canım niye test yapmıyorsun çok merak ettim ya 8 gün olmuşya nasıl duruyorsun ben olsam hemen yapardım test.
oyy o kucuk bulantı hapımı o daha cok mıgdemı bulandırıo benım :)))
şuan okadar kötü hislerdeyim kiiiokadar umutsuzum anlatamam..
aynen canım bende o kısımlarda gidiorum zaten.. eşime o duyguları tattıramamanın acısı içindeyim.. biliomusun? eğer bi bebeğim olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünebilirim.. çünkü o çok sevio ve çok istio.. onu bu sevgiden mahrum edemem
amin canımmm.. eşim artık yanımda bebek filan sevmiyo artık surat asmayı bırak, kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıorum diye.. yazık canımıniçi yanımdaiken sevmeyi bırak, dönüp bakmıo bile bebişlere
ablammmmsenin durumun bizdende zor. okadar çocukla uğraşıosun, ve dediğin gibi hep iç içesin.. şuan sana teselli vermek isterdim ama sanırım benim sizin tesellinize ihtiyacım var.. çok üzülüyorum ablacım ya... sakin olayım diorum.. olamıyorum bu hafta bizim yumyum haftamızdı. değerlendirioruz ama bilmiorum artık okadar üzgünüm.. okadar umutsuzumkiii
aminnn canım ınsallahh işte doktorlar önemsemıo ancak sen dıceksın gereklı testlerın yapılmasını ıstıyorum dıye :))
Benim yerimede doktur kisss emiiien son dugumunde oynadim ben iki seneyi geçti cok kurtlandim dokmem lasim
Aynen bidenem az kaldi ya 1 bucuk saat daha yolum kaldi sonra izmir memleketim boyoz kokulu sehrimmm
Ahhh ahhh....cok vicdansizlar...neyse ki sen yaptirmissin csnim..
canımm olurmu oyle sen sen evlat sahıbı yapmak ıstemez mısın elbet ıstersınde rabbım hayırlısını versın her seyde bı hayır vardır elbet zamanı vardır canım oyle kotu seyler düşünme sadece rabbimden hayırlısını ıste. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı elı ayağı duzgun evlat nasıp etsın ınsallah Allahım
Hosgeldin canimm.islerini toparladin galiba.
Eve gitsem diye bekliyom cnm.daha cok var ama
Amin canım sabır sabırr.....
bakalım nereye kadar
Rabbim hayırlısını versin tabi eli kolu bacağı düzgün, aklı fikri yerinde, hayırlı ewlatlar nasip etsin hepimize inşallahh
1 buçuk saatte su gıbı gecsınn canım ınss :)))
şuan okadar kötü hislerdeyim kiiiokadar umutsuzum anlatamam..
aynen canım bende o kısımlarda gidiorum zaten.. eşime o duyguları tattıramamanın acısı içindeyim.. biliomusun? eğer bi bebeğim olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünebilirim.. çünkü o çok sevio ve çok istio.. onu bu sevgiden mahrum edemem
CANIM SABRET BAK BİZİM BİR AKRABANIN 7 SENE ÇOCUGU OLMADI EVLATLIK ALDILAR SONRA HEMEN HAMİLE KALDI ŞİMDİ TAM 6 TANE ÇOCUGU VAR KISMET CANIM O VAKTİNİ SAATİNİ BEKLİYOR O YÜZDEN ÜZME KENDİNİDE EŞİNİDE BİRAK BU UMUTSUZLUGU KEYFİNE BAK HİÇ BİRŞEY UMRUNDA OLMASIN GEZ TOZ BEBİŞ OLDUKTAN SONRA BU GÜNLERİ HATIRLIYIP GÜLERSİN İŞALLAH....:)
çok sukur canım yaptırdımda yaptırana kadar canım cıktı :)) 6 ay fakülte kapılarında dolaştım :)))
artık test mest alamammmmm
mikmiki yaptım beklerimmmm
hesabım kalsın batlara
pedimi alır giderim
bozarmı sandın kırmızılar
bu morelsizliği atar giderim
hamiş gibi, gebiş gibiii
kırmızı yok gibi hisseder giderim
artık test mest alamammmmm
mikmiki yaptım beklerimmmm
hesabım kalsın batlara
pedimi alır giderim
bozarmı sandın kırmızılar
bu morelsizliği atar giderim
hamiş gibi, gebiş gibiii
kırmızı yok gibi hisseder giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?