Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya bide göğüslerimin ucu kararmaya başlamış sanki sabah böle değildi pembemsiydi biraz önce baktım meme ucu pütür pütür olmuş kararmış ayy ne bileyim kendimi kontrol ediyom :18:

Bendeki belirtiler göğüs ucu değişmiş ve yara olmuş gibi ağrı sızı, gece aşırı Boğazım kurudu ve ben hiç tatlı yemem tatlı yedim soltarafım hep battı ve adet belirtileriyle birebirdi tek fark gece uyku bölünmesi susama ve tatlı yemem oldu onun dışında hep adet belirtisi

belirtilere takılmamak lazım da işte takılmadanda edemiyoki insan

Yum günleri olanları bekleme canım benim hala kanama var.. Sende durumlar ne

cnm galıba sanırsam bn belırtı aramayı blmyorum cnku bnde hc belırtı yok btek goğslerm buyudu sdyen asagı ınıyo

zeycan sen malatyalımıydın orda mı yaşıyorsun??

Canım benim yaa biraz ara verdim bebek düşüncesine vandy crusha sardim pek girmedim yani ama iki gündür burdayım sen nasılsın :)) akılda kalmak güzeldir

nasıl olayım canım rutin ev hali,biz denemeye devam ediyoruz bu ayda ovu.testi ile denedik ama olmadı,reglim şu an,artık kasıma çalışıcaz.şimdi sen ara verdin ya düşünmeye kesin önümüzdeki ay yazarsın buraya hamileyim diye:) genelde öyle oluyomuş ya...

30 ekim bat derken 25 ekimde surpriz yaptı kendileri,dün kırmızılar yurda giriş yaptı vatana millete hayırlı olsun..."gecikme olacak mı olmayacak mı" yı geçtik 5 gün de erken geldi bizimki,sanırım normal regl değil bu...

Canım bu benim 2 inci hamileliğim ilki evlendiğimin 2 inci ayında oldu düşük yaptım çok üzüldüm ve stresten prolaktin diye hormon varmış o baya yüksek çıkmış ve 10 ay bu sebepten olmadı hormonlarım düzene girince çok şükür tekrar hamile kaldım tabi bol bol dua ettim beslenmeme dikkat ettim boyuma göre biraz zayıfım ve eşimle her gün yemek yüzünden tartışıyorduk :)) çörek otu bal tarçın yedim ama 1 hafta oda düzensiz arada kuru incir yedim hatim niyet ettim bebeğimin olması için namazlarda hep dua ettim Rabbimee şükürler olsun tekrar nasip etti

Kizlar bir kac gun oncesine kadar yaklasik 2 hafta kasiklarimda batma bazen bas donmesi falan oluyodu.Insallah hamileyimdir diye dua ederken bu gun anladim ki adet belirtileri Cunku yuzumde her adet oncesi ciktigi gibi sivilcelerim cikti gerginlik basladi bu demekki geliyor benim gelmez olasica.Bu ay da yatti

gunaydın dunyann en ıyı kalplilerı

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günayyydddddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............:103::103::103::126::126:

25 son adet tarihim bu ay 23 bekledimdün testte silik çift çizgi çıktı ve gece ağrılı bi adet 32 günde adet oldum düzenim dengem alt üst oldu dlirşcem ya neler oluyor ben şimdi 14.günü neye göre hesaplıcm anlamadm gitti of offfff

kızlarrrr nerdesiniz? kocişlerle pazar romantizmi mi yaşıyorsunuz :) kimsenin sesi çıkmıyor :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…