Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasılsınız bayanlar ne var ne yok yeni hamişler varmidur? benimde kız kardeşim nişanlandı dün akşam onun koşuşturması vardı hala yoooorgunuuuummm

nasılsınız bayanlar ne var ne yok yeni hamişler varmidur? benimde kız kardeşim nişanlandı dün akşam onun koşuşturması vardı hala yoooorgunuuuummm

slm canım,tatlı yorgunluk seninki,kardeşini tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.Ben de yorgunum ama hiç de tatlı değil yani,
1 ayı geçti hastayım,bronşit geçti grip başladı ortaya karışık gibi...bat 30 ekimdi oysa ben 2 gündür reglim,bir de kız bana acayip sardı bu ara,kucağımdan inmiyo,gece 4-5 sefer uyanıyo kucağımda gezdirmeden uyumuyo,yatırınca tekrar uyanıp ağlıyo filan,sırt kemiklerim
birbirine geçti resmen,ondan erken regl oldum herhalde...bir de bu ay ovu. testi denemiştim,çok umutluydum..bir dokun bir ah işit oldu benimki değil mi :)

yok cnm yaa neden öyle olsun sende haklısın ben anlarım seni bazen hastalıktan bazenyorgunluktan kolumuzu kaldıracak halimiz olmaz ama çocuk işte napacan bide böyle anlarda ben hemen "al işte bu halde olsan nolacak bide bebk olsa eğer" diye düşünüyorumhemen soğuyorum 2.yi düşünme fikrinden çook rahatıma düşkünüm ben yaaa ikinci kardeşimin 2 kızı var belki bahsetmişimdir bu akşam ikisi aynı anda ağlıyo etraf çarşamba pazarııı aayyyyyy bana gelenler geldi dedim yooook istemem yaa bu ne bide o rahat çok ben deli oluyorum mükemmeliyetçiyim biraz ne dağınıklığa ne sıkıntıya gelemiyorum öffff

selam kızlar haftasonu giremedim hiç.

bakıyorum ikincileri düşünüyorsunuz, valla bir tane doğursam sanırım ikinciye cesaret edemem ama kardeş olması çok güzel.

mesela ablamın da tek cocugu var kardeşi olmayacak yeğenimin diye üzülüyor..

herkesin gönlüne göre diyelim

ayyy baksana ben hala git-geller yaşıyorum eşimden azıcık tolerans görsem gidip koşakoşa spiral deneyecem gerçi doktor olmaz dediydi ama bi denerim diyordum... ablan neden düşünmüyor ikinci?

valla ablama kalsa 5 tane yapar da eniştem istemiyor. zaten evliliklerin 7. yılında ilk çocuga ikna oldu, kızları oldu,şimdi baba-kız aşk yaşıyorlar ama kız ilkokula başladı bu yıl, tekrar başa sarmak ve kıza sunulan sevginin bölünmesini istemiyormuş.

ablam da hevesleniyor ama kocası istemedigi için yapacak bir seyi yok..

ben normalde cocuklara düşkün değilimdir zaten, kendimi bildim bileli çocuk sevmedim sadece yaşım gecmesin paniğindeyim, o yüzden ikinciyi düşünecegimi zannetmiyorum.
ama tek cocuktansa iki cocuk her zaman çocuk için daha yapıcı ve ilerisi için faydalı..

ayyneennn öyleee tamamen aynı fikirdeyim seninle 30dan önce çocuk işini bitirmek sonrada mümkünse bağlatmak istiyorum ama aslında şuanda çok mutluyuz oğlum büyüdü baya kreşe başladı iyi anlaşıyoruz artık çocuğumuz gibi değilde baya bizle takılan bi koca adam oldu sanki şimdi bazen ne gerek var bu güzel gidişatı bozmaya diyorum ama bi yandanda bencillikt etmiş gibi olurum kardeşten mahrum bırakmak ta ihanet gibi geliyor bana bilebile yani olmazsa sorun yok yok zatende.. eğer olanak varsa kardeşsiz bırakmamak taraftarıyım ama bu sinirli,sıkıntı basan hallerime baktıkça bocalıyorum iyice ne bilim yaa bu kararsızlık içindeyken oldu oldu zaten

sen kaç yaşındasın ve oğlun ne kadarlık ?

