Bu tip hikayeleri cok duydum canim
Kacamak yapinca daha bi kolay oluyo sanirimm:)))
Bi plan mi yapsak acaba sposlari kandirsak:))
Allah hayirlisini versin canim sanada
bncede ya hep ters yone gdyolar kanımca
Sunlara bi navigasyon bisey ayarlayalim yaaa
Esim biz korunurken sposlar bosa gidiyo diyodu simdi nereye gittikleri belli degil
Sasirmis bunlar aha aha aha:)))
amin cnm.
ilk ikisi dustu ve kurtaj oldum. o nedenle biraz temkinliyim bu kez. yine aynisi olabilir. bekliyrm...
ne demek aynısı olur lütfen kötü düşünme inş. bu kez öyle birşey olmayacak sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın.
muzu bi tabağa doğra, üstüne bal dök, birazda dövülmüş ceviz dök karıştır yedir :) benim kocam bayılıyo ona hemde acayip enerji deposu
bizim nikahımız düğünden bir ay falan önce oldu. biz ev yerleştirme falan esnasında kocişimle ilk kez birlikte olduksonra düğüne 5 gün vardı benim acayip sancılarım oldu. doktora gittim bide ne öğreniyim. hem hamileyim hem de apandisitim patlamak üzere tabi ben tek ilişkide tutacağını bilmediğim için bir sürü ilaçlar kullandım. düşük yaptım. önce kürtaj, sonra apandisit ameliyatı oldum. tabi ailemin kürtajdan haberi olmadı :18: böyle de bi macera atlattık. sonra tabi ameliyattan dolayı doktor 6 ay hamile kalma dedi. ben dayanamadım 5 ay sonra yani geçen ay ilk denememizi yaptık olmadı. bu ay da ikinci denemedeyiz işte
Sunlara bi navigasyon bisey ayarlayalim yaaa
Esim biz korunurken sposlar bosa gidiyo diyodu simdi nereye gittikleri belli degil
Sasirmis bunlar aha aha aha:)))
slm kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor tarihleri yaklaşan varmı yada belirti bişey yaşayan.
ekımde herkess hamişş olur ınsallahhhh
Ay cok guldum bunaaa.popisine vurcan heeeeee.
12 ay oldu benimde.
Ya o kadar sposss nereye gidiyo yaaa.salakmi bunlar niye yolu bulamiyoook
O kadar ayda bi tanesi yolu bulamazmi ya kafayi yicemmm
:)))))
wooohhooooowww ne macera!! ama keşke kıymasaydınız bebişinize... erken doğum falan derdiniz... neyse olan olmuş.. Rabbim en kısa zamanda yenisini nasip etsin inşallah. bu arada bebeği apandist için mi düşürdünüz yoksa aileler için mi? yanlış yorum yapmış olmak istemem
iyiyiz canım sen nasılsınn. ben yumurtlama günlerimdeyim çalışmalar devamm
slm kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor tarihleri yaklaşan varmı yada belirti bişey yaşayan.
Kiz kendi düşmüş bebek hamile oldugunu bilmiyomus esya filan tasimiz agri kesici filab ölmüş sanirim bebek sanciyla gitmis hastaneye apandist ameleyati olcak ken bebegi farketmislrr sanirim hem apandisti hem bebegi almışlar
Kiz kendi düşmüş bebek hamile oldugunu bilmiyomus esya filan tasimiz agri kesici filab ölmüş sanirim bebek sanciyla gitmis hastaneye apandist ameleyati olcak ken bebegi farketmislrr sanirim hem apandisti hem bebegi almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?