abla yne tokalı kızı koymussun gul gul oldum
ben de ona bayılıyorum sorma,,aaaaaa kızlar tek başıma kaldım sayfada amaküstüm
bn varım ya abla dur 55 e bı bakıyım ozmn bu 2. ayım olck yasasnnnnnn
oyy oyy ALLAH kabuletsin inş bacım SAol bitanem bende inş akşam bitiririm eşimle okuyacaz saol bitanemm
Canım benim kanama hale kesilmedi çok üzülüyorum çok okumak istiyorum ama nasıl etsek bi yol göster... Kimyasaldan sora böle adeti uzayan oldu mu acaba bugün 7. Günüm
hadi bak bekliyorum,eeevvvvveeeeeettttt 2. ayın en önemlisi yaniben senden ümitliyim bu ay hadi bakalım inşaallah
Canım benim kanama hale kesilmedi çok üzülüyorum çok okumak istiyorum ama nasıl etsek bi yol göster... Kimyasaldan sora böle adeti uzayan oldu mu acaba bugün 7. Günüm
zeycanım ben anlamam ki ama arkadsşlar bilgisi olan yardımcı olur inş bu arada sıkma canını bacım ben senin yerinede okurum balım sıkma canını
zeycanm ılayda ya ulaşablrsen ona sorablırsn
ayyyyyyy ablam cok saol ya ınan okadar mutlu oldum kı dua et nolur bn smdı cıkıyorum yemek yapp gelırım
Çok üzgünüm dua da bende olmak istiyodum evim için de okuyacaktım ama duasını bugün yapmayacaksan yarın yapacaksan yarın okurum çok canım sıkıldı ya bitmiyo bitmiyooo
kızlar bu arada benim ortaokul numaram 2222 di,ve 2 . çocuğum,eşim 2. çocuk,2. çocuğa hamile kalmak istiyorum ve bu topikte 2222 sayfada ilk yazanım bu 2 benim sayım yaniiiiiii
2222. sayfamız hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
bacımm hiç üzülme oglum okudu senin yazını abla üzülmesin ben onun yerina okurum adınıda duada söyleriz dedi sıkma canını bacım
Canım benim Allah razı olsun tüm duaların kabul olsun çok mahcupum hakkını helal et canım ya
inş hersey gönlünce olur bacımm
ben çıkayım barii aayyyy ne çok konuştum (yazdım deyim) kusuruma bakmayın ALLAH a emanet olun
kıss bacım yeni geldim ben nere kacıyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?