ben çok erken gittim doktora, keseyi gördüm ama 6.haftada çok az duyuluyodu kalp atışı haftaya tekrar gitcem doktora belki o zaman net olarak duyarım...karnım çok şişkin, feci kabızım bi de ne yapsam düzelmiyor...sende de var mı şikayetler?
Mrb kızlar nasılsınız ben berbat
hayırdır ne oldu neden berbatsın ??????? iyi diyelim iyi olalım cnm
mrb cnm hayirdir cnm nen vaar
28 günde bir adet olurken bu 32 gün de oldum üstelik dün test aldım silik çift çizgi ve gece şiddetli bir ağrılı adet şuan yataktan kalkamıyorum fenayım ya moral sıfır ağrım var ne biliyim bide çok ağrılı olması beni şaşırttı devammederse doktora gidicem
aynen bizde iyi degiliz bu ara bakalim... neyse bosver beni....neden iyi değilsin hicranım hayırdır .... vallahi ben iyi diyeyim iyi olayım canım kocişle bu aralar iyi değiliz bizde dükkandaki iş problemlerinden dolayıı
28 günde bir adet olurken bu 32 gün de oldum üstelik dün test aldım silik çift çizgi ve gece şiddetli bir ağrılı adet şuan yataktan kalkamıyorum fenayım ya moral sıfır ağrım var ne biliyim bide çok ağrılı olması beni şaşırttı devammederse doktora gidicem
tesadüfen gördüm yazdıklarını.çift çizgi hamilesin demek ama ağrılı kanama hoş değil bence.hemen dr a gitsen iyi olur.telaşlandırmak istemem tabi ama ben senin yerinde olsam acile giderdim.
canım belki de önünü görmüş olabilirsin kesilme varmı kanamanda?????
aynen bizde iyi degiliz bu ara bakalim... neyse bosver beni....
canim bi acile falan git bence kimyasal gebelik olmasin
İşte dün gece parça geldi şimdi sıvı geliyor ama kanama devam kesilmedi doktora gidicem ama çok korkuyorum
Kimyasal gebelik belirtilerimi acaba benimde aklıma o geldi ama
acile git canim testinin pozitif oldugunu soyle ve kanamanin cok ve agrili oldugunu soyle bi kan testi yaptir bence
acilde de hamile olduğunu kanaman olduğunu söyle hemen alıyolar,bekletmiyolar hiç.ben yaşamıştım[/QUOTE
Tamam kızlar eşimde korktu gidiyoruz şimdi alttan muaynemi sizce ya onuda söyleyin de çıkıyom
acilde de hamile olduğunu kanaman olduğunu söyle hemen alıyolar,bekletmiyolar hiç.ben yaşamıştım[/QUOTE
Tamam kızlar eşimde korktu gidiyoruz şimdi alttan muaynemi sizce ya onuda söyleyin de çıkıyom
alttan da muayene edecekler.ama çok kısa,rahimde açılma varmı diye.hadi haber bekliyoruz.geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?