kırmızıydı cnm yani pembemsi gibi...
cnm doktor bana hafif bi kanama olursa o kan uyuşmazlığı olduğunu gösterir hemen gel demişti...iğne olmam gerekiyomuş.
Kızlar ya cnm çok sıkkın...Annemle buluştum dışarda, alışveriş yaptık 2-3 saat kadar eve geldiğimde biraz kanamam olduğunu fark ettim, kan uyuşmazlığı olabilir bizde bekliyodum biraz kanama aslında doktor olursa gel hemen demişti. Doktorumu aradım o da ameliyattaymış, hemşiresi kanaman artarsa bu akşam acile gel hemen, doktor hanımı çağırırız dedi. Şimdilik yok kanamam geçti ama ne yapsam? Yarın kesin giderim de içim rahat etmicek yarına kadar...Dua edin bişi olmasın ya...
kırmızıydı cnm yani pembemsi gibi...
cnm doktor bana hafif bi kanama olursa o kan uyuşmazlığı olduğunu gösterir hemen gel demişti...iğne olmam gerekiyomuş.
Gamzeee nerelerdesin sen yahu? Valla dün gece aklımdaydın biliyo musun görünmüyo bugünlerde diye...
Offf kizlar belim cok agriyooo hafif hafif kasiklarimda agriyoo bu klomen yapti hepp..
ya çok fazla değildi kızlar, şimdi geçti...eşimi bekliyorum onla giderim hastaneye, şimdi ayağımı uzatıp yattım dinlenmek için... hastane evime 1 saat uzaklıkta cesaret edemedim gitmeye 3 tane vasıta değiştirmek lazım...daha da artar kanamam diye endişelendim.
hımm anladım canım rabbım evladınızı sıze bagıslasın ınsallah canım o zaman bencede eşinle gıtmen daha ıyı olur canım sımdı dınlen bıraz
Allah Allah çok ilginç, benim niye hamileleğimde kanamam olmadı ayrıca kan gruplarına bakarakta uyuşmazlık varmı yokmu diye bakıyolar illa kanamanın olmasımı gerekiyormuş
Allahım esirgesin canım kötü düşünme geçmiş kanaman.. ama ihmal etme başka doktorda ola git bi
Tmm cnm sen dinlen simdi.... Esin gelince gidin ihmal etme muaah
Batima cok var cnm 9.gunum bugun...benimde ikinci ayim klomenlebatın ne zaman canım? bende kullandım 3 ay klomen ama bişey olmadı bende..
Kızlar ya cnm çok sıkkın...Annemle buluştum dışarda, alışveriş yaptık 2-3 saat kadar eve geldiğimde biraz kanamam olduğunu fark ettim, kan uyuşmazlığı olabilir bizde bekliyodum biraz kanama aslında doktor olursa gel hemen demişti. Doktorumu aradım o da ameliyattaymış, hemşiresi kanaman artarsa bu akşam acile gel hemen, doktor hanımı çağırırız dedi. Şimdilik yok kanamam geçti ama ne yapsam? Yarın kesin giderim de içim rahat etmicek yarına kadar...Dua edin bişi olmasın ya...
Offf kizlar belim cok agriyooo hafif hafif kasiklarimda agriyoo bu klomen yapti hepp..
Batima cok var cnm 9.gunum bugun...benimde ikinci ayim klomenle
hicran klomeni ne için kullanıyosun bugün bir arkadaşım dediki klomen hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi doğrumu?*
yahu madem kolaylaştırıyo niçün hepimiz kullanmıyoruz??
canim klomen yumurta gelistirici bi ilan hamile kalmayi kolaylastirmiyor ama destekliyor...dr kontrolunde kullanmak gerek canim kist yapio bazi bunyelere...hicran klomeni ne için kullanıyosun bugün bir arkadaşım dediki klomen hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi doğrumu?*
hmm anladım canım.. 12.gün çifter çifter gör inşallah yumoşlarını :)
Insallah problem yoktur canim.cok yuruduysen belki ondan olmustur yorulmussundur.
tamam canım teşekkür ederim, bu arada senin bebiş 3 haftalık olmuş kız inşaallah hamilelik takvimini hiç kaldırmazsın
canim klomen yumurta gelistirici bi ilan hamile kalmayi kolaylastirmiyor ama destekliyor...dr kontrolunde kullanmak gerek canim kist yapio bazi bunyelere...
Canim ben gormeye gitmiyorum yumoslari...daha oncede 4ay serophene diye bi ilac kullandım aynı klomen gibi buda...ozamanda gitmedim...
canim klomen yumurta gelistirici bi ilan hamile kalmayi kolaylastirmiyor ama destekliyor...dr kontrolunde kullanmak gerek canim kist yapio bazi bunyelere...
Canim ben gormeye gitmiyorum yumoslari...daha oncede 4ay serophene diye bi ilac kullandım aynı klomen gibi buda...ozamanda gitmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?