rica ederim ne demek :)
abla nldu pek bı heveslendn yoksam varmı bseyler
kızlr bsey sorcam bnm dun aksam paketın ustu segırmş gbı oldu szce bsey olablır mı
yaa valla var gibi bütün belirtiler mevcut olmazsa üzülmeyeceğim,söz verdim kendime ALLAH korusun belki olacak kimyasal olacak ama (ALLAH MUHAFAZA) şimdi yazayım heyecanlandım
1- göğüs büyümesi hassasiyet
2**- kasıkta batmalar ,şimdi böyle arada seyirme(geceleyin uyutmayan batmalar)
3**-beyaz yoğun sert kremsi akıntı
4**- gece ter içinde uyanıyorum
5-arada baş dönmesi
6-gaz ve şişkinlik kabızlık
7-uykumdan uyanıp bir süre dalamamak
** en belirgin hissettiklerim
belki inanmayacaksınız ama benbu ay belirti aramıyordum ,beliritiler belirginleştikleri için dikkatimi çekti,bu da beni heyecanlandırdı o kadar....
kan testine gittim canım, batım pazartesi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı bilmiyorum..günaydın canım hoşgeldin.. Nektar arkadaşımız silik de olsa çift çizgiyi görmüş. kan testine gidecekti en son. şimdilik bu var canımsende ne var ne yok
ayyy hadi inş hayırlı haber olur bi hamiş dahabende işte bekliyoz daha var nasip senin bat nezamn canım??
yaaa brlj, test yapsana..selam kızlaaaar
benim bat bugün ama gelen giden yok, ben yinede ümitli değilim stresten gecikti diye düşünüyorum
inş sen de güzel haberler verirsin msa84selam kızlar,ben de belirti arayanlardanım bu ay galiba son 5 gündür bana birşeyler oluyo,göğüslerde büyüme,kasık alt bölge ağrı baskı,en önemlisi sert,beyaz krem gibi bitmeyen akıntı geçen ay bu kadar takmamıştım sanki bu ay olacak fikri oluştu bende 4 kasımı bekliyorumböyle sizce kızlar brlj senin ne gibi belirtin var dı?
kan testine gittim canım, batım pazartesi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı bilmiyorum..
değerimiz 150.11
yanisi hamileyimm, inş allahım sağlıkla tamamlatır bu 9 aylık yolculuğu bana ve tüm hamişlere..
güzel haber getirdim sizee, 2014 temmuz anneleri topikini de açtım hadi güzel haberleri alın da oraya da yazalım :)))
yaaa brlj, test yapsana..
ben çok aceleciyim daha dün yaptım testi hemen..
benim de batım 28.10
iiiiinşallah hamilesindir
inş sen de güzel haberler verirsin msa84
dua edicem hepinizee
akıntın beyaz/şeffaf dimmi hala.. böyle olduğu sürece umutlanabilirsin canım..hala adet olmadım ikidebir wc'ye gidip kontrol ediyorum. peçeteyle sildikçe gelen akıntı var öle yoğun değil, bende yok galiba bebiş ben bekliycem en az 7 gün geçsin
bunları şu an yaşıyorum ben...batma, baş dönmesi, aşırı gaz, uzun süreki kabızlık, uyku problemi, ateş basması...hadi hayırlısı inşallah hamişsindir.
akıntın beyaz/şeffaf dimmi hala.. böyle olduğu sürece umutlanabilirsin canım..
koyulaşırsa regl habercisi :/
inşallah görmezsin kırmızıları
neyse ben kendimi toparlayım o zaman ama tüm samimiyetimle söylüyorum,belirti aradığım için değil yaşadığım için yazdım,
ama doğru söylüyosun hemen toparlamam lazım yoksa kaptırıp gideceğim,neyse ben bir kaç gün uzaklaşayım burdan hiç iyi ye gitmiyorumverdiğim geçici belirsizlik için özür diliyorum, 3 kasımda sonucum belli olursa buraya yazarım,hoşçakalıııın
kızlar nekadar etkili bilmiyorum, ama ben buna çok inanıyorum.. etkisi olduğunu düşünüyorum.
