haaaaa :)
benim de derslerim oluyor da aynı saatte, master yapıyorum acaba dedim aynı okulda mıyız :)
hangi şehirdesin sen? istanbulsa hiç trafiğe bulaşma derim
:) :) :) yok canım cok sukur bursadayım gercı bursanın trafıgıde az sayılmaz ama buna sukur :)
canım onlarla yemeğe çıkman hem psikolojini hem de moralini bozar. boşver onlar sen üzülürsün ya da yanlış anlarsın diye düşünüyorlar mı? başka arkadaşların varsa onlarla çık, kafa dengi. yoksa da tek olman onlarla olmandan iyidir...
dün gece biz de bi analiz yaptık ama işin içinden çıkamadık maalesefbende karar veremedim canım maalesef doktor işineeşim işten gelınce doktor analızı yapcaz bakalım hangısı olursa :))
Aynen oyle cnm.bu duruma bi cozum bulmam gerekecek.
Yoksa ben boyle giderse bu psikolojiyle zor calisirim.
gurbetlik zordur( aılen nerde canım sen nerdesın
BEN GAZİANTEPLİYİM CNM AİLEM ANTEPTE BEN ŞANLIURFA'DAYIM EŞİMİN TAHİNİ BURAYA ÇIKTI O Y
ÜZDEN BURDA YAŞAMAK ZORUNDAYIM. CNM SEN NERELİSİN NERDE YAŞIYOSUN?
dün gece biz de bi analiz yaptık ama işin içinden çıkamadık maalesef
BEN GAZİANTEPLİYİM CNM AİLEM ANTEPTE BEN ŞANLIURFA'DAYIM EŞİMİN TAHİNİ BURAYA ÇIKTI O Y
hımm anladım canım Allah yardımcın olsun. ben bursalıyım canım bursada yasıyorum :)
hımm anladım canım Allah yardımcın olsun. ben bursalıyım canım bursada yasıyorum :)
SAGOL CNM NE GÜZEL DOĞUP BÜYÜDÜĞÜN YERDE YAŞAMAK
:) aaaa niye almiyon kiz 5lira :))Biliyorum canım geçen getirdiler. 0,50 tl diye bende dedim çok çeşit var.. gerek yok buna die aldırmadımçok sinir oldu bana satıcı şimdide etiden mal gelmiş mağadaza yerleştiriolar. fatura geldi
tamam gönderin bana şekli şahane yi dondurmaylan deneyim
Evet canim yaa cok benziyoruz ben bu ay hamis kalcam cok inancliyim sende kal beraber kalmış olalım :)) ya bilmiyorum ama bu aylar digerlerinden farkli seyler hissediyorum neden bilmiyorum ama bu ay olacak gibi geliyo Allahim yaniltmaz inssenle çok benziyoz zaten canım..dilerim hamişligimizide aynı takip ederiz
Hahahahaha mikmik iyilestiyse sposlarda canavarlasir kesincanım her sabah keçiboynuzu pekmezinden aç karnına içiyo, akşam çayın yanında fındık ceviz siyah üzüm fıstık keçiboynuzu tüm halde çerez tabagı yapıyorum onu yiyo.. spoşları göremem ama mik mikte gözle görülür iyileşme var..
benide oyle bir gun herkes aradi annem halam arkadaslarim ruyalarinda gormus hamile oldugumu.. bir ay sonra oldum.. insallah seninde bebegin gelir cnm..
canım hepimizin bu düşüncelere düştüğü oluyor. özellikle de kırmızıları görüncetoparla kendini başka şansımız yok çünkü
süper bir rüya. inşallah en yakın zamanda bize hamile haberi vereceksin canımmmmmm
SAGOL CNM NE GÜZEL DOĞUP BÜYÜDÜĞÜN YERDE YAŞAMAK
ewt canım cok sukur güzel ama ınsanın basına ne gelecegı bellı olmaz canımhakkımızda herseyın hayırlısı olsun. sende oyalancak bıseyler bul canım canın sıkılmasın
Canim benimde boyle dusundugum zamanlar oldu ama inan hakedip haketmeme meselesi degil bu.
Bir sekilde Allahim siniyor bizleri boyle dusun.
Bizim nasibimizde varsa olacak.
Yoksa yumurtlama donemine denk getiren ve biyolojik olarak problemi olmayan herkesin hamile kalmasi gerekmezmiydi
canm benm gaziantep ş urfa yakın birbirine şanslısın istediğinde gidersn ailene ama seni anlıyorm bilmediğin memlktte sıkılıyor insan çevren olmayınca bende adanalıyım ama gaziantepte yaşıyorm çok sıkılyrm tek başına evde
Kızlar selammm..
napıyosunuz bakalim???
aynen twetyy canım kendını toparla herseyın hayırlısını rabbım hakkımızda ınsallah
evet başka şansızmız yok farkındayım çevreme baktığımda birçok insandan iyi durmdayım sevdiğimle evliyim ciddi sağlık problemmz yok çokşükür sevdiklerim sağ salim yanımdalar ama insanız işte içimizdeki duyguları dizginleyemiyorz bazen özellklede bebek konusunda ben çok hassasım çocukluğumdan bu yana bebeklere ilgim vardı birçok insandan daha düşkünm çocuklara ama işte hep başkalarının çocugunumu sveceğim demedende edemiyorm yine sen kırmızıları görüyormşsun bende oda yok pco luyum adetlerim aşırı düzensiz yılda 1 denecek kadar ilaçsız adet olmuyorm ve her adet geçikmesinde olmadığını bile bile hevesleniyorum belirti buluyorm kendime ve hayal kırıklığı hüsran allah yardımcımız olsun bizi bizden iyi anlayan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?