teşekkür ederim cnm, evet ya teyzesi minişim biraz korkuttu bugün beni...birazcık kanamam oldu ama neyse ki sorun yokmuş...doktor istirahat dedi...ayyy senin de minişin kesesi görünücek haftaya yuppyyy :)
İlk defa mı oluyor ?ben gecen ay 22 de oldum hesaplarıma göre bu ay 23 de olacaktım olmadım 24 ünde test yaptım ve pozitif çıktı dün de kan sonucumu aldım 371.82 çıktı canım adet günüde yapsam çıkarmış yani istersen bir test yap inşallah hamilesindir canım
Çok sevindim canım bol bol dinlen yorma kendini...inşallah miniğimi hayırlısıyla görür pıt pıtlarını duyarım inşallah rabbime emanetler canım biz tedbirimizi alalım takdir Allah tan
Nasıl yani sen 28 gçnde bir oluyorsan 22 de olduysan 20 de olman gerekmiyomu ben mi yanlış hesaplıyorum ya seninki mesela 31 gün olmuş oluyor zaten bencede ötledeir bhcg değerin bayağı yüksek valla bilmiyorum ya pzt belicem her ihtimale karşı seninde adet tarzı belirtilerin oldumu hiç yada gebelik belirtilerin neler oldu canım ya benim bacaklarım ağrıyor o kadar
iyidir senden nbr şekerim?
hadi hayırlısı bakalım kraliçeIyiki bizde sizleri tanıdık; )) bu ay hazırol teyze yapcam sizi bn
Saol canım iyiyiz çok şükür seni sormalı
öyle yapacam cnm artık...ayy çok heyecan verici yaaa...ben çok duyamadım o minik kalp atışlarını, çok minik olduğu için, 2 hafta sonra tekrar gidecem...tabi cnm ama Allahın izniyle kucağımıza da alacaz minişlerimizi...
hadi hayırlısı bakalım kraliçe:103:
bende iyiyim çok şükür kırmızılı günlerimizdeyiz kasımda hem doğum günüm hem evlenme yıldönümüm var bakalım belki bide kız getirir bu kasım bana
slmmmmmmmm canlarimmmmmmm minikbebisimmmmm iyi olmaniza coooookkk sevindimm muahhh...
bizde kocisle arayi duzelttik ay onu opmeyi cok ozlemisimm sarili kaldik bi sureeee....odamizda bi bosluk var buraya bebisimizin besigini koyariz diyoo kiyamam ya cok tatli esekkk ben boyle kucagimda tutarim sen yemek hazirlarsin diyooo... sonrada rabbim bizi siniyo biliyo musun isyan edecek miyiz etmeyecek miyiz dedi...:)
slmmmmmmmm canlarimmmmmmm minikbebisimmmmm iyi olmaniza coooookkk sevindimm muahhh...
bizde kocisle arayi duzelttik ay onu opmeyi cok ozlemisimm sarili kaldik bi sureeee....odamizda bi bosluk var buraya bebisimizin besigini koyariz diyoo kiyamam ya cok tatli esekkk ben boyle kucagimda tutarim sen yemek hazirlarsin diyooo... sonrada rabbim bizi siniyo biliyo musun isyan edecek miyiz etmeyecek miyiz dedi...:)
evet canim sen ne yaptin dr isiniay ya kıyamam ama gercekten sınanıyoruz varya
aaahhhh ahhh ins en kisa zamanda goruruz canim ikimizde cok istiyoruzolacak olacak inş daha ne güzel günler göreceksiniz etraf çiş olmuş oturup güleceksiniz ohhooo siz yeterki birbirnize sahip olun 3. 4. gelecek sırayla inş :123:
Maşallah subhanallah canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah şeytanın en cok sevdiği karı koca arasını bozmak iblise fırsat vermeyelim canımRabbim tez vakitte isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
evet canim sen ne yaptin dr isini
aaahhhh ahhh ins en kisa zamanda goruruz canim ikimizde cok istiyoruz
aminnnn canim iki gundur uyuyamiyorum kus olunca bugun ikimizde rahat rahat uyuruz... rabbim hic birimizin yuvasindan huzuru cocuk sesini eksik etmesin
bebegimmm tedaviye hmn asilamayla baslamaz dr hic bi sorun yoksa...hem niye olumsuz dusunuyorsun ki olur niye olmasincnm adetımı bklıyorum tedavye baslıcak cnku herseyım temz cıktı offfffff cok kararszm asılama falan derse ya oda tutmassa hc bebegm olmassa
mrb cnm iyiyiz takiliyoruz sen napionİyi aksamlarrrr canlar Napiosunuz
Amin canım aminnn
Bu ay bnmde icime öyle doğuyor olk defa bu kadar yogun hissediyorum Allahim yaniltmaz ins:)ben hazırım teyze olmaya bebeğim hem de çok fenaaaa, kasım senin ayın diye doğuyo içime ama hadi hayırlısı
Ins canim inshadi hayırlısı bakalım kraliçe:103:
bende iyiyim çok şükür kırmızılı günlerimizdeyiz kasımda hem doğum günüm hem evlenme yıldönümüm var bakalım belki bide kız getirir bu kasım bana
Kıyamam size yaa Allahim hep mutlu etsin inş bidaha hic küsmeyinslmmmmmmmm canlarimmmmmmm minikbebisimmmmm iyi olmaniza coooookkk sevindimm muahhh...
Karamsar olma elaam hersey hepimiz icin en güzeli olacak inan banacnm adetımı bklıyorum tedavye baslıcak cnku herseyım temz cıktı offfffff cok kararszm asılama falan derse ya oda tutmassa hc bebegm olmassa
İyi aksamlarrrr canlar Napiosunuz
İyi aksamlarrrr canlar Napiosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?