Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yorulduğum için olabilir mi? aslında uzun süre de yürümedim ama ne bileyim...şimdilik yok kanamam ama panikledim.
Yorulunca oluyor diye duymustum hamis arkadaslarimdan lekelenme gibi.Devami gelmemis zaten.doktorun bakar icin ferahlar bak iyi seyler dusun canim benim.Allah in izni ile bisey yoktur

canım o ilaç kontrolsüz kullanılmaz Allah korusun büyür kist oluşur.. ve baktırmadıgın zaman kist devasa hale gelebilir..

hımmm anladım, zaten kullanmayı düşünmüyodum ama arkadaşım öle diyince size sorayım dedim..zaten benim yumurtlamamda sorun yok her ay düzenli yumurtluyorum.. adetimim geçikmesi senede 1 kez olur veya hiç olmaz

Yorulunca oluyor diye duymustum hamis arkadaslarimdan lekelenme gibi.Devami gelmemis zaten.doktorun bakar icin ferahlar bak iyi seyler dusun canim benim.Allah in izni ile bisey yoktur

cnm iyi ki varsınız yaaa, içim rahatladı sayenizde...geçti tamamen, silince gelmiyor peçeteye de...ama yine de eşim gelince gidecem doktora...

yaa elaaaam neden sohbete katılmıyosun hiç,uzun zamandır seni takip ediyorum sende tık yok hayırdır küsmyüz?

Arkadaslar hayirli cumalar.Yeni hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum.Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.Bizi de unutmayin ha 41 ayetel kursimi okudum tum isteyen herkese versin Allahim hamile olanlarada kolay bir dogum saglikli evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…