Hg canim yok bu topikde belirti yok stres yok tarihide saymıyorum ohhh kafam cok rahat sen neler yaptın
ohoh süper hadi tutsun inş. iyim bende çalışma yapıypruz işte :) ama yumurtam dün çatladı galiba normalde hesaplama bugündü ama adetim hep 2-3 gün önce oluyor değişiyor yani. kasıklarımda ağrı var ama sanırım üşüttüm çünkü 2 gündür ayaklarım buz gibi.2 güne kadar sağ kasığıma elimde bastıramıyordum ağrıyordu bugün ağrı yok ondan çatladı herhalde diyorum.
Bende tuvalete gittigimde bak baba diyo bağırıyor lar duyuyormusun diyodum simdi sesleride çıkmıyor
kısmet değilmiş canım. bu sefer hepimiz temkinliyiz ya gelmiyor veletler:)
ayyy hadi inşallah canım
ya evet öyleymiş okuya okuya geliyorum ya.. ilk bunu görünce atlayıp yorum yaptım. sonraki sayfayı okuduğumda öğrendim ben de
Allah yaşatmasın o duyguyu canım ya. hepimize sağlıklı güzel bebişler nasip etsin enn kısa zamanda inşallahh
bizde belirti falan konuşmak yok canımbiz adet gecikmesini ilk belirti sayıyoruz burda :128:
nerden geliyor bu rahatlık be :)bu tpikde değil ama çevremde 4 kişiden 1 gün arayla hamile haberleri duydum moral sıfır bende ((
Bakdik üzüldukce zaten olmuyo hem eslerimizide uzuyoruz ve zaten kaderimizde Bebeğimizin dogum tarihi belli heray daha cok yaklaşıyoruz ve dua ediyoruz bolbol Allah verdikten sonra acısını gostermesin diye ondan dolayida stres yapmıyoruz :)) uzulmen bisiyi değiştirmez ki biz mutlu olalkm sağlıklı olalim bebekte bi şekilde olur
Allah iyiligini versin kiz
Ne guldummm
Kafayi yedik sanirsammm
çok doğru söylüyorsun canım ya işte beni kasımdaki biyopsi stresi sardı.allah ne zaman kısmetse o zaman sağlıklı evlatlar versin bize.
kızlar bebek isimlerimizi paylaşalım mı ne dersiniz???
mesela benim kız olursa zeynepela
erkek olursa da mirali olarak düşünüyorum.
zeynebi galiba kadirle türkanın filmini izleidğimden beri istiyorum. ela da yanına hoş duruyor bence. mirali de eşimin rahmetli babasının dı aliymiş. bir de mirali güçlü bir isim gibi geldi bana. hem de eşimin gönlü hoş olsun dedim
sizden paylaşmak isteyen var mı???
bizimde 9yas var canim esim icin biraz daha aceleciyim ben...
Ben kizim olursa asyaeslim koycam oglum olursa babasi koyacak devrim olabilir onu netlestirmedik
Ne güzel iste artık stres yapmıyoruz düşünmüyoruz ohoo süper kafayi yemekmi simdiye kadar onca düşündüm son adetimden sonra inanilmaz rahatim walla gelsin mikmik gitsin mikmik yok gun asiriymis yok bacagi kaldircakmisiz yok yatcakmisiz 3saat kasik agrisi bel agrisi meme acisi hepsini sildim kafamdan olursa basim ustuna olmassa nasip tedagi yollarina bakarim baba diye gercekte seslenirler zamani gelince elbet :))
sagolun kizlar cok uzulmedim kendimi hazirlamisdim ksimet ekimde insallah iyi haberler veririm hayirlisiyla.. bugunnen calismalara basladik insallah bu ay gelir evladimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?