Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar eşim geldiği gibi direkt gittik doktora, beta hcg 10.000'i geçmiş, kanama kesildi, biyokimya sonuçlarında da problem çıkmadı. Çok şükür Allahımaaaaa bebişim de ben de sağlıklıyız. Doktor sadece istirahat dedi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için...

çok şükür canım iyi geçmişler olsun

selinay sen kan testi sonucunu aldınmı?? birde şunu sorayımburda hamile kalanlara sordum belirtiler nelerdi diye gerçi her kadında aynı olmuyor ama yinede merak ettim

Evet canım aldım önümüzdeki hafta nasip olursa dr gidicem.benim kasıklarım da ara ara hep batma oluyordu adet ağrısı gibi olmadı ama göğüslerim sertleşti ve çok sızlıyordu ki hala öleler sırtım çok ağrıyor du şuan biraz daha hafifledi karnım da kasılma oluyordu ve adetime 2 gün kala 2 saatte bir yemek yemeğe başladım

cnm gözünaydın, bak gördünmü korkacak bişey yok boşuna stres yaptın..haklısın endişelerinde..sonu tatlıya bağlanmış önemli olan bu

İlk defa mı oluyor ?ben gecen ay 22 de oldum hesaplarıma göre bu ay 23 de olacaktım olmadım 24 ünde test yaptım ve pozitif çıktı dün de kan sonucumu aldım 371.82 çıktı canım adet günüde yapsam çıkarmış yani istersen bir test yap inşallah hamilesindir canım

canlarımm nasılsınız
Canim benjm nerelerdesin sen yahu görünmüyosun

Maşallah canim Allahim korusun sizleru ve bebislerinizi ins:))

cnm gözünaydın, bak gördünmü korkacak bişey yok boşuna stres yaptın..haklısın endişelerinde..sonu tatlıya bağlanmış önemli olan bu

hep böyle gider inşallah canım minişin seni üzmeden gelsin kucagına

seviyorum sizi kızlar çok destek oldunuz çok saolun. brlj seninle konuştuktan sonra daha rahattım zaten cnm... eee hamiş olmak ayrı zor, olduktan sonra içindeki minişi korumak apayrı zor...ama her şeye değermiş...Allahım nolurrr burdaki kızların hepsi de hamiş olsun ben de teyze olayım...

nasılsınız canlarımm
geçmişi okuyamıyorum ama yeni hamişler var galiba ohh misss:118::118:
hepi,nizi tebrik ederim taze anneleeeerr

Canım sorun mu vardı geçmişi okuyamadım..tahlillerin temiz çıkmasına sevindim bende önümüzdeki haftaya gidicem

teşekkür ederim cnm, evet ya teyzesi minişim biraz korkuttu bugün beni...birazcık kanamam oldu ama neyse ki sorun yokmuş...doktor istirahat dedi...ayyy senin de minişin kesesi görünücek haftaya yuppyyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…