Yorulunca oluyor diye duymustum hamis arkadaslarimdan lekelenme gibi.Devami gelmemis zaten.doktorun bakar icin ferahlar bak iyi seyler dusun canim benim.Allah in izni ile bisey yokturyorulduğum için olabilir mi? aslında uzun süre de yürümedim ama ne bileyim...şimdilik yok kanamam ama panikledim.
canım o ilaç kontrolsüz kullanılmaz Allah korusun büyür kist oluşur.. ve baktırmadıgın zaman kist devasa hale gelebilir..
Biliyorum cnm benim ...benim yumoslar zor buyuyo kiste donusecek kadar buyumezler yanicanım o ilaç kontrolsüz kullanılmaz Allah korusun büyür kist oluşur.. ve baktırmadıgın zaman kist devasa hale gelebilir..
Yorulunca oluyor diye duymustum hamis arkadaslarimdan lekelenme gibi.Devami gelmemis zaten.doktorun bakar icin ferahlar bak iyi seyler dusun canim benim.Allah in izni ile bisey yoktur
cnm iyi ki varsınız yaaa, içim rahatladı sayenizde...geçti tamamen, silince gelmiyor peçeteye de...ama yine de eşim gelince gidecem doktora...
Kııııızzz ben seni kapalı sanıyordum resmini görünce şaşırdım çok
suuuuuu ebee
songul bnt canım benim gözün aydın olsun çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn....:26::26:
canım evet sana yazdımserapcığım hayırlısıyla sende kucağına al inş şimdi hamilesin değil mi...
evet cnm 6 hafta 3 gunluk darisi senin basina insallah...
slm herkeseeeeeeeeeee
slm herkeseeeeeeeeeee
hosgeldiinn canimm
Hg niz canlar:)
canım hayırlısı olsuun tebriklerrr....
tesekkur ederim canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?