAN
aynen canm bnmde ama az kaldı ben derse gıdıcem 6 buçukta :))
canım her sabah keçiboynuzu pekmezinden aç karnına içiyo, akşam çayın yanında fındık ceviz siyah üzüm fıstık keçiboynuzu tüm halde çerez tabagı yapıyorum onu yiyo.. spoşları göremem ama mik mikte gözle görülür iyileşme var..
Yine bugün yaptığım test negatif tek çizgi görmekten bıktım usandım anne olamamak korkusu beni mahvediyor canım eşim bugün sabah aradığımda heyacanla açtı telfonu sanki müjde bekler gibi negatif dediğimde bana belli etmemeye çalışsada ses tonundn nekadar üzüldüğnü anladım neden bizim evladımız olmuyorki 5 para etmez bebek katillerine bile allhım evlad veriyor biz bukadarmı kötü insanlarız isyan etmiyorum haşa ama sorgulamadanda edemiyorm
valla aynen canım katılıyorum bazıları adam olmayı sadece doktor olmak sanmış Allahım bızı hayırlı ınsanlarla doktorlarla karşılaştırsın ınsallah :)) valla stajer oyle demıs bende o fakülteden oyle bı ınsanıyet beklemiyorum o yüzden kararsızm bence sende eger fakülteye gostercekcen randevu almadan gösterme sonra bnm gıbı burası danışma degıl derler
canım hepimizin bu düşüncelere düştüğü oluyor. özellikle de kırmızıları görüncetoparla kendini başka şansımız yok çünkü
KİMSEMDE YOK Kİ BURDA YANLIZIM GİDECEK KOMŞUM BİLE YOK YA GURBETLİK İŞTE
ayy alakasız olacak da ne dersi bu 6 bucukta cok merak ettim
yok ben randevu almayı deneyeceğim ama elim telefona gitmiyor işte :26:
ayy alakasız olacak da ne dersi bu 6 bucukta cok merak ettim
:))9 ehlıyet kursuna gıdıorum canım da onun dersı var :):)
:))9 ehlıyet kursuna gıdıorum canım da onun dersı var :):)
haaaaa :)
benim de derslerim oluyor da aynı saatte, master yapıyorum acaba dedim aynı okulda mıyız :)
hangi şehirdesin sen? istanbulsa hiç trafiğe bulaşma derim
evet canım, bir de kesin olmadık zamana randevu verecekler, sinirimi zıplatacaklar. O akrabama randevu aldırayım desem, artık walla utanıyorum aramaya kadını, zırt pırt aradım bu aradoktorlar yuzundenmı elın telefona gıtmıor canım. benımde esım gelsın ısten esımle konuşup güzel hastane kararlaştırılıp randevu alıcaz canım en yakın günehakkımızda herseyın hayırlısı olsun bu bılınmemezlık ne kotu yaa
KİMSEMDE YOK Kİ BURDA YANLIZIM GİDECEK KOMŞUM BİLE YOK YA GURBETLİK İŞTE
gurbetlik zordur( aılen nerde canım sen nerdesın
evet canım, bir de kesin olmadık zamana randevu verecekler, sinirimi zıplatacaklar. O akrabama randevu aldırayım desem, artık walla utanıyorum aramaya kadını, zırt pırt aradım bu arakime gitmeyi düşünüyorsun doktor olarak, ben ona da karar veremedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?