Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende geceleri uyuyamıyorum cok susuyorum içim kuruyo sankı.. arada başdonmesi oluyo hafıften.. ıdarara cıkmaktan helak oluyomm.. ama kabızlık falan yok.. bende bulantımda yok cok sukur.. aman melegım ıyı olsunda.... cekmeye razıyım mınısımın nazını...

canimmm cok gecmis olsun inan cok uzuldum..rabbim tekrar yasatmasin saglikli bi hamilelik nasip etsin sana... yawrun bi melek oldu seni cennet kapisinda bekliyor senden sefaatci olacak.... hic uzme kendini hamile kalabiliyorsun rabbimin izniyle tekrar olur ins...sevgiyle sariyorum seni...mucukssssss

neden iyi değilsin hicranım hayırdır .... vallahi ben iyi diyeyim iyi olayım canım kocişle bu aralar iyi değiliz bizde dükkandaki iş problemlerinden dolayıı

hayırdır ne oldu neden berbatsın ??????? iyi diyelim iyi olalım cnm

mrb cnm hayirdir cnm nen vaar

28 günde bir adet olurken bu 32 gün de oldum üstelik dün test aldım silik çift çizgi ve gece şiddetli bir ağrılı adet şuan yataktan kalkamıyorum fenayım ya moral sıfır ağrım var ne biliyim bide çok ağrılı olması beni şaşırttı devammederse doktora gidicem

canım belki de önünü görmüş olabilirsin kesilme varmı kanamanda?????

neden iyi değilsin hicranım hayırdır .... vallahi ben iyi diyeyim iyi olayım canım kocişle bu aralar iyi değiliz bizde dükkandaki iş problemlerinden dolayıı
aynen bizde iyi degiliz bu ara bakalim... neyse bosver beni....

canim bi acile falan git bence kimyasal gebelik olmasin

tesadüfen gördüm yazdıklarını.çift çizgi hamilesin demek ama ağrılı kanama hoş değil bence.hemen dr a gitsen iyi olur.telaşlandırmak istemem tabi ama ben senin yerinde olsam acile giderdim.

tesadüfen gördüm yazdıklarını.çift çizgi hamilesin demek ama ağrılı kanama hoş değil bence.hemen dr a gitsen iyi olur.telaşlandırmak istemem tabi ama ben senin yerinde olsam acile giderdim.

canım belki de önünü görmüş olabilirsin kesilme varmı kanamanda?????

İşte dün gece parça geldi şimdi sıvı geliyor ama kanama devam kesilmedi doktora gidicem ama çok korkuyorum

Kızlar hiçbirinizi tanımasamda hergün girip nasıllar acaba diye bakıyorum. Dua ediyorum sizin için. İnşallah en yakın zamanda bebeklerinizi kuçağınıza alırsınız. Ben birkaç aydır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum geçen ay doktora gittim ve cyclo progynova verdi. Yumurtalarım çatlamıyormuş pko yani Hiç ağrılı regl olmazdım şimdi ağrıdan ateşten ölüyorum bu ilacı kullanıp bunları yaşayan varmı. Sanki rahmin parçalanıyor yardım lütfen. ((

İşte dün gece parça geldi şimdi sıvı geliyor ama kanama devam kesilmedi doktora gidicem ama çok korkuyorum

niye korkuyorsun;asıl gitmemen korkutucu!Allah korusun ,Allah yazdıysa bozsun eğer düşük yapıyorsan Dr müdahelesi şart yoksa sen zehirlenebilirsin.Acile git ki kesin ne olduğunu öğren.için rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…