Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim kanama hale kesilmedi çok üzülüyorum çok okumak istiyorum ama nasıl etsek bi yol göster... Kimyasaldan sora böle adeti uzayan oldu mu acaba bugün 7. Günüm

zeycanım ben anlamam ki ama arkadsşlar bilgisi olan yardımcı olur inş bu arada sıkma canını bacım ben senin yerinede okurum balım sıkma canını

hadi bak bekliyorum,eeevvvvveeeeeettttt 2. ayın en önemlisi yani ben senden ümitliyim bu ay hadi bakalım inşaallah

ayyyyyyy ablam cok saol ya ınan okadar mutlu oldum kı dua et nolur bn smdı cıkıyorum yemek yapp gelırım

Canım benim kanama hale kesilmedi çok üzülüyorum çok okumak istiyorum ama nasıl etsek bi yol göster... Kimyasaldan sora böle adeti uzayan oldu mu acaba bugün 7. Günüm

zeycanm ılayda ya ulaşablrsen ona sorablırsn

zeycanım ben anlamam ki ama arkadsşlar bilgisi olan yardımcı olur inş bu arada sıkma canını bacım ben senin yerinede okurum balım sıkma canını

Çok üzgünüm dua da bende olmak istiyodum evim için de okuyacaktım ama duasını bugün yapmayacaksan yarın yapacaksan yarın okurum çok canım sıkıldı ya bitmiyo bitmiyooo

kızlar bu arada benim ortaokul numaram 2222 di,ve 2 . çocuğum,eşim 2. çocuk,2. çocuğa hamile kalmak istiyorum ve bu topikte 2222 sayfada ilk yazanım bu 2 benim sayım yaniiiiiii
2222. sayfamız hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Çok üzgünüm dua da bende olmak istiyodum evim için de okuyacaktım ama duasını bugün yapmayacaksan yarın yapacaksan yarın okurum çok canım sıkıldı ya bitmiyo bitmiyooo

bacımm hiç üzülme oglum okudu senin yazını abla üzülmesin ben onun yerina okurum adınıda duada söyleriz dedi sıkma canını bacım

inş hersey gönlünce olur bacımm

ben çıkayım barii aayyyy ne çok konuştum (yazdım deyim) kusuruma bakmayın ALLAH a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…