Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kırmızıydı cnm yani pembemsi gibi...

cnm doktor bana hafif bi kanama olursa o kan uyuşmazlığı olduğunu gösterir hemen gel demişti...iğne olmam gerekiyomuş.

Allah Allah çok ilginç, benim niye hamileleğimde kanamam olmadı ayrıca kan gruplarına bakarakta uyuşmazlık varmı yokmu diye bakıyolar illa kanamanın olmasımı gerekiyormuş

Allahım esirgesin canım kötü düşünme geçmiş kanaman.. ama ihmal etme başka doktorda ola git bi

Gamzeee nerelerdesin sen yahu? Valla dün gece aklımdaydın biliyo musun görünmüyo bugünlerde diye...

Canım benim yaa biraz ara verdim bebek düşüncesine vandy crusha sardim pek girmedim yani ama iki gündür burdayım sen nasılsın :)) akılda kalmak güzeldir

Allaha emanetsin canim sen ve bebeğin dua et bolbol Allahim korur onu

hımm anladım canım rabbım evladınızı sıze bagıslasın ınsallah canım o zaman bencede eşinle gıtmen daha ıyı olur canım sımdı dınlen bıraz

Allah Allah çok ilginç, benim niye hamileleğimde kanamam olmadı ayrıca kan gruplarına bakarakta uyuşmazlık varmı yokmu diye bakıyolar illa kanamanın olmasımı gerekiyormuş

Allahım esirgesin canım kötü düşünme geçmiş kanaman.. ama ihmal etme başka doktorda ola git bi

Tmm cnm sen dinlen simdi.... Esin gelince gidin ihmal etme muaah

kızlar çok saolun ya içim rahatladı...şimdilik geçti ama duramam yani bu akşam kesin gidecem doktora...ihmal edilecek bişi değil ki...kesem gayet düzgündü düşük riskim yoktu 4-5 gün önce doktora gittiğimde... bi anda noldu anlamadım...brlj cnm ben A (-) eşim A (+) kan uyuşmazlığı olabilir ve kanama da yapabilirmiş. dua edin kızlar lütfen...

Insallah problem yoktur canim.cok yuruduysen belki ondan olmustur yorulmussundur.

hicran klomeni ne için kullanıyosun bugün bir arkadaşım dediki klomen hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi doğrumu?*
canim klomen yumurta gelistirici bi ilan hamile kalmayi kolaylastirmiyor ama destekliyor...dr kontrolunde kullanmak gerek canim kist yapio bazi bunyelere...

hmm anladım canım.. 12.gün çifter çifter gör inşallah yumoşlarını :)

Canim ben gormeye gitmiyorum yumoslari...daha oncede 4ay serophene diye bi ilac kullandım aynı klomen gibi buda...ozamanda gitmedim...

canım o ilaç kontrolsüz kullanılmaz Allah korusun büyür kist oluşur.. ve baktırmadıgın zaman kist devasa hale gelebilir..

zaten yazmışsın bak görmedim kist yapar demişsin.. ee niye kontrolsiz alıyosun canım !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…