Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yooo kaçmadım burdayım canım bayaa eğlendik ama bizim elaaaam var ya sen 1,5 ay önce hsg çekindi hanım efendi 3 ay oldu diyor ALLLAHHHIM ne güldük ,dünyaya dön elaaam dedim

demk üzüntüsü buymuş te ALLAHIM yaa

hoşgeldin canım 1 ay olmuş yap bence

Mrb canım bugün akşam yaptım ve silik çift çizgi çıktı pzt beklicem kanda baktırıyım die acaba sabah ilk idrarda çıkarmıydı baktırsaydım kafam karıştı bide kahverengi akıntı geldi bide kzılar ya siz kesenin yerşelme ağrısı die bişey duydunuzm kasık ağrılarım var acaba onlar onun ağrısımı bi arkadaşım öyle dedide

Canım benim kanama hale kesilmedi çok üzülüyorum çok okumak istiyorum ama nasıl etsek bi yol göster... Kimyasaldan sora böle adeti uzayan oldu mu acaba bugün 7. Günüm

slmlar cnm benimde kimyasaldan sonra 9 gün sürdü şakır şakır kanamayla az daha sabret rahimin iyice temizleniyor ne güzel işte ben eğer doktorun aklına uysaydım kürtajla alıcaktı bide 350 tl bayılcaktım ama neyseki ben kabul etmedim kendi düşer dedim ve öylede oldu sen sadece kanaman bittimi betahcg yi tekrar yaptır normal değerlere inmesi lazım yoksa allah korusun parça falan kalmasın sağlıklı gebelik dilerimm tez zamanda inşallah

Aminnn inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu

AMİİİİİİNNNN!!!!!!Canım İNŞALLAH .... bede ayın 1 inde başlıyrum tekrar bebiş tedavisine baakalım hayırlısı hayıt tohumu sipariş verdim ona başlayacağım çareyi heryerde arar oldum ne yapacağımı şaşırdım vallahi ne olacak böyle halim bilmem.
nasıl hamiş kaldın merak ettim ??canım

hayırlı akşamlar kızlar,nasılsınız? şimdi ben birşey soracağım gebelik haftası yumurtlama gününe mi yoksa sat tarihine göre mi belirleniyo du,

hayırlı akşamlar kızlar,nasılsınız? şimdi ben birşey soracağım gebelik haftası yumurtlama gününe mi yoksa sat tarihine göre mi belirleniyo du,

abla nldu pek bı heveslendn yoksam varmı bseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…