Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin cnm insss.... her sey ii hos tek eksik bebisimiz bazen sikintilarimizda benim evde yalnizliktan cok sikilmaktan kocise sariyorum....ahhh ahh

kac aydir deniyordun canim sen

Canım ben 12 aydır deniyordum olmuyordu meğerse prolaktin den dolayi olmuyormuş normal 4 ve 25 arasıyken bende 77 çıktı ama 6 ya düştü 3 ay h9rmon ilacı kulladım hatta son ilacı kullanirken hamile kalmışım çok şükür ilk gebeliğimde 2 inci deneme olmuştu

ikinci cocugun mu canim ne guzel yaaaaa.....

aaa cok pardon canim yaaa..... rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins...

Çok üzülmüştüm kan sonucu hala duruyor ultrason kağıtlarını daha yeni attım bu hormon stres üzüntü tetikliyor muş dr söyledi rahat ol dedi çok şükür rabbim tekrar nasip etti inşallah kucağıma da almayı nasip eder

:2::2::2::2::2::2::2:

günaydın kızlar antibiyotiği bıraktımm.. zaten hamilelikte kullanılan antibiyotik olduğu için sorun teşkil etmiyormuş... dün bi deneme yaptık tabi deneme öncesinde ovulasyon testi iki tane koyu çizgi gördüm :) tabi işe koyulduk gece umarım kasım ayında doğum günü hediyesi olur yavrucummm

amin cnm insss.... her sey ii hos tek eksik bebisimiz bazen sikintilarimizda benim evde yalnizliktan cok sikilmaktan kocise sariyorum....ahhh ahh
Canım haklısın ama yani evin icinde huzursuzluk daha cok üzüyor insani

Son düzenleme:
ovulasyon testi gebelik testiyle aynıymış. ilk kez görmüş oldum galiba, yumurtlama gününde olduğunu gösteriyor değil mi?
inş tutar loyalsun

Kızlar ben topikte bir kaç günlüğüm, bir dahaki ay çalışmalara başlicaz, yumurtlama takiplicem fln demiştim
bu ay pek verimli bişi olmadı, yumurtlamaları da kaçırdım demiştim..
Ama aşırı uyku halim, göğüslerdeki karıncalanma şüpheye düşürdü dün akşam test yaptım çooook silik, hayalet gibi bi 2. çizgi var testimde.
Bat 28.10.. Bugün kan testi mi yaptırsam epey karmaşığım...
uğurlu geldi topik bana sanıyorum ki :)

Günaydın herkese

günaydın canım çok silik çizgi gördüysen gebesindir büyük ihtimal. istersen testi koy biz de bakalım. bir de ne olur ne olmaz sen gününü bekle. biliyorsun Allah korusun kimyasal gebelik kadınların sık geçirdiği bişey. hergün idrar testini yaparsın koyulaşıp koyulaşmadığına bakarsın. günün geçince de kana gidersin

Günaydın canim. Yumurtlamayi kacirinca nasil oldu ki sasirdim merak ediyorum dogrusu. Hayirlisi olsun.bence direk kan testi yaptir.

bebişim çoook geçmiş olsun. çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Allah birdaha yaşatmasın canımmmmmmm...

günaydın kızlar

Günaydın canim. Yumurtlamayi kacirinca nasil oldu ki sasirdim merak ediyorum dogrusu. Hayirlisi olsun.bence direk kan testi yaptir.

günaydın kızlar. nisancım yumyumları tahmini tarihlere göre yaptıysa ve de geç yumurtladıysa olabilir hatta bazılarının ayda iki kez falan yumurtladığı da oluyormuş yahu

evet birebir aynı bunuda yapmak değişik bi duygu :) ilk gebeliğimde ilk denememde olmuştu ovulasyon testi sayesinde tabi önce allahın izni.... umarım bu ayda hemencecik bebeğim karnıma gelir..
benimde çizgim hayalet gibiydi ilk gebeliğimde belkide bat'ına var diye öyledir bence kan testi yaptır canım aklında kalmasın belkide miniğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…