Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benimde çarşamba 3.gun oluyo ua karar vermem gerek cnm.yarin bana yaz olurmu

Tamam yarin 9:45 de randevum ve detaylarına kadar anlatcam bekle bekle nereye kadar varsa bi problem biran once cozelim tedaviyse tedavi yoksa problem insanın ici daha rahat olur diye düşünüyorum yas 27 aldi başını gidiyorpp

Ya sadece yumurta boyutuna bakmak sorun olmadigi anlamina geliyomu bilemiyorum ki.birde regl olurkene git diyorlar cok kararsizim ben ne yapacagim konusunda.folik asiti bende sadece 1 kutu kullandim

yumurta boyuna bakıyor olması gereken zaman olması gereken büyüklükte mi, kendi kendine mi yumurtluyorsun yoksa yumurtlamak için ilaca ihtiyac var mı yok mu diye, bir sorun çıkmadı, bu şekilde üç ay deneyin dedi, olmazsa 3.aydaki adetinin 2. yada 3. günü hormon testi yapalim dedi.

Sanırım bana hormon testi yapcak ben bebek düşünme ye başladığımda gitmistim herşey yolunda demişti yumurta lik lar iyi çalışıyo filan demisti tamda ogun yumurtlamq zamanimmi göstermişti yumurtami ama olmadi iste 6 aydir malesef

selam kızlar nasılsınız? ben bugün yoğundum pek giremedim portala,listeye yeni eklenmek isteyenler var galiba,hemen bakıp ekliyorum benim adet 4 gün sürdü bu sefer uzatmalar bordo kahverengi akıntılar var,yarın hastaneyi arayıp hsg randevümü perşembeye alacağım,bugün rüyamda da hsg çektiriyordum:18::18: ohh yaa kolaymış dedim uyandım çok korkuyorum ama içim rahat kendimle çelişiyorum yani :44:siz nasılsınız?

liste güncellendi ilk sayfadakinin aynısı şuanda,eksik yada yanlış bilgileri hatırlatın canlarım hoşçakalııııın
ebrulimavi tam tarih verdin mi bulamadım kusura bakma göremedim galiba

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
İSİM
[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asyak[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lorena[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elaaam[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nhrkbl[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinarima[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Capulcu[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mrssoydas[/TD]
[TD]4.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlayda91[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kovboy[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Senaserra[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze20[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltembaa[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzgOk85[/TD]
[TD]7-10.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nargazeli[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Handrake[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]10.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeffry[/TD]
[TD]eylülde regl olabilir[/TD]
[TD]:18: BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Servel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selinayy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bulutdolunay[/TD]
[TD]17eylülde regl olabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sedgn[/TD]
[TD]22eylülde regl olabilir[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su828[/TD]
[TD]26.EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD]...EKİM.2013[/TD]
[TD] BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Merhaba bende adetin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum tedaviye baslamak için benide eklermisiniz herkese boll şanslar dilerim bebislerimize en kisa zamanda kavusuruz

maşallahhh tablo baya dolmuşş görmeyeliii.... inşallahhh hepsi bebişle sonuçlanırrrrr

8 ekim canim ekle bakalim bu geldigim son topik olsun insallah

Cnm bat i yazmamisim 8 ekim

eklendiiiiiiiiiiiin sonra da böyle güncellerim ekim de inşaallah,eylül ayını güzel geçirelim ekimde çoook işimiz var aslında eylülde çok iş ekimde tebrikler var inşaallah hadi bakalım

BU TOPİK BAŞKA OLSUN BOL BOL KURAN OKUYARAK,DUA EDEREK RABBİMDEN HEP HAYIRLISINI İSTEYEREK BEKLEYELİM,BEBEKLERİMİZ HAYIRLA GELSİN,,,, BİRBİRİMİZE DESTEĞİMİZ GERÇEKTEN SAMİMİ OLSUN İNŞALLAH....

Haklisin cnm.oyle de olmasi gerekir aslinda...

KIZLARRRR ben geldim :))) ayyyy yemin ediyorum sinirden gülüyorum adetim 1 gün gecikti test yaptım ben. Negatif olsa çıkarda diye düşünüyorum dolayısıyla bu ay da buradayım :)) hala adet olmadım o yüzden size kesin bir tarih veremeyeceğim :)) hepinizi öpüyorum canlar

bende listeye girmek istiyorum bat ne demek ? 4 yıllık evliyim bebeğim olmuyor şuan adetliyim adetimin başlama tarihi 6 eylül 2013

merhabalar topik hayırlı olsun bizlere de uğur getirsin inşallah bende ekimde hamile olduğumu öğrenmek istiyorum inşallah bu bayramı hepimiz çifte sevinçle karşılarız... listeye beni de eklerseniz sevinirim bat 6 ekim inşallah olmam

bende listeye girmek istiyorum bat ne demek ? 4 yıllık evliyim bebeğim olmuyor şuan adetliyim adetimin başlama tarihi 6 eylül 2013

cnm bnm bat demek beklenen adet tarihi demek

cnm bnm kan snucum da iyi cktıııııııııııııııııı

inş hepmze ugurlu gelr cnm:132: inş bı 9 ay kadar kırmzlardan vazgecerz de bebişimz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…