Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aaaaa canim cok azda calisma olduysaa umit vardir rabbimin işi belli olmaz sonuclarida bi an once gosterin canim

Aminn cnm rabbim hic birimizin huzurunu bozmasin

yumyum günlerinde hiç mi olmadı yani? valla cnm Allah nasip etmişse sen 1 kez yapmışsan bile olur. Umutsuzluk yok cnm, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...

safranboludayken döneceğimiz günün öncesi ölmüştüm kasık ağrısından sanırım o gün çatladı yumurtam. ertesi gün akşam eve geldik ilişki oldu ama o sabah rüyalandığı için çok gecikti ve gelemedi. benim de canım acımaya başladığı için bıraktık... olan biten bu... daha sonraları oldu ama yumyumu geçmiştim çünkü hiçbir belirtim yoktu şuanda da kasık batmam ve bel ağrım var

slmmm kıslarr günaydın gününüz aydın olur inş nasılsınız haberler nasıl??

günaydın canım hoşgeldin.. Nektar arkadaşımız silik de olsa çift çizgiyi görmüş. kan testine gidecekti en son. şimdilik bu var canım sende ne var ne yok

ayyy hadi inş hayırlı haber olur bi hamiş daha bende işte bekliyoz daha var nasip senin bat nezamn canım??

günaydın canım hoşgeldin.. Nektar arkadaşımız silik de olsa çift çizgiyi görmüş. kan testine gidecekti en son. şimdilik bu var canım sende ne var ne yok

anaaa yeni gördüm k. bakma 31 ekim miş kıss çok az kalmışş hadi güzel bi haber ver bize teyze yap

selam kızlaaaar

benim bat bugün ama gelen giden yok, ben yinede ümitli değilim stresten gecikti diye düşünüyorum

inşallah bebiş vardır canım. ben o kadar stres yapıyorum 1 kere bile geciktiğini görmedim haspanın

benimkide hiç geçikmez senede 1 veya hiç geçikmez hatta gününden önce olur.. ümitsizim çünkü belirti arıyorum ama birkaçbelirtinin dışında başkada bişey yok..bebiş varsada ve çift çizgiyi görürsem gözlerim böyle olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…