ya bide göğüslerimin ucu kararmaya başlamış sanki sabah böle değildi pembemsiydi biraz önce baktım meme ucu pütür pütür olmuş kararmış ayy ne bileyim kendimi kontrol ediyom :18:
ıyıym bebegm napayım bu aralar kmse yok burda nyekine acepTatlım iyi geceler ben tel den giriyorum o yüzden alttaki kişileri göremiyorum nasılsın şekerim
elammm sıkılma beya, senin bata ne kadar var cnm
ıyıym bebegm napayım bu aralar kmse yok burda nyekine acep
cnm bnm bgun adetmn 25. gunu 29 gunde bır oluyorum yanı 4 yada 5 gunum var
Bendeki belirtiler göğüs ucu değişmiş ve yara olmuş gibi ağrı sızı, gece aşırı Boğazım kurudu ve ben hiç tatlı yemem tatlı yedim soltarafım hep battı ve adet belirtileriyle birebirdi tek fark gece uyku bölünmesi susama ve tatlı yemem oldu onun dışında hep adet belirtisi
Yum günleri olanları bekleme canım benim hala kanama var.. Sende durumlar ne
Bendeki belirtiler göğüs ucu değişmiş ve yara olmuş gibi ağrı sızı, gece aşırı Boğazım kurudu ve ben hiç tatlı yemem tatlı yedim soltarafım hep battı ve adet belirtileriyle birebirdi tek fark gece uyku bölünmesi susama ve tatlı yemem oldu onun dışında hep adet belirtisi
belirtilere takılmamak lazım da işte takılmadanda edemiyoki insan
zeycan sen malatyalımıydın orda mı yaşıyorsun??
cnm galıba sanırsam bn belırtı aramayı blmyorumcnku bnde hc belırtı yok btek goğslerm buyudu sdyen asagı ınıyo
Canım bence belirti arama stres olursun akışına bırak kısmetse verir Rabbim inşallah
Canım bence belirti arama stres olursun akışına bırak kısmetse verir Rabbim inşallah
Canım benim yaa biraz ara verdim bebek düşüncesine vandy crusha sardim pek girmedim yani ama iki gündür burdayım sen nasılsın :)) akılda kalmak güzeldir
AMİİİİİİNNNN!!!!!!Canım İNŞALLAH .... bede ayın 1 inde başlıyrum tekrar bebiş tedavisine baakalım hayırlısı hayıt tohumu sipariş verdim ona başlayacağım çareyi heryerde arar oldum ne yapacağımı şaşırdım vallahi ne olacak böyle halim bilmem.
nasıl hamiş kaldın merak ettim ??canım
Kizlar bir kac gun oncesine kadar yaklasik 2 hafta kasiklarimda batma bazen bas donmesi falan oluyodu.Insallah hamileyimdir diye dua ederken bu gun anladim ki adet belirtileriCunku yuzumde her adet oncesi ciktigi gibi sivilcelerim cikti gerginlik basladi bu demekki geliyor benim gelmez olasica. Bu ay da yatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?