Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy hadi inşallah canım

nerden geliyor bu rahatlık be :) bu tpikde değil ama çevremde 4 kişiden 1 gün arayla hamile haberleri duydum moral sıfır bende ((

Bakdik üzüldukce zaten olmuyo hem eslerimizide uzuyoruz ve zaten kaderimizde Bebeğimizin dogum tarihi belli heray daha cok yaklaşıyoruz ve dua ediyoruz bolbol Allah verdikten sonra acısını gostermesin diye ondan dolayida stres yapmıyoruz :)) uzulmen bisiyi değiştirmez ki biz mutlu olalkm sağlıklı olalim bebekte bi şekilde olur

çok doğru söylüyorsun canım ya işte beni kasımdaki biyopsi stresi sardı.allah ne zaman kısmetse o zaman sağlıklı evlatlar versin bize.

Allah iyiligini versin kiz
Ne guldummm
Kafayi yedik sanirsammm

Ne güzel iste artık stres yapmıyoruz düşünmüyoruz ohoo süper kafayi yemekmi simdiye kadar onca düşündüm son adetimden sonra inanilmaz rahatim walla gelsin mikmik gitsin mikmik yok gun asiriymis yok bacagi kaldircakmisiz yok yatcakmisiz 3saat kasik agrisi bel agrisi meme acisi hepsini sildim kafamdan olursa basim ustuna olmassa nasip tedagi yollarina bakarim baba diye gercekte seslenirler zamani gelince elbet :))

kızlar bebek isimlerimizi paylaşalım mı ne dersiniz???
mesela benim kız olursa zeynepela
erkek olursa da mirali olarak düşünüyorum.
zeynebi galiba kadirle türkanın filmini izleidğimden beri istiyorum. ela da yanına hoş duruyor bence. mirali de eşimin rahmetli babasının dı aliymiş. bir de mirali güçlü bir isim gibi geldi bana. hem de eşimin gönlü hoş olsun dedim
sizden paylaşmak isteyen var mı???

Ben kizim olursa asyaeslim koycam oglum olursa babasi koyacak devrim olabilir onu netlestirmedik

sagolun kizlar cok uzulmedim kendimi hazirlamisdim ksimet ekimde insallah iyi haberler veririm hayirlisiyla.. bugunnen calismalara basladik insallah bu ay gelir evladimiz

Canlarim suan size hastaneden sesleniyorum kurtaj oldum malesef simdide ilac tedavisi baslayacak cok agladim zirladim ama aldilar

Aynen devam canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…