Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşekkür ederim cnm, evet ya teyzesi minişim biraz korkuttu bugün beni...birazcık kanamam oldu ama neyse ki sorun yokmuş...doktor istirahat dedi...ayyy senin de minişin kesesi görünücek haftaya yuppyyy :)

Çok sevindim canım bol bol dinlen yorma kendini...inşallah miniğimi hayırlısıyla görür pıt pıtlarını duyarım inşallah rabbime emanetler canım biz tedbirimizi alalım takdir Allah tan

Nasıl yani sen 28 gçnde bir oluyorsan 22 de olduysan 20 de olman gerekmiyomu ben mi yanlış hesaplıyorum ya seninki mesela 31 gün olmuş oluyor zaten bencede ötledeir bhcg değerin bayağı yüksek valla bilmiyorum ya pzt belicem her ihtimale karşı seninde adet tarzı belirtilerin oldumu hiç yada gebelik belirtilerin neler oldu canım ya benim bacaklarım ağrıyor o kadar

Çok sevindim canım bol bol dinlen yorma kendini...inşallah miniğimi hayırlısıyla görür pıt pıtlarını duyarım inşallah rabbime emanetler canım biz tedbirimizi alalım takdir Allah tan

öyle yapacam cnm artık...ayy çok heyecan verici yaaa...ben çok duyamadım o minik kalp atışlarını, çok minik olduğu için, 2 hafta sonra tekrar gidecem...tabi cnm ama Allahın izniyle kucağımıza da alacaz minişlerimizi...

Canım ben 31 günde oluyorum sen 28 günde oluyorum 25 inde oldum 22 de olmam gerekiyordu olmadım dedin ya :)

Ya canım ben bir düşük yaptım ve hormon ilaci kullandım son hapı da aldığım da hamileymişim dr sordum sanmıyorum dedi acaba progestan kullansam mı benim öncekinde kullanmıştım kanamam olmuştu görümcem de tedbir amaçlı kullandım dedi onun çoğul gebelikti dr a kanamada veriyoruz dedi sonucu görmedi önümüzdeki hafta nasip olursa kendi dr uma gidicem

slmmmmmmmm canlarimmmmmmm minikbebisimmmmm iyi olmaniza coooookkk sevindimm muahhh...

bizde kocisle arayi duzelttik ay onu opmeyi cok ozlemisimm sarili kaldik bi sureeee....odamizda bi bosluk var buraya bebisimizin besigini koyariz diyoo kiyamam ya cok tatli esekkk ben boyle kucagimda tutarim sen yemek hazirlarsin diyooo... sonrada rabbim bizi siniyo biliyo musun isyan edecek miyiz etmeyecek miyiz dedi...:)

İnşallah canım hadi bakalım kasım da müjde bekliyoruz inşallah :124:

ay ya kıyamam ama gercekten sınanıyoruz varya

olacak olacak inş daha ne güzel günler göreceksiniz etraf çiş olmuş oturup güleceksiniz ohhooo siz yeterki birbirnize sahip olun 3. 4. gelecek sırayla inş :123:

Maşallah subhanallah canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah şeytanın en cok sevdiği karı koca arasını bozmak iblise fırsat vermeyelim canım Rabbim tez vakitte isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

ay ya kıyamam ama gercekten sınanıyoruz varya
evet canim sen ne yaptin dr isini

olacak olacak inş daha ne güzel günler göreceksiniz etraf çiş olmuş oturup güleceksiniz ohhooo siz yeterki birbirnize sahip olun 3. 4. gelecek sırayla inş :123:
aaahhhh ahhh ins en kisa zamanda goruruz canim ikimizde cok istiyoruz

aminnnn canim iki gundur uyuyamiyorum kus olunca bugun ikimizde rahat rahat uyuruz... rabbim hic birimizin yuvasindan huzuru cocuk sesini eksik etmesin

evet canim sen ne yaptin dr isini

aaahhhh ahhh ins en kisa zamanda goruruz canim ikimizde cok istiyoruz

cnm adetımı bklıyorum tedavye baslıcak cnku herseyım temz cıktı offfffff cok kararszm asılama falan derse ya oda tutmassa hc bebegm olmassa

cnm adetımı bklıyorum tedavye baslıcak cnku herseyım temz cıktı offfffff cok kararszm asılama falan derse ya oda tutmassa hc bebegm olmassa
bebegimmm tedaviye hmn asilamayla baslamaz dr hic bi sorun yoksa...hem niye olumsuz dusunuyorsun ki olur niye olmasin
İyi aksamlarrrr canlar Napiosunuz
mrb cnm iyiyiz takiliyoruz sen napion

ben hazırım teyze olmaya bebeğim hem de çok fenaaaa, kasım senin ayın diye doğuyo içime ama hadi hayırlısı
Bu ay bnmde icime öyle doğuyor olk defa bu kadar yogun hissediyorum Allahim yaniltmaz ins:)
Ins canim ins
Kıyamam size yaa Allahim hep mutlu etsin inş bidaha hic küsmeyin
Karamsar olma elaam hersey hepimiz icin en güzeli olacak inan bana
İyi aksamlarrrr canlar Napiosunuz

Hg topragim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…