Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynı şeyler ta kendileri,bira önce alışverişten geldim yürürken kasık batma ağrısı yaşadım ağrı parmak uçlarına indi,geceleri uykum kaçıyor kasık batmasından ,ara ara uyanıyorum,birde ateş basıyo nasıl terlemişim nasııııl,ayyyy ne heyecanlı şu 1 hafta geçsede öğrensek

Bende senden umutluyum hsgden sonra ikinci ay hamile kaldım inşallah sende öyle ol canım dün hepiniz için dua ettim inşallah bu sefer herkes güzel haberler alsın

bnmde 4 5 gunum var

Bende senden umutluyum hsgden sonra ikinci ay hamile kaldım inşallah sende öyle ol canım dün hepiniz için dua ettim inşallah bu sefer herkes güzel haberler alsın

cnm bnm hsg den snra 3. ayım bu:2:

Aslında bu kafaya takma olayı varya tamamen doğru gerçekten bak elam... Bu sefer olmasaydı eşim doktora gidicekti ben bu ayı boş geçiririz diye düşündüm hep ateş ölçtüm denemek için ve bir sonraki aya ovu testi siparişi verecektim plan yapmıştım... Gerçekten bu ay gün aşırı değil iki günde bir hep olağan şekilde ilişkimiz oldu... Bacaklarımı dikmedim sadece belimin altına yastık koydum sola döndüm bacaklarımı kapatıp uyudum sabah duş aldım ama İnan beklentim yoktu hiç hemde... Kafanızdan atmaya çalışın derim kolay değil ama asıl bu önemli

bnde bu ay hc takmadm cunku obur ay doktora gtcem dye

Benim akıntım yumurtlama döneminden beri devam ediyor hem ıslaklık hemde akıntı var canım ya krem gibi beyaz baZen sarı gibi oluyor ama hep var...

aynı akıntı bendede var,normalde bende şöyle olurdu,adet biter bir kaç gün kuruluk sonra 2-3 gün yumurtlamayı haber veren şeffaf uzayan akıntı,sonra bir haftaya yakın hafif kuruluk sonra adet belirtisi olan akıntı nihayet adet kanaması,ben hsg den sora 6 gün antibiyotik kullandım 17 sinde bıraktım,18-20 ekimi değerlendirdik. kasık batması acayip rahatsız etti
benim normalde bu günler kuru olması lazım ama sert beyaz krem gibi akıntım 7 gündür devam ediyo,çamaşırımı değiştirecek kadar ,iltihabım olsa 1- koku ve kaşıntı olur 2- ilaç etkisi bu kadar sürmez,annemle görüştüm o da döllenme sırasında o krem gibi akıntı olur muhtemelen bu ay sende birşey var dedi aayyyy vallahi havaya girdim kesin bozulacağııım,çok korkuyoruuuum:18:

başnızı şişirdim di mi

Hayırrrr ne başımız şişmesi aşk olsun yaaaa... Hayırlısı inşallah...

:)) inşallah canım benimmmmmm
dua et nolur

ask olsun abla bz nye varız burda

dua et nolur

ask olsun abla bz nye varız burda

ya ben bayramın ilk günü lekelenmemden beri elimi karnıma koyup ayetel kürsi okuyordum dualarımda sizi hep anıyordum... Burda okudum 41 ayetel kürsi aklıma geldikçe okuyup herkese hayırlı evlat diye dua ediyorum her cuma müsait oldukça yapacağım bunu merak etmeyin...

canıııım sağol ne kadar iyisin,ben de senin izinden gidiyorum ya umudum daha da artıyo böyle deyince

bnmde 4 5 gunum var
seninle haberlerimizi bir veririz inşaallah canım benim

elam senin bir yanlışın yok değil mi sen eylülde çekinmedin mi hsg yi

yaaa ne kadar haklısın bende bu ay hsg oldu olmaz diye tatile çıkardım kendimi hatta eşime de söyledim bu ay rahat bırak beni diye ,ama planlamadığım o iki gün hiç stressiz olsun bitsine getirdiğim 2 gündü,hatta geçmişe de yazdım beklemiyorum diye gerçekten düşünmeyince daha rahat oluyo,hamile değilim ama olacak mı olmayacak mı diye düşünmedim de daha rahattım

Allah herkese hayırlısını versin inşallah yaaaa...

ayyyyy agststa cekınmedm mı bn unnuttum

canım benim ilk dönemlerde böyle korku oluyo,benim hamileyken görev yerim köydü,bir servis vardı aman ALLAH ım bildirin gondol, nasıl korkardım hele bir seferinde çok az bir akıntım geldi kahverengi 2 gün ağladım düştü diye ama nihayetin de çok karizma bir yakışıklım var 5 yaşında şimdi,hamdolsun

ohhhhh maşşallah

ALLAH hayrını versin senin tabi ki sen 12 eylülde çekindin cici bende ne diyor ne oldu bu kıza diyorum,elaaaam dünyaya dön

ayyyyyyyyy abla dogru mu yaaa gercekten dmı 12 eylulmuydu vallahı unuttum

evet bı yarn kı flm kaldı ama bnde blmyorum kı yumurta buyuyomu catlıyomu

bu senin 11,09,2013 deki sayfa 55 deki cevabın yarın dediğine göre 12 sinde çektirmişsin yani daha 1,5 ay olmuş hemen 3 ay yaptın canım ALLAH hayrını versi çok güldüm sana bu ayın çooook önemli iyi değerlendir ovülasyon bitti diye gevşeme tamammı adetin olana kadar değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…