Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım illa belirti olacak diye bişey yok ki.. ben her ay tüm belirtileri yaşıyorum da ne oluyor?? biliyorum hayal kırıklığından korkuyorsun ama inşallah hayırlı haberi vereceksin sen bize...

o da bunun büyümüş haliydi belki de.. var bunda bir hayır diyim ben sana

Insallah canim ama benden sari ve mavi olmasi baya bi imkansiz:)) sari belki olabilir ama mavi cok cok zor ama yine belli olmaz buyuk dedelerden gelen bi gen belki vardir:)) oglan olmasini da isterim acikcasi ama kiz olmasini da isterim ve ikiz olmasını da isterim. Allah hayirlisini versin deyip baglayim bu konuyu da en iyisi:))))

canım illa belirti olacak diye bişey yok ki.. ben her ay tüm belirtileri yaşıyorum da ne oluyor?? biliyorum hayal kırıklığından korkuyorsun ama inşallah hayırlı haberi vereceksin sen bize...

valla kızlar bir tane doğurdum ama ben sizden daha tecrübesizim..ne bileyim sanki illa belirti olacakmış gibi düşünüyorum, burda hamile kalanlara bakıyorum hepsi adetten 3-4 gün önce belirti yaşıyolar.. gerçi bended bir iki belirti var ama bilemiyorum, adetim gelmesede 10 gün geçmeden test yapmayacağım sonra negatifi görünce insan üzülüyor...

On gün de cok be bacim.dayanabilir misin? Ben hayatta dayanamam

On gün de cok be bacim.dayanabilir misin? Ben hayatta dayanamam

benim ağustos ayında 5 gün geçikti zaten korunmayı bıraktığımız aydı kesin bebiş var dedim 5. günü test yaptım negatif, sabah da kırmızıları gördüm..o yüzden yapmak istemiyorum stresten olsa en fazla 5-6 gün gecikir..eğer bu süre zarfında gelmezse yüzde 90 bebiştir.. du bakalım hakkımızda hayırlısı

hadi inşşşş

Anladim canim hayirlisi olsun

her türlüsünü istiyorsun yani :)))))) e o zaman biri kız diğeri erkek ikizin olsun inşallah ayrıca çocuk dedelere falan çekerse olabilir

10 gün de çokmuş beyaaa... neyse ben çıktım byeeeee

her türlüsünü istiyorsun yani :)))))) e o zaman biri kız diğeri erkek ikizin olsun inşallah ayrıca çocuk dedelere falan çekerse olabilir

10 gün de çokmuş beyaaa... neyse ben çıktım byeeeee

Iste boyle dua edince de korkuyom ya olur da basedemezsem diye:)) bye canim öpüldün

kızlar merhaba nasılsınız benim bu ay hamileleik jelinden bişey çıkmadı.devlet hastanesine gidip bütün testlerimizi yeniden yaptırıyoruz.doktor hersey normal görünüyo dedi. aşılamayla uğrasmayın tüp bebek yapalım dedi.ama eşmin bir kızı olduğu için sanırım devlet karşılamıcak.bu konuda bilgisi olan var mı?birde devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı çok kararasız kaldım yani özelmi iyidir devletmi? gerci nasip kısmet ama.

Canim hoşgeldin. Hamilelik jeli dedigin nedir?ne kadardir deniyorsunuz? Olmamasinin sebebi nedir biraz bahset istersen. Ben yaptirmadim ama belki yaptiran bilgisi olan arkadasimiz cikar

Canim hoşgeldin. Hamilelik jeli dedigin nedir?ne kadardir deniyorsunuz? Olmamasinin sebebi nedir biraz bahset istersen. Ben yaptirmadim ama belki yaptiran bilgisi olan arkadasimiz cikar

preseed diye bir jel spermlerin kolay ulaşmasını saglıyomuş bu ay denedim burda bikaç arkadaşımızda araştırmıştı ilk bahsettiğimde deneyenler olucaktı denedilermi merak ettim.ben 2.5 yıl önce düşük yaptım o zamandan beri ugrastık. iki kez catlatma iğnesi bir kez asılama oldu ama bebiş gelmedi.eşimdede bendede bi sorun yok cok şükür ama.en son asılamadan sonra tedaviyi bıraktık 9 ay sonra yeniden karar verdik bu sefer devlette tüm tahlilerimizi yeniden yaptıralım dedik.doktor eski sonuçlarımıza baktı ve normal görünüyor dedi.isterseniz tekrar asılamayla ugraşmadan tüp bebek deniyelim dedi sonuçta asılamaya göre sansımız daha cokmuş.ama işte esimin bir kızının olduğunu söylemeyi unuttum sanırım bu koşullarda devlet karşılamıyormuş.bir de karsılasa bile devlet hastanesinde tüp bebek yaptırmalımıyım onada karar veremedim.yani arastırdıgım kadarıyla hep özelde yaptırmışlar.kafam karman corman yoruldum sanki Allahım biran önce kavustursun bizi bebeklerimize hayırlısıyla.kucaklarımızı boş bırakmasın.bu ay tahliller falan cıkana kadar elimde kalan jeli ovulasyon testiyle birlikte denicem bakalım hayırlısı olsun.

benim bildiğim 30 yaş üstü hiç çocugu olmayanı karşılıyor devlet şuana kadar hiç devlette yaaptıranda duymadım bulundugun yerde araştırman daha mantıklı bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…