sağol canm teşkkredrm
evet haklısın çoğu zman böyle düşünüp kendimi avutuyorum ama bazende duygularıma hakim olamıyorum karamsarlığa düşüyorm heray 1 hafta böyle depresyondayım adette olamyrm kendiliğimden onun stresi mahvediyo zaten allhım hayırlısını versin ne diyeym allhım hepimze birgün bu forumda hamileyim demeyi nasip etsn inş duadan başka çaremiz yok sanırım
ben nası bı cümle kurmuşum oyle herseyın hayırlısınnı rabbım hakkımızda dıye yüklem eklememısım cümleye :)
sorun yok nedemek istediğin anlaşılıyor ya o yeter
ewt canım cok sukur güzel ama ınsanın basına ne gelecegı bellı olmaz canımhakkımızda herseyın hayırlısı olsun. sende oyalancak bıseyler bul canım canın sıkılmasın
KEŞKE ARKADŞLARIM OLSA YA DA KOMŞUM OLSA CNM SIKILDIĞIDA GİDERDİM YANINA AMA HEPSİ ARAPLAR YA ARAPCA KONUŞUYORLAR İSTEMİYORUM OZAMAN YANLARINA GİTMEYİ ÇO KÖTÜYDÜM ÖNCELERİ KORKUYORDUM BURDAN AKÇAKALEDE YAŞIYORUM BEN ÇATIŞMALAR FELAN VARDI ÖNCELERİ BELKİ TV DE GÖRMÜŞSÜNDÜR ŞİDDETLİ OLUYORDU ÖNCELERİ NEYSEKİ ŞİMDİ DURULDU BİRAZZ PİSKOLOJİM BOZULDU RESMEN YA
hayırdır canım ne oldu
yazdıklarına bakılırsa çok karamsarlığa düşmüşsün, ümitsizliğe kapılma, çok hikayeler duyuyoruz belki sende duymuşsundur drların umutsuz vaka dedikleri hastalar bile hamile kalabiliyolar. bana göre çocuğa en büyük engel stres cnm. birşeyi çok isteyince aklından çıkaramazsın ya her an aklındadır rüyalarındadır..ama ne zamanki düşünmeyi bıraktığın an istediğin şey olur..sonuçta insan vücudu bu stres yapınca haliyla hormonlar etkileniyor..düşünme diycem amabunu yapmak da zor biliyorum ama yapacak başka birşey yok..inşallah en kısa zamanda burda seninde hamile haberlerini alırız..birde hergün dua et, duanın açamayıcı kapı yoktur buna inan
KEŞKE ARKADŞLARIM OLSA YA DA KOMŞUM OLSA CNM SIKILDIĞIDA GİDERDİM YANINA AMA HEPSİ ARAPLAR YA ARAPCA KONUŞUYORLAR İSTEMİYORUM OZAMAN YANLARINA GİTMEYİ ÇO KÖTÜYDÜM ÖNCELERİ KORKUYORDUM BURDAN AKÇAKALEDE YAŞIYORUM BEN ÇATIŞMALAR FELAN VARDI ÖNCELERİ BELKİ TV DE GÖRMÜŞSÜNDÜR ŞİDDETLİ OLUYORDU ÖNCELERİ NEYSEKİ ŞİMDİ DURULDU BİRAZZ PİSKOLOJİM BOZULDU RESMEN YA
hımm evet canım gordum haberlerde duzelsın tabı yaa( rabbım sabır versın canım sana ınsallah
ya patronun 8 aylık bebeği geldi şimdi kucağımda bi gülüo.. Bi agucuk yapıo.. Birde öğrenmiş gel gel die o minik ellerini açıp kapıo..
Telsara kızıma telsara diye elini yapmayı öğrettim şimdi böle şaşkın şaşkın bakıp yapmaya çalışıo filan.. çok tuhaf oldum yaaa...Onlar gelince bizim patronun bi sevinci var anlatamam.. Kucağıona alıo babammm senmi geldin die sevio...
Benim neden olmuyo yaa .. Ben neden kocama o duyguları yaşatamıyorummm
Ya patronun 8 aylık bebeği geldi şimdi kucağımda bi gülüo.. bi agucuk yapıo.. birde öğrenmiş gel gel die o minik ellerini açıp kapıo..
telsara kızıma telsara diye elini yapmayı öğrettim şimdi böle şaşkın şaşkın bakıp yapmaya çalışıo filan.. çok tuhaf oldum yaaa...onlar gelince bizim patronun bi sevinci var anlatamam.. kucağıona alıo babammm senmi geldin die sevio...
benim neden olmuyo yaa .. ben neden kocama o duyguları yaşatamıyorummm
hımm evet canım gordum haberlerde duzelsın tabı yaa( rabbım sabır versın canım sana ınsallah
SAGOL CNM YA AZ KALDI ZATEN HAZİRANDA TAHİN İSTEME HAKIMIZ VAR İŞALLAH TAHİNİMİZ ÇIKARDA KURTULURUZ BURDAN :)
SAGOL CNM YA AZ KALDI ZATEN HAZİRANDA TAHİN İSTEME HAKIMIZ VAR İŞALLAH TAHİNİMİZ ÇIKARDA KURTULURUZ BURDAN :)
inşallah canımmm ınsallahh :)))
Ya patronun 8 aylık bebeği geldi şimdi kucağımda bi gülüo.. bi agucuk yapıo.. birde öğrenmiş gel gel die o minik ellerini açıp kapıo..
telsara kızıma telsara diye elini yapmayı öğrettim şimdi böle şaşkın şaşkın bakıp yapmaya çalışıo filan.. çok tuhaf oldum yaaa...onlar gelince bizim patronun bi sevinci var anlatamam.. kucağıona alıo babammm senmi geldin die sevio...
benim neden olmuyo yaa .. ben neden kocama o duyguları yaşatamıyorummm
Slmmmmmmmmm ben geldimmmmmm :124:
Kizlarrrrr nasilsiniz suan yoldayim ve sikiliyorumm
Slmmmmmmmmm ben geldimmmmmm :124:
hoşgeldinizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?