Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

off canım sıkılıyo benimde senin günün yaklaştı test ne zamn yapcan canım diger topikte gördüm de

slmmm kıslarr günaydın gününüz aydın olur inş nasılsınız haberler nasıl??

cnm napıyosun? yasinleri okudun mu? malum dün ben rahatsızdım bugün okuyabilirim ancak.

selam kızlaaaar

benim bat bugün ama gelen giden yok, ben yinede ümitli değilim stresten gecikti diye düşünüyorum

hayırlısı bakalım...cnm sen niye belirti arıyosun ki bende belirti falan olmadı mesela...

yapmk ıstemyorum abla uzulurum dye

bence de cnm 1-2 gün geçmeden yapma boşuna üzülüyor insan...

cnm senindemi hiç belirtin olmadı??

Geçmiş olsun canım iyisiniz dimi şimdi biraz okudum yorulmuşsun sanırım ama doktorum olur 9 ay içinde bu lekelenmeler çok normal demişti... Ya bende bulantı çok nadir oluyor normal mi acaba kızlar...

Geçmiş olsun canım iyisiniz dimi şimdi biraz okudum yorulmuşsun sanırım ama doktorum olur 9 ay içinde bu lekelenmeler çok normal demişti... Ya bende bulantı çok nadir oluyor normal mi acaba kızlar...

ayyy alemsin valla ne güzel işte olmadığı daha iyi, kimisi 9 ay boyunca hiçbirşey yiyemez sadece serumla beslenir...normal cnm kimi kadında olur kimisinde olmaz benim ilk hamileliğimde bir kere bile mide bulantısı yaşamadım

Bizim akrabalardan biri dediki bulantı bebeğin sağlıklı olduğunun işareti benimde canım sıkıldı yaaaa

cnm senindemi hiç belirtin olmadı??

cnm ben adet günümden 3-4 gün önce aşırı temizlik yaptım 1 gece sabaha kadar koltuk halı ev sildim...o ay belim sırtım bacaklarım çok agrıyodu...ama aynı adet olacak gibi kasıklarım da agrıyodu. yani temizlikten mi bilmiyorum ama sırt bel ağrısı vardı ekstra olarak...başka da bişi yoktu...göğüs ağrısı, gözbebeği büyümesi, kirpik karışması falan yoktu...

cnm çok saol geçti, aslında çok yorulmamıştım ama ne bileyim kanama olunca panikledim...Allaha şükür bulantı bende de az oluyo...

selam kızlar,ben de belirti arayanlardanım bu ay galiba son 5 gündür bana birşeyler oluyo,göğüslerde büyüme,kasık alt bölge ağrı baskı,en önemlisi sert,beyaz krem gibi bitmeyen akıntı geçen ay bu kadar takmamıştım sanki bu ay olacak fikri oluştu bende 4 kasımı bekliyorum böyle sizce kızlar brlj senin ne gibi belirtin var dı?

Bizim akrabalardan biri dediki bulantı bebeğin sağlıklı olduğunun işareti benimde canım sıkıldı yaaaa

teee Allahım ya ne alakası varmış, böyle yaparak hamilelerin kafasını karıştırıyolar...maşallah hepsi tıp uzmanı olmuş, hele bir doğsun o zaman da çocuk hakkında yorum yaparlar yok sütün az yok ayağında salla sallama yok bu çocuğun göbeği niye düşmemeişmiş cnm sen etrafa kulak asıp endişelere kapılma zaten hormonlar yeterikadar insanı duygusal yapıyor endişeleniyor birde etraftakiler dedim ya benim de mide bulantım olmadı ama Allaha şükür sağlıklı bir kız doğurdum bakma sen onlara kulaklarını tıka

Benim en belirgin olan belirtim batmaydı... Sol kasığımda tek taraflı batma olmuştu onun haricinde de göğüslerde büyüme... 5. Haftadan sonra uçlarda ağrı göğüslerde batma... Hafif mide yanmaları sık tuvalete çıkma yani bu belirtiler 5. Haftadan itibaren oluşmaya başladı akıntı evet yumurtama döneminde başladı ve hala var değişik bir sıvı kıvamda kremsi bir akıntı...

Ilk defa hamile kaldım ben ve gerçekten çok duygusalım çok korkuyorum bişey olacak diye... Allah korusun herkesinkini ben çok uyuyorum sık idrara çıkıyorum ve mide yanmalarım var çok şükür :) bu insanlar neden hep sevinçleri kursaklarında bırakmak için herşeyi yapıyorlar

cnm benim bat bugün ama hala gelen giden yok fazla belirtim yok..dün akşam yatarken kasıklarıma iğne batar gibi bişeyler oldu göğüslerim şişti uçlarında ara sıra kaşıntı var ve tuvalete sık çıkıyorum akıntım bundan 4-5 gün önce çok az peçeteyle sildikçe gelen akıntı şimdi ise kupkuruyum ama ben bu ay bebiş beklemiyorum çünkü çok stres yaptım geçikmeyide strese bağlıyorum..

psıkocum cnm bnm hayatım bsey sorcam adetıme 5 gun var akıntı olması gerekyomu bazıları hamıleyım ama akıntım faln olmadı adet gunume kadar dyo

psıkocum cnm bnm hayatım bsey sorcam adetıme 5 gun var akıntı olması gerekyomu bazıları hamıleyım ama akıntım faln olmadı adet gunume kadar dyo
Benim akıntım yumurtlama döneminden beri devam ediyor hem ıslaklık hemde akıntı var canım ya krem gibi beyaz baZen sarı gibi oluyor ama hep var...

ağzına sağlık cnm ya ne güzel anlattın...

cnm hadi hayırlısı...ama belirtilere çok takılmayın bence, bende olmamıştı belirti falan. hatta o kadar çok kasık ağrım oldu ki aynı adet olacakmışım gibi testi yapınca şoke olmuştum...

o akıntı bende de oluyo hala ara ara...

şunu söylim aslında bu sitenin bir iyibir kötü yanı var iyi yanı dertleşiyoruz sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz..kötü yanı hamile kalıp karnında bebeğini kaybeden kalbi duran bebek hikayelerini okuyunca endişeye kapılıyoruz..bence sende bu olumsuz sonuçlanan hamilelikleri çok okuyorsun..sana tavsiyem bol bol dua et dua gerçekten insanı rahatlatıyor aklına kötü şeyler getirme

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum bebişlerinizin keyfini çıkarın boşverin etrafı unutmayınki siz endişelenip korkunca onlarda korkar banada dua edin kırmızılar gelmesin

Yok kötü hikayeler okumuyorum bu topicte ilk bebeklerini kaybeden ve ikinciye hamile kalmak isteyen kişileri görüyorum belki ondan bu tedirginlik... Ama sanırım ikinci çocuğunu bekleyenleri de yabama atmamak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…