Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cogumuz boyleyiz canim.donem donem bunalima giriyoruz. Yani seni cok iyi anliyorum.
Bu da guzel birbirini anlayan insanlar biraradayiz.
Dedigin gibi dua etmekten ve beklemekten baska elimizden bisry gelmez.
Tam tesekkullu calisiyoz zaten bebis icin:))

hayırdır canım ne oldu

Ya patronun 8 aylık bebeği geldi şimdi kucağımda bi gülüo.. bi agucuk yapıo.. birde öğrenmiş gel gel die o minik ellerini açıp kapıo..
telsara kızıma telsara diye elini yapmayı öğrettim şimdi böle şaşkın şaşkın bakıp yapmaya çalışıo filan.. çok tuhaf oldum yaaa... onlar gelince bizim patronun bi sevinci var anlatamam.. kucağıona alıo babammm senmi geldin die sevio...

benim neden olmuyo yaa .. ben neden kocama o duyguları yaşatamıyorummm

evet çok karamsarım daha tedavimi doğru düzgün yapacak doktor bile bulamadım çünkü evet mucize örnekler var çevremdede ama sanki o mucizeler hep başkalarına uğrayacakmış gibi geliyor
inşşşş zaten hamile oldugumu öğrendiğim ilk anda yazacağım hemen buraya sağol güzeldileklerin için

canım benim üzülme işallah olacak asla allahtan ümüdini kesme

canımmmmmm rabbım bızede tum isteyenlere de en kısa zamanda yasatsın ınsallah o güzel duyguları. demıssın ya babamm sen mı geldın dıye orda ben cok etkılendım yaa bırden eşimı düşündüm o durumda rabbım hepimize nasp etsınnn ınsallahh

allahım inş kendi çocugunla oynamayıda nasip eder sana ve tüm isteyenlere bende senn gibiyim kaynımın küçük kızı var o bize geldiğinde onunla oyun oynuyorm yemeğini yediriyorm eşimi amca diyo 2 yaşında o konuştukça içimn yağları eriyor allhım benm neden olmuyor diye çok üzülüyorm eşim onu severkn bile çok mutlu oluyor kendi çocugunu severken onu görmeyi çok istiyorm ama olmuyor işte allhım kucağımızı boş gözlerimizi yaşlı bırakmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…