Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aynen oyle cnm.bu duruma bi cozum bulmam gerekecek.
Yoksa ben boyle giderse bu psikolojiyle zor calisirim.

:) aaaa niye almiyon kiz 5lira :))
senle çok benziyoz zaten canım.. dilerim hamişligimizide aynı takip ederiz
Evet canim yaa cok benziyoruz ben bu ay hamis kalcam cok inancliyim sende kal beraber kalmış olalım :)) ya bilmiyorum ama bu aylar digerlerinden farkli seyler hissediyorum neden bilmiyorum ama bu ay olacak gibi geliyo Allahim yaniltmaz ins
Hahahahaha mikmik iyilestiyse sposlarda canavarlasir kesin

canım hepimizin bu düşüncelere düştüğü oluyor. özellikle de kırmızıları görünce toparla kendini başka şansımız yok çünkü

evet başka şansızmız yok farkındayım çevreme baktığımda birçok insandan iyi durmdayım sevdiğimle evliyim ciddi sağlık problemmz yok çokşükür sevdiklerim sağ salim yanımdalar ama insanız işte içimizdeki duyguları dizginleyemiyorz bazen özellklede bebek konusunda ben çok hassasım çocukluğumdan bu yana bebeklere ilgim vardı birçok insandan daha düşkünm çocuklara ama işte hep başkalarının çocugunumu sveceğim demedende edemiyorm yine sen kırmızıları görüyormşsun bende oda yok pco luyum adetlerim aşırı düzensiz yılda 1 denecek kadar ilaçsız adet olmuyorm ve her adet geçikmesinde olmadığını bile bile hevesleniyorum belirti buluyorm kendime ve hayal kırıklığı hüsran allah yardımcımız olsun bizi bizden iyi anlayan olmaz

evet haklısın çoğu zman böyle düşünüp kendimi avutuyorum ama bazende duygularıma hakim olamıyorum karamsarlığa düşüyorm heray 1 hafta böyle depresyondayım adette olamyrm kendiliğimden onun stresi mahvediyo zaten allhım hayırlısını versin ne diyeym allhım hepimze birgün bu forumda hamileyim demeyi nasip etsn inş duadan başka çaremiz yok sanırım

yazdıklarına bakılırsa çok karamsarlığa düşmüşsün, ümitsizliğe kapılma, çok hikayeler duyuyoruz belki sende duymuşsundur drların umutsuz vaka dedikleri hastalar bile hamile kalabiliyolar. bana göre çocuğa en büyük engel stres cnm. birşeyi çok isteyince aklından çıkaramazsın ya her an aklındadır rüyalarındadır..ama ne zamanki düşünmeyi bıraktığın an istediğin şey olur..sonuçta insan vücudu bu stres yapınca haliyla hormonlar etkileniyor..düşünme diycem amabunu yapmak da zor biliyorum ama yapacak başka birşey yok..inşallah en kısa zamanda burda seninde hamile haberlerini alırız..birde hergün dua et, duanın açamayıcı kapı yoktur buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…