haydııı stres uzuntuler arkayaaaa gelcek mınıkler annişlerı demek bıraz daha zamanları varrr hadııı morallerrr yuksekkk olsun. mınıkler morallı oluncaaaa gelırrrr haydeee üzülmek yokkk
zamanı var gelecekler aynı ölüm tarihi gibi dogum tarihide değişmiyo ama insanogluyuz sabredemiyoruz işteAnladim tatlum insallah allhim daha fazla bekletmeden doldurur karnini bitanemm bende 2 yildir deniyrum sansim gittikce azalmis gibi hissedyrum
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Esraammm sen bi Harikasın yaaa bu korale bile beste yaptin ya helal olsun Allahim yasam enerjini hic almasin
haydııı stres uzuntuler arkayaaaa gelcek mınıkler annişlerı demek bıraz daha zamanları varrr hadııı morallerrr yuksekkk olsun. mınıkler morallı oluncaaaa gelırrrr haydeee üzülmek yokkk
Benim universiteden cok yakin arkdasim vardi bursadan ama okul bitince koptuk birbirimzden malesff
evet başka şansızmız yok farkındayım çevreme baktığımda birçok insandan iyi durmdayım sevdiğimle evliyim ciddi sağlık problemmz yok çokşükür sevdiklerim sağ salim yanımdalar ama insanız işte içimizdeki duyguları dizginleyemiyorz bazen özellklede bebek konusunda ben çok hassasım çocukluğumdan bu yana bebeklere ilgim vardı birçok insandan daha düşkünm çocuklara ama işte hep başkalarının çocugunumu sveceğim demedende edemiyorm yine sen kırmızıları görüyormşsun bende oda yok pco luyum adetlerim aşırı düzensiz yılda 1 denecek kadar ilaçsız adet olmuyorm ve her adet geçikmesinde olmadığını bile bile hevesleniyorum belirti buluyorm kendime ve hayal kırıklığı hüsran allah yardımcımız olsun bizi bizden iyi anlayan olmaz
zamanı var gelecekler aynı ölüm tarihi gibi dogum tarihide değişmiyo ama insanogluyuz sabredemiyoruz işte
hımm anladım canım okullar bıtınce maalesef bazı arkadaşlıklarda bıtıo :S
Kızlar valla yetişemiyorum hızınıza
neyse benim mesai bitti, ben yavaştan kaçayım
herkese iyi haftasonları, kendinize iyi bakın
Kızlar ya cnm çok sıkkın...Annemle buluştum dışarda, alışveriş yaptık 2-3 saat kadar eve geldiğimde biraz kanamam olduğunu fark ettim, kan uyuşmazlığı olabilir bizde bekliyodum biraz kanama aslında doktor olursa gel hemen demişti. Doktorumu aradım o da ameliyattaymış, hemşiresi kanaman artarsa bu akşam acile gel hemen, doktor hanımı çağırırız dedi. Şimdilik yok kanamam geçti ama ne yapsam? Yarın kesin giderim de içim rahat etmicek yarına kadar...Dua edin bişi olmasın ya...
Kızlar ya cnm çok sıkkın...Annemle buluştum dışarda, alışveriş yaptık 2-3 saat kadar eve geldiğimde biraz kanamam olduğunu fark ettim, kan uyuşmazlığı olabilir bizde bekliyodum biraz kanama aslında doktor olursa gel hemen demişti. Doktorumu aradım o da ameliyattaymış, hemşiresi kanaman artarsa bu akşam acile gel hemen, doktor hanımı çağırırız dedi. Şimdilik yok kanamam geçti ama ne yapsam? Yarın kesin giderim de içim rahat etmicek yarına kadar...Dua edin bişi olmasın ya...
Canim lekelenme kahve mi kirmizi mi...bencede bi dra git :26:
cnm geçmiş olsun,kanaman kırmızı renkte adet kanaması gibimiydi yoksa pembemsi 1-2 damla gelen bir kanamamıydı eğer pembemsiise yerleşme kanamasıdır..hemen moralini bozma geçen hafta psipsiko'nunda kanaması vardı ama korkulan olmadı inşallah seninkide öyledir..elini karnına koy ve bolbol ayetel kürsi oku cnm.. senin için bende akşam okuycam zaten hergün okuyorum senide içimden geçirirm
canım bence yarını bekleme bugun gıt doktora gıtmesende evde rahat duramıcaksın zaten bence gıtte aklında kalmasın neden gıtmedım dıye
Canim lekelenme kahve mi kirmizi mi...bencede bi dra git :26:
cnm kaan uyuşmazlığında hamilelikte kanama olmaz diye biliyorum. bizdede var kan uyuşmazlığı ama ben kızıma hamileyken kanamam olmadı ..kan uyuşmazlığı olunca doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor ikinci çocuğun özürlü doğmaması için
:) aaaa niye almiyon kiz 5lira :))
Evet canim yaa cok benziyoruz ben bu ay hamis kalcam cok inancliyim sende kal beraber kalmış olalım :)) ya bilmiyorum ama bu aylar digerlerinden farkli seyler hissediyorum neden bilmiyorum ama bu ay olacak gibi geliyo Allahim yaniltmaz ins
Hahahahaha mikmik iyilestiyse sposlarda canavarlasir kesin
ya çok fazla değildi kızlar, şimdi geçti...eşimi bekliyorum onla giderim hastaneye, şimdi ayağımı uzatıp yattım dinlenmek için... hastane evime 1 saat uzaklıkta cesaret edemedim gitmeye 3 tane vasıta değiştirmek lazım...daha da artar kanamam diye endişelendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?