Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrr nerdesiniz? kocişlerle pazar romantizmi mi yaşıyorsunuz :) kimsenin sesi çıkmıyor :)))))))

yokk kuzummm benım kociş işteee... sabah bakındım kımseyı goremedım bende yemeklerımı yaptım sımdı oturdum saatler degıstı yaa mıllet adapte olamadııı... :))

yokk kuzummm benım kociş işteee... sabah bakındım kımseyı goremedım bende yemeklerımı yaptım sımdı oturdum saatler degıstı yaa mıllet adapte olamadııı... :))

ohhh ne güzel işler de bitmiş...ben temizlik yapmıştım dün, bugün de eşim balkonları falan yıkadı. yemeğim de vardı...oturuyorum boş boş...aman kuşum boşver pazar romantizmi yaşasın bizim kızlar bakarsın bi anda minişler gelir çekirdek aile olurlar :)

ayy evet guzel suprızz oluur vallaaa.. bakalımm bu hafta kımden guzel haberler gelcekk...oh oh kolay gelsiinn canımmm şimdi bebişimlee dinleniyoruz teyzesi sen vei bebişin nasıll...bakalım..

Bende cok uzuldum bugun ogrenmis hrhalde. Kizlar gelin isterseniz ates olcmeye. Belki moral olur

ben de şimdi oraya geçiyodum cnm...iyi ki söyledin valla bilmiyodum ama öyleymiş okudum da şimdi...gerçekten çok üzüldüm yaaa...

ayy evet guzel suprızz oluur vallaaa.. bakalımm bu hafta kımden guzel haberler gelcekk...oh oh kolay gelsiinn canımmm şimdi bebişimlee dinleniyoruz teyzesi sen vei bebişin nasıll...bakalım..

biz iyiyiz cnm, bugünden beri dinlenme modundayız zaten...akşam anneanne ve dedesine gitcez bebişimin, ordan da babaannesine ugrayacaz...biraz gezecez teyzesi...

bizde dün gezdikk yorulduukk.. hadi bakalım gezsin minişş... aman dıkkat et kendinee...

bizde dün gezdikk yorulduukk.. hadi bakalım gezsin minişş... aman dıkkat et kendinee...

2-3 gün önce yürüdüm biraz alışveriş için eve geldim kanamam vardı o gün bugündür çıkmıyorum, dinleniyorum... ya insan çok panikliyo, bişi olacak diye ödüm kopuyo resmen. sen duymuş muydun kalp atışlarını? son bat ne zamandı senin cnm?

aynen ben bıle korkuyorum bazen ben 5+4 te keseyi gördüm 7+4 te hem bebişi gördüm hemde kalbini duydum şimdi 8. haftadayızz.. kasım sonu 2lı teste gidicem... benım satım 1 eyluldü....

aynen ben bıle korkuyorum bazen ben 5+4 te keseyi gördüm 7+4 te hem bebişi gördüm hemde kalbini duydum şimdi 8. haftadayızz.. kasım sonu 2lı teste gidicem... benım satım 1 eyluldü....

ben çok erken gittim doktora, keseyi gördüm ama 6.haftada çok az duyuluyodu kalp atışı haftaya tekrar gitcem doktora belki o zaman net olarak duyarım...karnım çok şişkin, feci kabızım bi de ne yapsam düzelmiyor...sende de var mı şikayetler?

Ben daha hic gitmedm doktora kizlar bir hafta sonra gtmeyi dusunuyorum insallah ilk gidiste kalp atisi da duyar gelirim )

Bu arada canim bende de cok siskinlik var, sanki 4aylik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…