Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nasilsin mltmuur aldin mi sonuclari fakulteden

saol cnm ıyıyım sen nasılsn evet canım aldım doktor temız cıktı dedıde oyle bı ayak ustu baktı. ama sonuçlarda heterozıgot ve homozıgot mutasyonuna rastandı falan bıseyler yazıo başka bı doktora randevu alıp ona gostercem

Esra inan hepimiz aynı durumdayız . Seni hepimiz çok iyi anlıyoruz. SABIR kardeşim....

Ben okulda çalışıyorum 1837 çocuk var okulda, hepsinin de bebek veya yeni yürüyen kardeşi anneleri ile okula geliyor ,kaç bin çocuk ediyor sen anla;
Veliler bazen konuşuyor yanlarından geçerken duyuyorum "istemeden kaza ile oldu veya 3. yü 7 yaşını doldursun öyle yapacağım" gibi vs...

İçimden geçmiyor değil nasıl bu kadar kolayca anne olabildiler, bizim neden olmuyor diye. Doktorum "olmaması için sebep yok" diyor; ama olmuyor...

Eşim birgün okul çıkışı beni almaya gelmişti, avluda ilerleyemiyoruz çocuklardan "kuluçka makinası gibi millet" dedi. Çok mahçup oldum eşime bakarken.
Adam haklı ama ben ne yapabilirim ki ALLAH vermezse; veya sen ve buradaki tüm arkadaşlarımız..

Hepimizin içi gidiyor emin ol, hamile birini görünce ,kucakta bebek görünce..

RABBİM hayırlısını versin.

Merabalar kızlar bugün adet olmayalı 8. Gün hala kırmızılar gelmedi Bekliyorum bakalım siZlerle beraber Hamiş haberi alan varmı geçmişi okuyamadımda

Son düzenleme:

Tmmm tatlim iyisindir insallahhhh muahhh

İyiyim canım ayni beaaa... Daha once dusuk yaptin mi canim testi 3dusukten sonra yapiyorlar diye biliyorumda

ewt canım yaptım ocakta bı düşükte bence 3 dusugu beklememeli doktorlar ya 3 düşüğe can ve moral mı dayanır rabbım kimseye yasatmasın ınsallah (

ewt canım yaptım ocakta bı düşükte bence 3 dusugu beklememeli doktorlar ya 3 düşüğe can ve moral mı dayanır rabbım kimseye yasatmasın ınsallah (
Rabbim tekrar yasatmasin cnm aynen katiliyorum canim söylediklerine 3 düşüğe yürek dayanmaz

merabalar kızlar bugün adet olmayalı 8. Gün hala kırmızılar gelmedi Bekliyorum bakalım sizlerle beraber Hamiş haberi alan varmı geçmişi okuyamadımda

canım niye test yapmıyorsun çok merak ettim ya 8 gün olmuşya nasıl duruyorsun ben olsam hemen yapardım test.

canım benim üzülme işallah olacak asla allahtan ümüdini kesme
şuan okadar kötü hislerdeyim kiii okadar umutsuzum anlatamam..

aynen canım bende o kısımlarda gidiorum zaten.. eşime o duyguları tattıramamanın acısı içindeyim.. biliomusun? eğer bi bebeğim olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünebilirim.. çünkü o çok sevio ve çok istio.. onu bu sevgiden mahrum edemem

amin canımmm.. eşim artık yanımda bebek filan sevmiyo artık surat asmayı bırak, kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıorum diye.. yazık canımıniçi yanımdaiken sevmeyi bırak, dönüp bakmıo bile bebişlere

ablammmm senin durumun bizdende zor. okadar çocukla uğraşıosun, ve dediğin gibi hep iç içesin.. şuan sana teselli vermek isterdim ama sanırım benim sizin tesellinize ihtiyacım var.. çok üzülüyorum ablacım ya... sakin olayım diorum.. olamıyorum bu hafta bizim yumyum haftamızdı. değerlendirioruz ama bilmiorum artık okadar üzgünüm.. okadar umutsuzumkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…