Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah korusun, en korktuğum şeyler. Düşünmek istemiyorum, kötü düşünüp kötüyü çağırmiyım :)
Pozitif olmak lazım.. Hayırlısı

Günaydın canim. Yumurtlamayi kacirinca nasil oldu ki sasirdim merak ediyorum dogrusu. Hayirlisi olsun.bence direk kan testi yaptir.
Bilmem.. 14. gün fln takip etmedim, yani 14. günde fln bi atraksiyon olmadı eşimle..
öncesinde ve sonrasında oldu tabi ama gün fln hiççç takiplemedim.
Olduysa allahın işi :))

inş canım, inş ilk denemede gelir bebişiniz
sen de mi kayıp yaşadın benim gibi

en iyisi dimmi? yoksa stres yapar kendimi yer bitiririm..
öğleden sonra kan testi yaptırıyım ben

Allah korusun, en korktuğum şeyler. Düşünmek istemiyorum, kötü düşünüp kötüyü çağırmiyım :)
Pozitif olmak lazım.. Hayırlısı

canım ben seni üzmek için söylemedim. elbette pozitif olmak lazım ama bir de yaşanmışlıklar var. burda o kadar çok gördükki arkadaşlar erkenden testlerini yapıp önce çoook mutlu oldular sonra daha da fazla üzüldüler. ben sadece fikrimi söyledim. inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir ve sana sımsıkı tutunur

canım, ben de yaşadım kayıp.. bebeğimin kalp atışları durdu..
okadar temkinliyim ki, mutluluktan havalara uçmuyorum sadece dua ediyorum..
Allahım tekrar kayıp yaşatmasın diye.. kötü şeyler geçirmiyorum ama aklımdan, sadece hayırlısı diyorum.

üzmek için söylemediğini biliyorum

inş herkes sağlıklı bebişlerine kavuşur, herkesin yüzünü güldürsün Allahım :)))

çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha yaşatmasın. inşallah hayırlısıyla bu defa bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

birincide kayıp yaşayıp ikinciye hamile kalmak isteyenlerde hep aynı korkular allah hayırlısını versin herkese

ben henüz hiç hamile kalamadım ama burda o kadar çok şey gördüm ve öğrendimki hamile kaldığımda hep bu ihtimaller aklımda olacak... amin inşallah herkes hayırlısıyla hamile kalır ve bebeğini de sağlıkla kucağına alır. sen bir kayıp yaşadın sanırım canım

Aklında bu kayıpları yaşayacağın korkusu asla olmasın durup dururken kendını strese sokma günahtır. Benimde 1,5 ay olacak nerdeyse bebeğimin kalbi duralı ama takdiri ilahi. Yaşayacağı varsa sen ne yaparsan yap yaşıyor zaten. İlk gebeliklerde genelde kromozon bozukluğundan oluyor doktorların dediğine göre. Allah ne hayırlı ise onu nasip etsin herkese. Bakalım ikinciler ne zaman gelicek misafirliğe :)

korku olarak değil ihtimal olarak var canım. o yüzden hamileliğimden şüphelenirsem geç test yapmayı düşünüyorum. sana da çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha göstermesin. 2.si de en yakın zamanda 9 aylığına misafirliğe gelir inşallah

saol canım hayırlısı inşallah. İhtimaller olmasın yine senin düşüncende :) herkeste olacak diye bir şey yok. yanı testı geç yap erken yap değişen bir şey olmayacak. Her haftasında ve ayında risk oluyor.9 haftalık kalbi duran var 11 haftalık duran var . Yanı her hafta kontrole gittiğim halde gitti yavrucağım yine. Kımse bilemez ne olacağını rabbım herkese hayırlı hamılelık versın sanada en kısa zamanda nasip etsın inşallah.

cnm bende de ciddi düşük riski yok aslında ama yorulunca ve uçaktan indikten sonra hafif kanamam oldu doktor tedbir amaçlı verdi. ama etrafımdaki tüm hamileler kullanıyor. ilaç düşük önleyici değilmiş aslında sadece rahim duvarını kalınlaştırıp bebişin daha iyi tutunmasını saglıyomuş. doktor verirse kesinlikle kullan bence...

ayy çok sevindim yaaa barıştınız yaaa, aman bi daha küslük olmaz inşallah...

bebişim çoook geçmiş olsun. çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Allah birdaha yaşatmasın canımmmmmmm...

çok teşekkür ederim cnm dün çok panikledim ama neyse ki geçti...

Baristik canim baristik kocisde diyo bi daha hic kusmeyelim kedi gibi sirnasiyo bana ii bi ders oldu normalde bu hafta kv ye gitme haftasi yarin kv ye gidelim mi degi bende ben gitmek istemiyorum istiyorsan kendin gider gelirsin sen yokken de ben tatil yaparım dedim tmm sen istemiyorsan gitmeyiz dedi bu hayatimda yasanan bir ilk....... Farz sunnet gibi her iki haftada bir kv ye gidiyoruz evlendigimden beri hic gitmedigimiz neredeyse olmamistir...o yuzdendir ki bugun cok mutluyum

Maşallah diyelim nazar değmesin bu süper ins devamı gelir :))

ooooooo flash gelişmeler de var :) ayyy bebeğim çok sevindim yaaa, çok güzel ders olmuş eşine, taviz verme cnm böyle devam :) romantik anlar yaşanacak sizin evde desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…