Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım daha dün bende eşime aynını söyledim.. katil kadının haberini izlerken.. eşimde susturdu beni isyana gider sözlerin söyleme dedi..bencede ya nasip demek lazım ama canımız yanınca söylüyoz işte..

denizcim keçiboynuzunu ne zaman ve ne kadar veriyorsun bende bugün aldım.ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum

canım her sabah keçiboynuzu pekmezinden aç karnına içiyo, akşam çayın yanında fındık ceviz siyah üzüm fıstık keçiboynuzu tüm halde çerez tabagı yapıyorum onu yiyo.. spoşları göremem ama mik mikte gözle görülür iyileşme var..

canım onlarla yemeğe çıkman hem psikolojini hem de moralini bozar. boşver onlar sen üzülürsün ya da yanlış anlarsın diye düşünüyorlar mı? başka arkadaşların varsa onlarla çık, kafa dengi. yoksa da tek olman onlarla olmandan iyidir...

tamam canım teşekkür ederim, bu arada senin bebiş 3 haftalık olmuş kız inşaallah hamilelik takvimini hiç kaldırmazsın

canım hepimizin bu düşüncelere düştüğü oluyor. özellikle de kırmızıları görünce toparla kendini başka şansımız yok çünkü

yok ben randevu almayı deneyeceğim ama elim telefona gitmiyor işte :26:

Canim benimde boyle dusundugum zamanlar oldu ama inan hakedip haketmeme meselesi degil bu.
Bir sekilde Allahim siniyor bizleri boyle dusun.
Bizim nasibimizde varsa olacak.
Yoksa yumurtlama donemine denk getiren ve biyolojik olarak problemi olmayan herkesin hamile kalmasi gerekmezmiydi

yok ben randevu almayı deneyeceğim ama elim telefona gitmiyor işte :26:

doktorlar yuzundenmı elın telefona gıtmıor canım. benımde esım gelsın ısten esımle konuşup güzel hastane kararlaştırılıp randevu alıcaz canım en yakın güne hakkımızda herseyın hayırlısı olsun bu bılınmemezlık ne kotu yaa

evet canım, bir de kesin olmadık zamana randevu verecekler, sinirimi zıplatacaklar. O akrabama randevu aldırayım desem, artık walla utanıyorum aramaya kadını, zırt pırt aradım bu ara kime gitmeyi düşünüyorsun doktor olarak, ben ona da karar veremedim henüz

bende karar veremedim canım maalesef doktor işine eşim işten gelınce doktor analızı yapcaz bakalım hangısı olursa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…