Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canımmm olsunda ben hatırlayıp gülmeye razıyım

canım niye test yapmıyorsun çok merak ettim ya 8 gün olmuşya nasıl duruyorsun ben olsam hemen yapardım test.
3 GÜN GEÇİNCE EVDE TEST YAPTIM NEGATİF CANIM o yüzden bi 10 gün geçsin istedim açıkcası hamile olmadıgımı düşünüyorum boş yerede kan aldırmak istemedim damarımı bulamıyolar kolum baya morarıyo pazartesi kan testi yaptırayım dedim
bide 7 ay boyunca adet tarihi gelmeden kan testi yaptırdıgım bile oldu ama sonuç hep olumsuzdu şimdi nötrüm ruhen heyacanım kayboluyo gittikçe sanırım

Bebgim ben kacrdim sanirim ne kadardir deniyorsunuz

aynı benim gibi düşünüyosun,ben de idrarda pozitifi görmedikçe kan vermeyi düşünmüyorum,daha önce kanda çıkan ama regl ile sonuçlanan bir gebelik geçirdim çünkü...

aynı benim gibi düşünüyosun,ben de idrarda pozitifi görmedikçe kan vermeyi düşünmüyorum,daha önce kanda çıkan ama regl ile sonuçlanan bir gebelik geçirdim çünkü...

bide gidip kan verince iş ciddiye biniyo eşimde hevesle bekliyo hep negatif o nedenle ne kadar geç versem o kadar iyi gibi
Bebgim ben kacrdim sanirim ne kadardir deniyorsunuz
15 aylık evliyim canım nisan başından beri yaklaşık 7 aydır deniyoruz

bide gidip kan verince iş ciddiye biniyo eşimde hevesle bekliyo hep negatif o nedenle ne kadar geç versem o kadar iyi gibi

15 aylık evliyim canım nisan başından beri yaklaşık 7 aydır deniyoruz

Anladim tatlum insallah allhim daha fazla bekletmeden doldurur karnini bitanemm bende 2 yildir deniyrum sansim gittikce azalmis gibi hissedyrum

belinin altına yastık koyup uzanmayı denedin mi?

hımmm anladım canım benım :):) ben aynı sehır degısıklıgı yok bursa ve Arnavut karışımıyım dogdugumdan berı bursada oturuorum dahalle bursadayım :)))

Benim universiteden cok yakin arkdasim vardi bursadan ama okul bitince koptuk birbirimzden malesff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…