inşallah 15 güne veririm müjdeli haberide :)
günaydın kızlar. nisancım yumyumları tahmini tarihlere göre yaptıysa ve de geç yumurtladıysa olabilirhatta bazılarının ayda iki kez falan yumurtladığı da oluyormuş yahu
Anladim canim..ayda iki kez mi? O nasil oluyomus:))
Allah korusun, en korktuğum şeyler. Düşünmek istemiyorum, kötü düşünüp kötüyü çağırmiyım :)günaydın canım çok silik çizgi gördüysen gebesindir büyük ihtimal. istersen testi koy biz de bakalım. bir de ne olur ne olmaz sen gününü bekle. biliyorsun Allah korusun kimyasal gebelik kadınların sık geçirdiği bişey. hergün idrar testini yaparsın koyulaşıp koyulaşmadığına bakarsın. günün geçince de kana gidersin
Bilmem.. 14. gün fln takip etmedim, yani 14. günde fln bi atraksiyon olmadı eşimle..Günaydın canim. Yumurtlamayi kacirinca nasil oldu ki sasirdim merak ediyorum dogrusu. Hayirlisi olsun.bence direk kan testi yaptir.
inş canım, inş ilk denemede gelir bebişinizevet birebir aynı bunuda yapmak değişik bi duygu :) ilk gebeliğimde ilk denememde olmuştu ovulasyon testi sayesinde tabi önce allahın izni.... umarım bu ayda hemencecik bebeğim karnıma gelir..
benimde çizgim hayalet gibiydi ilk gebeliğimde belkide bat'ına var diye öyledir bence kan testi yaptır canım aklında kalmasın belkide miniğin seninledir
Allah korusun, en korktuğum şeyler. Düşünmek istemiyorum, kötü düşünüp kötüyü çağırmiyım :)
Pozitif olmak lazım.. Hayırlısı
canım ben seni üzmek için söylemedim. elbette pozitif olmak lazım ama bir de yaşanmışlıklar var. burda o kadar çok gördükki arkadaşlar erkenden testlerini yapıp önce çoook mutlu oldular sonra daha da fazla üzüldüler. ben sadece fikrimi söyledim. inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir ve sana sımsıkı tutunur
canım, ben de yaşadım kayıp.. bebeğimin kalp atışları durdu..
okadar temkinliyim ki, mutluluktan havalara uçmuyorum sadece dua ediyorum..
Allahım tekrar kayıp yaşatmasın diye.. kötü şeyler geçirmiyorum ama aklımdan, sadece hayırlısı diyorum.
üzmek için söylemediğini biliyorum
inş herkes sağlıklı bebişlerine kavuşur, herkesin yüzünü güldürsün Allahım :)))
çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha yaşatmasın. inşallah hayırlısıyla bu defa bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
birincide kayıp yaşayıp ikinciye hamile kalmak isteyenlerde hep aynı korkularallah hayırlısını versin herkese
ben henüz hiç hamile kalamadım ama burda o kadar çok şey gördüm ve öğrendimki hamile kaldığımda hep bu ihtimaller aklımda olacak... amin inşallah herkes hayırlısıyla hamile kalır ve bebeğini de sağlıkla kucağına alır. sen bir kayıp yaşadın sanırım canım
Aklında bu kayıpları yaşayacağın korkusu asla olmasın durup dururken kendını strese sokma günahtır. Benimde 1,5 ay olacak nerdeyse bebeğimin kalbi duralı ama takdiri ilahi. Yaşayacağı varsa sen ne yaparsan yap yaşıyor zaten. İlk gebeliklerde genelde kromozon bozukluğundan oluyor doktorların dediğine göre. Allah ne hayırlı ise onu nasip etsin herkese. Bakalım ikinciler ne zaman gelicek misafirliğe :)
korku olarak değil ihtimal olarak var canım. o yüzden hamileliğimden şüphelenirsem geç test yapmayı düşünüyorum. sana da çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha göstermesin. 2.si de en yakın zamanda 9 aylığına misafirliğe gelir inşallah
Ya canım ben bir düşük yaptım ve hormon ilaci kullandım son hapı da aldığım da hamileymişim dr sordum sanmıyorum dedi acaba progestan kullansam mı benim öncekinde kullanmıştım kanamam olmuştu görümcem de tedbir amaçlı kullandım dedi onun çoğul gebelikti dr a kanamada veriyoruz dedi sonucu görmedi önümüzdeki hafta nasip olursa kendi dr uma gidicem
slmmmmmmmm canlarimmmmmmm minikbebisimmmmm iyi olmaniza coooookkk sevindimm muahhh...
bizde kocisle arayi duzelttik ay onu opmeyi cok ozlemisimm sarili kaldik bi sureeee....odamizda bi bosluk var buraya bebisimizin besigini koyariz diyoo kiyamam ya cok tatli esekkk ben boyle kucagimda tutarim sen yemek hazirlarsin diyooo... sonrada rabbim bizi siniyo biliyo musun isyan edecek miyiz etmeyecek miyiz dedi...:)
bebişim çoook geçmiş olsun. çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Allah birdaha yaşatmasın canımmmmmmm...
cnm bende de ciddi düşük riski yok aslında ama yorulunca ve uçaktan indikten sonra hafif kanamam oldu doktor tedbir amaçlı verdi. ama etrafımdaki tüm hamileler kullanıyor. ilaç düşük önleyici değilmiş aslında sadece rahim duvarını kalınlaştırıp bebişin daha iyi tutunmasını saglıyomuş. doktor verirse kesinlikle kullan bence...
ayy çok sevindim yaaa barıştınız yaaa, aman bi daha küslük olmaz inşallah...
çok teşekkür ederim cnm dün çok panikledim ama neyse ki geçti...
Canim benjm nerelerdesin sen yahu görünmüyosun
Baristik canim baristik kocisde diyo bi daha hic kusmeyelimkedi gibi sirnasiyo bana ii bi ders oldu normalde bu hafta kv ye gitme haftasi yarin kv ye gidelim mi degi bende ben gitmek istemiyorum istiyorsan kendin gider gelirsin sen yokken de ben tatil yaparım dedim tmm sen istemiyorsan gitmeyiz dedi bu hayatimda yasanan bir ilk....... Farz sunnet gibi her iki haftada bir kv ye gidiyoruz evlendigimden beri hic gitmedigimiz neredeyse olmamistir...o yuzdendir ki bugun cok mutluyum
canımm arada geliyorum ama kimse pek görmüyo beni bende küsüp gidiyorum
Baristik canim baristik kocisde diyo bi daha hic kusmeyelimkedi gibi sirnasiyo bana ii bi ders oldu normalde bu hafta kv ye gitme haftasi yarin kv ye gidelim mi degi bende ben gitmek istemiyorum istiyorsan kendin gider gelirsin sen yokken de ben tatil yaparım dedim tmm sen istemiyorsan gitmeyiz dedi bu hayatimda yasanan bir ilk....... Farz sunnet gibi her iki haftada bir kv ye gidiyoruz evlendigimden beri hic gitmedigimiz neredeyse olmamistir...o yuzdendir ki bugun cok mutluyum
Kıyamam sana ben yaa canik bnm kusulurmu hic ask olsun yumyum bitti dimi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?