saol canım hayırlısı inşallah. İhtimaller olmasın yine senin düşüncende :) herkeste olacak diye bir şey yok. yanı testı geç yap erken yap değişen bir şey olmayacak. Her haftasında ve ayında risk oluyor.9 haftalık kalbi duran var 11 haftalık duran var . Yanı her hafta kontrole gittiğim halde gitti yavrucağım yine. Kımse bilemez ne olacağını rabbım herkese hayırlı hamılelık versın sanada en kısa zamanda nasip etsın inşallah.
elbette orası öyle ama ben erken test yapıp önce sevinip sonra yere yapışmak istemiyorum. adet olursam üzülürüm elbet ama önce bebek var deyip sonra adet olursam yıkılırım... tedbir bu sadece... duaların için de teşekkür ederim
elbette orası öyle ama ben erken test yapıp önce sevinip sonra yere yapışmak istemiyorum. adet olursam üzülürüm elbet ama önce bebek var deyip sonra adet olursam yıkılırım... tedbir bu sadece... duaların için de teşekkür ederim
inss cnm insssMaşallah diyelim nazar değmesin bu süper ins devamı gelir :))
Kusummmmcanımm arada geliyorum ama kimse pek görmüyo beni bende küsüp gidiyorum
ooooooo flash gelişmeler de var :) ayyy bebeğim çok sevindim yaaa, çok güzel ders olmuş eşine, taviz verme cnm böyle devam :) romantik anlar yaşanacak sizin evde desene :)
sooonnn 5 diyorum cnm, monbebe için şafak saymıştım şimdi de senin için sayacam. Hadi hayırlısııııııııııııı
yok yok küser miyim hiçevet canım bitti. az kaldı bata bakalım bu ay ne olucak.. yalnız ben bu ay o kadar çok ilaç kullandım ki. hamiş olmazsam hiç üzülmicem..
inss cnm insssbu herifleri yola getirmek ne zor bea
Kusummmm:13::13:
Evet aksammmm 12de yatalim diye gittik bi rahat birakmadi 1e kadar bugun olmaz gec oldu dedimama babaannen birbirinizi ozleyince yapin demis bebde seni ozledim diyoooo bugun ne olur bilemem
Ins olar canim ikac konusunda Allaha emanet
bu ay bana şafak saymayın canım. bu ay müjde veremicem size
Bebisimmmmmm cnmmmm niye bu ay bisey beklemeyelim esin sonuclari dr a gosterdimi :26:
hicranımmmmmmmmmm saçlar yakıyoooorrrama ben diğerini daha çok beğenmiştim
neden ki kuzuuummmm
bu ay doğru düzgün bişey olmadı canım ondan
inss cnm insssbu herifleri yola getirmek ne zor bea
Kusummmm:13::13:
Evet aksammmm 12de yatalim diye gittik bi rahat birakmadi 1e kadar bugun olmaz gec oldu dedimama babaannen birbirinizi ozleyince yapin demis bebde seni ozledim diyoooo bugun ne olur bilemem
oyyyy sıkma canını kuzum boşver o zamanını bekliyo zaten :)
niye umutsuzsun bakim sen?
Aaaaa canim cok azda calisma olduysaa umit vardir rabbimin işi belli olmazhenüz gösteremedik canım ama onunla alakalı değil. yumyum zamanları çalışamadık biz bu ay ondaneşimle de aranın düzelmesine çok sevindim bebeğim. ayrıca tabuların yıkılmasına daaa Allah ağzınızın tadını bozmasın
mikmik olmadı bu ay ondan :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?