ben 86lıyım 27ye giricem kasımda 28 diyenler olabilir onları şiddetle kınıyorum bikerem

hahahaha şu an 27'nin içindesin kasımda 28den gün almaya başlayacaksın ama ben gün almaya basladıgım yaşı söylerim, bitirdigim yaşla işim olmaz benim :)

ben 82liyim agustosa 31 bitti, 32nin içindeyim eşim 45 yaşında, ikimizin de çocugu yok(genelde eşimin ilk evliliğnden 3 benim 2 cocugum var gibi soruyorlar da ) ve ilk cocugu yapalım diye tırmalıyoruz...

böyle genç yetenekleri görünce bizim cocuga annanenle deden napıyo diye soracaklar diyoruz

bir kere erkekler için çocuk olur olmaz sorunu pek yok adamın 25inde oluyorsa 60ndada olacak demektir yüksek ihtimalle kadınlara gelince artık doğum yaşı yukarılara çekildi benim halam misal 36 yaşında 2 ay sonra ilk bebeği olacak ve dediğin gibide olmuyor pek genelde ailenin en küçük çocuğu gibi duruyor teyzeminde 17 sene olmamış şimdi 30 yaşında oğlu babası 72 yaşında mesela.....
ve hayır şekerim katılmıyorum ben 26yım 27ye gircem benene beneneeeeee tahlil kağıdımdada öle yazıyo bennneeeeeee

valla gec olsun güç olmasın dedik, 4 aydır ugrasıyoruz bakalım umutlarımız kasıma kaldı :)

inşallah senin de hayırlısıysa hamilelik haberlerini de alırız, ikinci cocugunu da rahat rahat alırsın kucagına..

eee 25 yaşında iki çocuk annesi olacaksın ne güzel hehehhe

ben şimdi yatayım, bunu söylemekten nefret ediyorum ama saat aslında 11 buçuk nihahahhaa

Ben daha hic gitmedm doktora kizlar bir hafta sonra gtmeyi dusunuyorum insallah ilk gidiste kalp atisi da duyar gelirim )

Bu arada canim bende de cok siskinlik var, sanki 4aylik :))

bende de feci şişkinlik var, kilo da aldım gören karnın çıkmış diyo...aynen öyle Lorenacım sağlıklı olsun da her şeyi çekerim...evlimutlucum inşallahhhhhhh görürsün bebişinin kesesi, pıt pıtlarını da duyarsın ayyyyyy çok heyecanlı...kuşum seninki kaç haftalıktı?

amiiiinn inş sizde en kısa zamanda tadarsınız bu duyguyu bal topu gibi bi bebişiniz olur hatta bakarsınız ikiz olmuş oohh miss hayde iyi geceler sizeeeee

çok iyi düşünüyorsun bence de,30 dan sonra çoook zor geliyor,bkz.ben...gidişatı bozma konusuna gelince; eninde sonunda düşünüp taşınıp bu gidişatı bozmaya karar vereceksin yüksek ihtimal,en iyisi bu yaşlarda halletmek,bak mesela bizim ev sahibiyle konuşmuştuk taşındığımızda (ilk ve son muhabbetimizdi,halbuki alt katımızda oturuyor) kadın 40 yaşında tek çocukları var,erteledik,kararsız kaldık
vs. derken yaş geçti şimdi de cesaret edemiyoruz diyor..ayrıca o dediğin ikilemi ben de çok yaşıyorum,bir de ikinciyi yapacaksın meselesi...bazen de kıza sarıyorum,sen böyle yaptıkça bekle ben sana kardeş yaparım filan diye,işin şakası bir yana yaş geçmeden yapmak lazım cancağızım...

Kizlar kac gundur giremiyorum topige cok ozledim hepinizi bizim yuurta catlatma tedawisi dewam carsamba kontrolum war cuma igne wurulurum buyuk ihtimal hafta sonuda mik mik lere son hiz dewam gel artik melegim gelllll lllllllll

yok yaa bendede var bi anormallik ben kızdıkça bunaldıkça eşime sarıyorum " banane istemiyorum yok sana ikinci çocuk birinciyie bak önce sen onla iletişim kur bi " falan gibi yada beni kızdırıyor hemen aklıma bu konu geliyor sorun bende sanırsam ama nebilim olsa " aa oluverdi bak gördünmü" moduna giricem yani ohhhh be nihayet oldu demem herhalde
tembelim ben tembeeeellll bu arada kiracısın galiba Allah en kısa zamanda evde nasip etsin size inş 26.5 yaşındayım hayatımda ilk defa kira vermiyorum dededen kalma bi evdeyiz şuan ama hala garip geliyor kira vermemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…