öyle canım. vardır bunda da bir hayır. hem 31inde adet olursam doktora gittiğimizde de adetli olucam ve o zaman bana da alttan bakabilir mesela.. gerçi ağrılarım şimdiden başladı inşallah erken adet olmam
Aaaaa canim cok azda calisma olduysaa umit vardir rabbimin işi belli olmazsonuclarida bi an once gosterin canim
Aminn cnm rabbim hic birimizin huzurunu bozmasin
yumyum günlerinde hiç mi olmadı yani? valla cnm Allah nasip etmişse sen 1 kez yapmışsan bile olur. Umutsuzluk yok cnm, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...
bi dahaki aya transfer :s KIRMIZIYI GÖRDÜÜM :Sşuan yapım aşamasındayım birazdan liste eklenecek inşaallah
Hala digerini kullaniyorum cicimmm
slmmm kıslarr günaydın gününüz aydın olur inş nasılsınız haberler nasıl??
günaydın canım hoşgeldin.. Nektar arkadaşımız silik de olsa çift çizgiyi görmüş. kan testine gidecekti en son. şimdilik bu var canımsende ne var ne yok
günaydın canım hoşgeldin.. Nektar arkadaşımız silik de olsa çift çizgiyi görmüş. kan testine gidecekti en son. şimdilik bu var canımsende ne var ne yok
anaaa yeni gördüm k. bakma 31 ekim miş kıss çok az kalmışş hadi güzel bi haber ver bize teyze yap
sağol canım ama inşallah birdahaki ay sizi teyze yaparım
neden? birdaki ay daha varki 31 ekime??:26:
Az önce cok güzel bi bebek gordum.maasallah mavis mavis sari bi oğlan. Biraz baktim belki benzer diye:):)
selam kızlaaaar
benim bat bugün ama gelen giden yok, ben yinede ümitli değilim stresten gecikti diye düşünüyorum
rüyandakine benziyor muydu peki?
Ruyamdaki biraz büyüktü bu ufacikti cok guzeldi maaşallah. Ama sari ve mavi olmasi benziyodu:)
inşallah bebiş vardır canım. ben o kadar stres yapıyorum 1 kere bile geciktiğini görmedim haspanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?