Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

elbette orası öyle ama ben erken test yapıp önce sevinip sonra yere yapışmak istemiyorum. adet olursam üzülürüm elbet ama önce bebek var deyip sonra adet olursam yıkılırım... tedbir bu sadece... duaların için de teşekkür ederim

sooonnn 5 diyorum cnm, monbebe için şafak saymıştım şimdi de senin için sayacam. Hadi hayırlısııııııııııııı

hayırlısı olsun inşallah kısmet herşey

Maşallah diyelim nazar değmesin bu süper ins devamı gelir :))
inss cnm insss bu herifleri yola getirmek ne zor bea

canımm arada geliyorum ama kimse pek görmüyo beni bende küsüp gidiyorum
Kusummmm :13::13:
ooooooo flash gelişmeler de var :) ayyy bebeğim çok sevindim yaaa, çok güzel ders olmuş eşine, taviz verme cnm böyle devam :) romantik anlar yaşanacak sizin evde desene :)

Evet aksammmm 12de yatalim diye gittik bi rahat birakmadi 1e kadar bugun olmaz gec oldu dedim ama babaannen birbirinizi ozleyince yapin demis bebde seni ozledim diyoooo bugun ne olur bilemem

hicranımmmmmmmmmm saçlar yakıyoooorrr ama ben diğerini daha çok beğenmiştim

Bebisimmmmmm cnmmmm niye bu ay bisey beklemeyelim esin sonuclari dr a gosterdimi :26:

henüz gösteremedik canım ama onunla alakalı değil. yumyum zamanları çalışamadık biz bu ay ondan eşimle de aranın düzelmesine çok sevindim bebeğim. ayrıca tabuların yıkılmasına daaa Allah ağzınızın tadını bozmasın

bu ay bana şafak saymayın canım. bu ay müjde veremicem size

niye umutsuzsun bakim sen?

wowwwww ben tahmin etmiştim ama :)))))))))) aman kuşum iyi olun da, no küslük yes babyyy :) babaanne ne güzel demiş yaaa :) biz de kocişle özledik birbirimizi ama maalesef yasaklıyız, tadını çıkarın yani cnm :)

oyyyy sıkma canını kuzum boşver o zamanını bekliyo zaten :)

öyle canım. vardır bunda da bir hayır. hem 31inde adet olursam doktora gittiğimizde de adetli olucam ve o zaman bana da alttan bakabilir mesela.. gerçi ağrılarım şimdiden başladı inşallah erken adet olmam

Aaaaa canim cok azda calisma olduysaa umit vardir rabbimin işi belli olmaz sonuclarida bi an once gosterin canim

Aminn cnm rabbim hic birimizin huzurunu bozmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…