Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

abla nldu pek bı heveslendn yoksam varmı bseyler

yaa valla var gibi bütün belirtiler mevcut olmazsa üzülmeyeceğim,söz verdim kendime ALLAH korusun belki olacak kimyasal olacak ama (ALLAH MUHAFAZA) şimdi yazayım heyecanlandım
1- göğüs büyümesi hassasiyet
2**- kasıkta batmalar ,şimdi böyle arada seyirme(geceleyin uyutmayan batmalar)
3**-beyaz yoğun sert kremsi akıntı
4**- gece ter içinde uyanıyorum
5-arada baş dönmesi
6-gaz ve şişkinlik kabızlık
7-uykumdan uyanıp bir süre dalamamak
** en belirgin hissettiklerim

belki inanmayacaksınız ama benbu ay belirti aramıyordum ,beliritiler belirginleştikleri için dikkatimi çekti,bu da beni heyecanlandırdı o kadar....

kızlr bsey sorcam bnm dun aksam paketın ustu segırmş gbı oldu szce bsey olablır mı

valla cnm bilmiyorum ki, kişiden kişiye göre değişiyo belirtiler malum ben test yapana kadar belirti falan yoktu yani...

bunları şu an yaşıyorum ben...batma, baş dönmesi, aşırı gaz, uzun süreki kabızlık, uyku problemi, ateş basması...hadi hayırlısı inşallah hamişsindir.

günaydın canım hoşgeldin.. Nektar arkadaşımız silik de olsa çift çizgiyi görmüş. kan testine gidecekti en son. şimdilik bu var canım sende ne var ne yok
kan testine gittim canım, batım pazartesi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı bilmiyorum..
değerimiz 150.11
yanisi hamileyimm, inş allahım sağlıkla tamamlatır bu 9 aylık yolculuğu bana ve tüm hamişlere..
ayyy hadi inş hayırlı haber olur bi hamiş daha bende işte bekliyoz daha var nasip senin bat nezamn canım??
güzel haber getirdim sizee, 2014 temmuz anneleri topikini de açtım hadi güzel haberleri alın da oraya da yazalım :)))
selam kızlaaaar

benim bat bugün ama gelen giden yok, ben yinede ümitli değilim stresten gecikti diye düşünüyorum
yaaa brlj, test yapsana..
ben çok aceleciyim daha dün yaptım testi hemen..
benim de batım 28.10
iiiiinşallah hamilesindir

inş sen de güzel haberler verirsin msa84
dua edicem hepinizee

Son düzenleme:

hala adet olmadım ikidebir wc'ye gidip kontrol ediyorum. peçeteyle sildikçe gelen akıntı var öle yoğun değil, bende yok galiba bebiş ben bekliycem en az 7 gün geçsin

hala adet olmadım ikidebir wc'ye gidip kontrol ediyorum. peçeteyle sildikçe gelen akıntı var öle yoğun değil, bende yok galiba bebiş ben bekliycem en az 7 gün geçsin
akıntın beyaz/şeffaf dimmi hala.. böyle olduğu sürece umutlanabilirsin canım..
koyulaşırsa regl habercisi :/

inşallah görmezsin kırmızıları

bunları şu an yaşıyorum ben...batma, baş dönmesi, aşırı gaz, uzun süreki kabızlık, uyku problemi, ateş basması...hadi hayırlısı inşallah hamişsindir.

neyse ben kendimi toparlayım o zaman ama tüm samimiyetimle söylüyorum,belirti aradığım için değil yaşadığım için yazdım,
ama doğru söylüyosun hemen toparlamam lazım yoksa kaptırıp gideceğim,neyse ben bir kaç gün uzaklaşayım burdan hiç iyi ye gitmiyorum verdiğim geçici belirsizlik için özür diliyorum, 3 kasımda sonucum belli olursa buraya yazarım,hoşçakalıııın

kızlar nekadar etkili bilmiyorum, ama ben buna çok inanıyorum.. etkisi olduğunu düşünüyorum.
ben geçen sene yine yaz sonunda hamile kalmıştım. hamile kaldığım ay her akşam işten eve dönüşte sıcak su torbamı koydum ayağımın altına..
yumurtlamaya yakın, sonrasında hep..
ben bunun etkili olduğunu düşünüyorum, bebeğin tutunması için yararlı gibi geldi hep bana..

ve biliyomusunuz bu ay da hep sıcak su torbası yaptım ayağıma,
daha çok üşüdüğümden bebiş için değildiğ ama bunun etkisi olduğunu düşünüyorum..

arkadaşım da geçen sene 6-7 ay çalışmıştı, su torbasını söyledim ona da o ay hamile kaldı.
belki bi etkisi vardır, tavsiye ediyorum..
hem çok basit bişi, yumurtaları sıcak tutmak lazım..

akıntın beyaz/şeffaf dimmi hala.. böyle olduğu sürece umutlanabilirsin canım..
koyulaşırsa regl habercisi :/

inşallah görmezsin kırmızıları

evet beyaz şeffaf akıntı, birde tuvalete sık çıkıyorum kontrol için değil idrar için öle çok su içen biri de değilim, dün gece yatarken sağ kasığımda iğne batar gibi bişeyler oldu

aşk olsun cnm yaa ne demek rahatsızlık falan, ben bu belirtileri şu anda yaşıyorum derken hepsi hamişlik belirtisi demek istedim en önemlisi anne hissediyor bak hissetmişsin de inşallahhhhhhhhhh hamişsindir...az kaldı 3 kasıma, bi yere gitmek yok birlikte şafak sayacaz ona göre :)

hadi gözün aydın cnm, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...çok sevindim...aramıza hoş geldin :)

ayyy canım bu seninle alakalı değil benimle ilgili,hatta böyle yaptım uçtum diye o kadar da şartlandırdım bu ay belirti konuşmayım diye,çok duygusalım ben,mantık sonra devreye giriyo,şimdi de duygusal hareket edeceğim ve üzüleceğim korkusuyla uzaklaşayım demiştim,zor yaa RABBİM her isteyene o gzel duyguyu yaşatsın inşaallah

ayyy ablm inş vardr bebiş

amin cnm inşallah, Rabbim dualarımızı en kısa zamanda kabul eder inşallah. Cnm sana bişi soracam...Hani suya dualar okuyoduk ya, sen söylemiştin hatırlıyo musun? Ne okuyoduk sürahiye?

Canım rahim içi temiz dedi kan değerim de 0,547 çıktı değerim normal

evet beyaz şeffaf akıntı, birde tuvalete sık çıkıyorum kontrol için değil idrar için öle çok su içen biri de değilim, dün gece yatarken sağ kasığımda iğne batar gibi bişeyler oldu
bunlar hamilelik belirtileri bence de, inş hakkında hayırlısı olsun canım :)))
hadi gözün aydın cnm, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...çok sevindim...aramıza hoş geldin :)
aminnn, aynılarını senin için de diliyorumm

YA NYE KNUSMYONUZ KIZMMMMMMMMMMMMMM ufffff skldm

bunlar hamilelik belirtileri bence de, inş hakkında hayırlısı olsun canım :)))

aminnn, aynılarını senin için de diliyorumm

ya bide göğüslerimin ucu kararmaya başlamış sanki sabah böle değildi pembemsiydi biraz önce baktım meme ucu pütür pütür olmuş kararmış ayy ne bileyim kendimi kontrol ediyom :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…