Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anladim tatlum insallah allhim daha fazla bekletmeden doldurur karnini bitanemm bende 2 yildir deniyrum sansim gittikce azalmis gibi hissedyrum
zamanı var gelecekler aynı ölüm tarihi gibi dogum tarihide değişmiyo ama insanogluyuz sabredemiyoruz işte

haydııı stres uzuntuler arkayaaaa gelcek mınıkler annişlerı demek bıraz daha zamanları varrr hadııı morallerrr yuksekkk olsun. mınıkler morallı oluncaaaa gelırrrr haydeee üzülmek yokkk

Benim universiteden cok yakin arkdasim vardi bursadan ama okul bitince koptuk birbirimzden malesff

hımm anladım canım okullar bıtınce maalesef bazı arkadaşlıklarda bıtıo :S

canım arkadaşların da dediği gibi ne mucizeler var. inşallah onlardan biri de bizlere vuracak... sen şimdi güzel bir doktor bul kendine. güvandiğin birisi olsun.. onunla çık bir yola

zamanı var gelecekler aynı ölüm tarihi gibi dogum tarihide değişmiyo ama insanogluyuz sabredemiyoruz işte

Aynen bebgimmm mevlanin bir sozu var aklima gelmiyo suan ama insanlar dogarken uzulmeeli olurken sevinmeli gercek sevgiliye ulastiklari icin die ama insan oglu dedigin gibi sabirsiZ

Kızlar valla yetişemiyorum hızınıza
neyse benim mesai bitti, ben yavaştan kaçayım
herkese iyi haftasonları, kendinize iyi bakın

Kızlar valla yetişemiyorum hızınıza
neyse benim mesai bitti, ben yavaştan kaçayım
herkese iyi haftasonları, kendinize iyi bakın

:)) gorusuruzzz canımm sende kendıne cok ıyı bak doktor araştırmalarına devam ıns güzel bı doktor buluruz canımmm

Kızlar ya cnm çok sıkkın...Annemle buluştum dışarda, alışveriş yaptık 2-3 saat kadar eve geldiğimde biraz kanamam olduğunu fark ettim, kan uyuşmazlığı olabilir bizde bekliyodum biraz kanama aslında doktor olursa gel hemen demişti. Doktorumu aradım o da ameliyattaymış, hemşiresi kanaman artarsa bu akşam acile gel hemen, doktor hanımı çağırırız dedi. Şimdilik yok kanamam geçti ama ne yapsam? Yarın kesin giderim de içim rahat etmicek yarına kadar...Dua edin bişi olmasın ya...

canım bence yarını bekleme bugun gıt doktora gıtmesende evde rahat duramıcaksın zaten bence gıtte aklında kalmasın neden gıtmedım dıye

cnm geçmiş olsun,kanaman kırmızı renkte adet kanaması gibimiydi yoksa pembemsi 1-2 damla gelen bir kanamamıydı eğer pembemsiise yerleşme kanamasıdır..hemen moralini bozma geçen hafta psipsiko'nunda kanaması vardı ama korkulan olmadı inşallah seninkide öyledir..elini karnına koy ve bolbol ayetel kürsi oku cnm.. senin için bende akşam okuycam zaten hergün okuyorum senide içimden geçirirm

cnm kaan uyuşmazlığında hamilelikte kanama olmaz diye biliyorum. bizdede var kan uyuşmazlığı ama ben kızıma hamileyken kanamam olmadı ..kan uyuşmazlığı olunca doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor ikinci çocuğun özürlü doğmaması için

canım bence yarını bekleme bugun gıt doktora gıtmesende evde rahat duramıcaksın zaten bence gıtte aklında kalmasın neden gıtmedım dıye

ya çok fazla değildi kızlar, şimdi geçti...eşimi bekliyorum onla giderim hastaneye, şimdi ayağımı uzatıp yattım dinlenmek için... hastane evime 1 saat uzaklıkta cesaret edemedim gitmeye 3 tane vasıta değiştirmek lazım...daha da artar kanamam diye endişelendim.

Canim lekelenme kahve mi kirmizi mi...bencede bi dra git :26:

kırmızıydı cnm yani pembemsi gibi...

cnm doktor bana hafif bi kanama olursa o kan uyuşmazlığı olduğunu gösterir hemen gel demişti...iğne olmam gerekiyomuş.

inşallah canım.. bakalım hayırlısı.. spoşlar yumoşu bulsun bu ay bende temmuzda sınava karnı burnuna gideyim sınavdanda doguma giderim artık

hımm anladım canım rabbım evladınızı sıze bagıslasın ınsallah canım o zaman bencede eşinle gıtmen daha ıyı olur canım sımdı dınlen bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…