benimkide hiç geçikmez senede 1 veya hiç geçikmez hatta gününden önce olur.. ümitsizim çünkü belirti arıyorum ama birkaçbelirtinin dışında başkada bişey yok..bebiş varsada ve çift çizgiyi görürsem gözlerimböyle olucak
o da bunun büyümüş haliydi belki de.. var bunda bir hayır diyim ben sana
canım illa belirti olacak diye bişey yok ki.. ben her ay tüm belirtileri yaşıyorum da ne oluyor?? biliyorum hayal kırıklığından korkuyorsun ama inşallah hayırlı haberi vereceksin sen bize...
valla kızlar bir tane doğurdum ama ben sizden daha tecrübesizim..ne bileyim sanki illa belirti olacakmış gibi düşünüyorum, burda hamile kalanlara bakıyorum hepsi adetten 3-4 gün önce belirti yaşıyolar.. gerçi bended bir iki belirti var ama bilemiyorum, adetim gelmesede 10 gün geçmeden test yapmayacağım sonra negatifi görünce insan üzülüyor...
kızzz napıyosun sen ovu testlerine başladın mı bacım
On gün de cok be bacim.dayanabilir misin? Ben hayatta dayanamam
benim ağustos ayında 5 gün geçikti zaten korunmayı bıraktığımız aydı kesin bebiş var dedim 5. günü test yaptım negatif, sabah da kırmızıları gördüm..o yüzden yapmak istemiyorum stresten olsa en fazla 5-6 gün gecikir..eğer bu süre zarfında gelmezse yüzde 90 bebiştir.. du bakalım hakkımızda hayırlısı
Anladim canim hayirlisi olsunbenim ağustos ayında 5 gün geçikti zaten korunmayı bıraktığımız aydı kesin bebiş var dedim 5. günü test yaptım negatif, sabah da kırmızıları gördüm..o yüzden yapmak istemiyorum stresten olsa en fazla 5-6 gün gecikir..eğer bu süre zarfında gelmezse yüzde 90 bebiştir.. du bakalım hakkımızda hayırlısı
Insallah canim ama benden sari ve mavi olmasi baya bi imkansiz:)) sari belki olabilir ama mavi cok cok zor ama yine belli olmaz buyuk dedelerden gelen bi gen belki vardir:)) oglan olmasini da isterim acikcasi ama kiz olmasini da isterim ve ikiz olmasını da isterim. Allah hayirlisini versin deyip baglayim bu konuyu da en iyisi:))))
valla kızlar bir tane doğurdum ama ben sizden daha tecrübesizim..ne bileyim sanki illa belirti olacakmış gibi düşünüyorum, burda hamile kalanlara bakıyorum hepsi adetten 3-4 gün önce belirti yaşıyolar.. gerçi bended bir iki belirti var ama bilemiyorum, adetim gelmesede 10 gün geçmeden test yapmayacağım sonra negatifi görünce insan üzülüyor...
her türlüsünü istiyorsun yani :)))))) e o zaman biri kız diğeri erkek ikizin olsun inşallahayrıca çocuk dedelere falan çekerse olabilir
10 gün de çokmuş beyaaa... neyse ben çıktım byeeeee
kızlar merhaba nasılsınız benim bu ay hamileleik jelinden bişey çıkmadı.devlet hastanesine gidip bütün testlerimizi yeniden yaptırıyoruz.doktor hersey normal görünüyo dedi. aşılamayla uğrasmayın tüp bebek yapalım dedi.ama eşmin bir kızı olduğu için sanırım devlet karşılamıcak.bu konuda bilgisi olan var mı?birde devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı çok kararasız kaldım yani özelmi iyidir devletmi? gerci nasip kısmet ama.
Canim hoşgeldin. Hamilelik jeli dedigin nedir?ne kadardir deniyorsunuz? Olmamasinin sebebi nedir biraz bahset istersen. Ben yaptirmadim ama belki yaptiran bilgisi olan arkadasimiz cikar
benim bildiğim 30 yaş üstü hiç çocugu olmayanı karşılıyor devlet şuana kadar hiç devlette yaaptıranda duymadım bulundugun yerde araştırman daha mantıklı bu konuyukızlar merhaba nasılsınız benim bu ay hamileleik jelinden bişey çıkmadı.devlet hastanesine gidip bütün testlerimizi yeniden yaptırıyoruz.doktor hersey normal görünüyo dedi. aşılamayla uğrasmayın tüp bebek yapalım dedi.ama eşmin bir kızı olduğu için sanırım devlet karşılamıcak.bu konuda bilgisi olan var mı?birde devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı çok kararasız kaldım yani özelmi iyidir devletmi? gerci nasip kısmet ama.
ıyıyz abla kuran okuyorum bndehayırlı sabahlar kızlaaar nasılsınız
slmmm kıslarr günaydın gününüz aydın olur inş nasılsınız haberler nasıl??
ablaaaaa 1 tane yasın daha okudum bgun
ıyıyz abla kuran okuyorum bnde
ablaaaaa 1 tane yasın daha okudum bgun
oyy oyy ALLAH kabuletsin inş bacım SAol bitanem bende inş akşam bitiririm eşimle okuyacaz saol bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?