ben geçen sene yine yaz sonunda hamile kalmıştım. hamile kaldığım ay her akşam işten eve dönüşte sıcak su torbamı koydum ayağımın altına..
yumurtlamaya yakın, sonrasında hep..
ben bunun etkili olduğunu düşünüyorum, bebeğin tutunması için yararlı gibi geldi hep bana..
ve biliyomusunuz bu ay da hep sıcak su torbası yaptım ayağıma,
daha çok üşüdüğümden bebiş için değildiğ ama bunun etkisi olduğunu düşünüyorum..
arkadaşım da geçen sene 6-7 ay çalışmıştı, su torbasını söyledim ona da o ay hamile kaldı.
belki bi etkisi vardır, tavsiye ediyorum..
hem çok basit bişi, yumurtaları sıcak tutmak lazım..
aşk olsun cnm yaa ne demek rahatsızlık falan, ben bu belirtileri şu anda yaşıyorum derken hepsi hamişlik belirtisi demek istedim en önemlisi anne hissediyor bak hissetmişsin de inşallahhhhhhhhhh hamişsindir...az kaldı 3 kasıma, bi yere gitmek yok birlikte şafak sayacaz ona göre :)
ayyy ablm inş vardr bebişyaa valla var gibi bütün belirtiler mevcut olmazsa üzülmeyeceğim,söz verdim kendime ALLAH korusun belki olacak kimyasal olacak ama (ALLAH MUHAFAZA) şimdi yazayım heyecanlandım
1- göğüs büyümesi hassasiyet
2**- kasıkta batmalar ,şimdi böyle arada seyirme(geceleyin uyutmayan batmalar)
3**-beyaz yoğun sert kremsi akıntı
4**- gece ter içinde uyanıyorum
5-arada baş dönmesi
6-gaz ve şişkinlik kabızlık
7-uykumdan uyanıp bir süre dalamamak
** en belirgin hissettiklerim
belki inanmayacaksınız ama benbu ay belirti aramıyordum ,beliritiler belirginleştikleri için dikkatimi çekti,bu da beni heyecanlandırdı o kadar....
ayyy canım bu seninle alakalı değil benimle ilgili,hattaböyle yaptım uçtum diye o kadar da şartlandırdım bu ay belirti konuşmayım diye,çok duygusalım ben,mantık sonra devreye giriyo,şimdi de duygusal hareket edeceğim ve üzüleceğim korkusuyla uzaklaşayım demiştim,zor yaa RABBİM her isteyene o gzel duyguyu yaşatsın inşaallah
slmlar cnm benimde kimyasaldan sonra 9 gün sürdü şakır şakır kanamayla az daha sabret rahimin iyice temizleniyor ne güzel işte ben eğer doktorun aklına uysaydım kürtajla alıcaktı bide 350 tl bayılcaktım ama neyseki ben kabul etmedim kendi düşer dedim ve öylede oldu sen sadece kanaman bittimi betahcg yi tekrar yaptır normal değerlere inmesi lazım yoksa allah korusun parça falan kalmasın sağlıklı gebelik dilerimm tez zamanda inşallah
bunlar hamilelik belirtileri bence de, inş hakkında hayırlısı olsun canım :)))evet beyaz şeffaf akıntı, birde tuvalete sık çıkıyorum kontrol için değil idrar için öle çok su içen biri de değilim, dün gece yatarken sağ kasığımda iğne batar gibi bişeyler oldu
aminnn, aynılarını senin için de diliyorummhadi gözün aydın cnm, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...çok sevindim...aramıza hoş geldin :)
bunlar hamilelik belirtileri bence de, inş hakkında hayırlısı olsun canım :)))
aminnn, aynılarını senin için de diliyorumm
YA NYE KNUSMYONUZ KIZMMMMMMMMMMMMMM ufffff skldm
YA NYE KNUSMYONUZ KIZMMMMMMMMMMMMMM ufffff skldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?