Canım hayırlı olsun yeni gördüm Rabbim tamamına erdirir inşallah
tesekkur ederim canim...
Biliyorum cnm benim ...benim yumoslar zor buyuyo kiste donusecek kadar buyumezler yani
Kızlar eşim geldiği gibi direkt gittik doktora, beta hcg 10.000'i geçmiş, kanama kesildi, biyokimya sonuçlarında da problem çıkmadı. Çok şükür Allahımaaaaa bebişim de ben de sağlıklıyız. Doktor sadece istirahat dedi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için...
çok şükür canımiyi geçmişler olsun
selinay sen kan testi sonucunu aldınmı?? birde şunu sorayımburda hamile kalanlara sordum belirtiler nelerdi diye gerçi her kadında aynı olmuyor ama yinede merak ettim
cnm çok teşekkür ederim büyük korku yaşadım ama neyse ki geçti...ayy çok mutlu oldum yaaa, tahliller de temiz çıktı...
Kızlar eşim geldiği gibi direkt gittik doktora, beta hcg 10.000'i geçmiş, kanama kesildi, biyokimya sonuçlarında da problem çıkmadı. Çok şükür Allahımaaaaa bebişim de ben de sağlıklıyız. Doktor sadece istirahat dedi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için...
Amin inş canım ya hala bir belirti yok aynı beklyiorum bide kızlar aslında 28 günde adet olunuyor ya benim geçen ay 25ti bu at 23 olması gerekiyo ama ne bilyim son ana kadar bekliyorum işte sizce yarın ilk idrarda test yapıyım mı
Canim benjm nerelerdesin sen yahu görünmüyosuncanlarımm nasılsınız
cnm gözünaydın, bak gördünmü korkacak bişey yok boşuna stres yaptın..haklısın endişelerinde..sonu tatlıya bağlanmışönemli olan bu
hep böyle gider inşallah canımminişin seni üzmeden gelsin kucagına
Canim benjm nerelerdesin sen yahu görünmüyosun
Maşallah canim Allahim korusun sizleru ve bebislerinizi ins:))
nasılsınız canlarımm
geçmişi okuyamıyorum ama yeni hamişler var galiba ohh misss:118::118:
hepi,nizi tebrik ederim taze anneleeeerr
çok teşekkür ederim cnm, iyi dileklerin için...İyi ki tanımışım sizi yaaa...
cnm çok teşekkür ederim büyük korku yaşadım ama neyse ki geçti...ayy çok mutlu oldum yaaa, tahliller de temiz çıktı...
Iyiki bizde sizleri tanıdık; )) bu ay hazırol teyze yapcam sizi bn
Canım sorun mu vardı geçmişi okuyamadım..tahlillerin temiz çıkmasına sevindim bende önümüzdeki haftaya gidicem
nasılsınız canlarımm
geçmişi okuyamıyorum ama yeni hamişler var galiba ohh misss:118::118:
hepi,nizi tebrik ederim taze anneleeeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?