Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar kac gundur giremiyorum topige cok ozledim hepinizi bizim yuurta catlatma tedawisi dewam carsamba kontrolum war cuma igne wurulurum buyuk ihtimal hafta sonuda mik mik lere son hiz dewam gel artik melegim gelllll lllllllll

hadi hayırlısı bakalım inş herşeyiniz yolunda gider ve çoooook güzel sonuçlar alırsınız

aynısını ben de söylüyorum ya,ne kadar benzer durumlar, "sende bu rahatlık varken ben ikinciyi filan yapmam" diyorum,ya da
"ikincide sorumluluk alacaksın bak,bu bitaneydi halettim bi şekilde ama onda yardım isterim" diyorum "he" deyip geçiyor ama
en azından içimi boşaltıyorum,tembelliğe gelince; ben birinci de bile "yaa nasıl bakacam,nasıl halledecem" diye diye doğurdum..
yaa aslında içten içe de özlüyorum bazı şeyleri,ikinci çocuk fikri bu anlamda iyi geliyor.Kiracıyız evet canım,aslında kendi evimiz var burda ama,birincisi sobalı çocuktan dolayı cesaret edemedik,bir odada durmuyor tüm evi turlamak istiyor sürekli,ikincisi ve en önemlisi de kayınvalidemlerin alt katı o yüzden kiraya geldik direkt,zaten 1 sene oldu taşınalı ve ben ev tutulduktan sonra gördüm,eşyayla beraber geldim düşün :)

Kizlar kac gundur giremiyorum topige cok ozledim hepinizi bizim yuurta catlatma tedawisi dewam carsamba kontrolum war cuma igne wurulurum buyuk ihtimal hafta sonuda mik mik lere son hiz dewam gel artik melegim gelllll lllllllll

evet sen de yoktun epeyidir,son zamanlarda topik sessizdi,yeni yeni hareketlenmeye başladı tekrar,inşallah bu sefer tutar da
müjdeli haberler verirsin...ben bu ayı da boş geçtim..

amaaaan desene birinciye bakan biz ikinciyede bakarız paşa paşa yarıkafayı yer yarı contaları ykar yine bakarız
ev konususndada seni bilemem amma şahsen kayınvalideyle aynı koordinatlarda oturmaktansa çadırda kalırım daha iyi Allah düşürmesin yani... zaten o evin kirası sanada yardımcı olur bi süre sonra inş gönlüne göre kendi evin olur ozaman

canlar günaydııııın diyim size sabah görürsünüz mesajımı artıkınn.ben uyuyamadımm da.
cumartesi doktora gittim.akıntım var demiştim onun için hap ve fitil verdi . adetli iken kullanmaya başla dedi .bi de bu çıktı basıma.
1 yıl doldu dedim , eşimin yeni sonuçlarını bide benim rahim filmini gösterdim. sorun yok herşey normal dedi.
13. günümde idim gittiğimde alttan muayene etti , çatlamak üzere olan bir folikülün var dedi. bende çatlatma iğnesi deneyelimmmi diye sordum. tamam bu ay böyle deneyelim dedi. çatlatma iğnesi vuruldum.1-2 güne çatlamış olucakmış.
rapor gerekli imiş çatlatma iğnesi için , raporuna da açıklanamayan infertilite yazdı
yarın tekrar gidicem yumurta çatlamışmı diye bakıcak.
bu çatlatma iğnesinin yapısı gebelik hormonu beta hcg imiş.bende bakim testte beta hcg olduğu cıkıcakmı diye hakkaten gebelik testim positif çıktı:))) artık ölsemde gam yemem diyorum:)) yalancıktanda olsa pozitifi gördüm
bir de bu preseed jeli sordum doktor gerek yok dedi böyle bişeyi kullanmaya.
inşallah bu ay bu iğne vesile olur bana kızlar yaaa

haftasonu giremeyen arkadaşlar , kötü bir haber var maalesef.
monbebe arkadaşımız düşük yapmış ateş ölçme topiğine yazmış.ordan bende geçmiş olsun dileğimi ilettim

Canim bnmki biraz karisik. Kurtajdan sonra adet olmadim ben. Tahminen 5.haftadayiz. Asil tarihi doktor soyleyecek bakalim :)

İnsallah hepimiz hayirla saglkla kucagimiza alirizx

Gunaydinnnn daha erken diye kimse gelmedi herhalde. Nslsiniz kizlaaar

günaydın cnmm . iyilik nolsun tatil bugün evdeyim:))
sen nasılsın, bebişin nasıl

günaydın şekerlerim nasılsınız....ben bugün daha iyim moralim iyi kanama yeni bitti sayılır delirdim zaten onun yüzünden ...yeni bi aşk(bebek aşkı) yeniden başlıyooorrr.....

Bende iyiyim canim bebis nasil bilemiyorum,daha doktora gtmedk teyzesi.iyidr insallah :)

Biraz daha yatak keyfi yapip buyuuk bi temizlige giriscem bende

teyzesi yesn onu.ya.
bnede temizlik yapcamm off .
ama sen kendini yorma canım ya .ilk haftalar dikkat edin nolurrr

günaydınnnn kızlar nasılsınız?:)

günaydın şekerlerim nasılsınız....ben bugün daha iyim moralim iyi kanama yeni bitti sayılır delirdim zaten onun yüzünden ...yeni bi aşk(bebek aşkı) yeniden başlıyooorrr.....

ohhh ne güzel . inşallah geleck bebeğin tatlım bu ay sımsıkı tutunacak sana merak etme
2235. sayfaya bi bakın benim yazdıklarıma . dün gece uyuyamadımda

Canim iyi olmana cok sevindim. Ohhh gelsin formalar,sahalar. Gelsin mikmikler
teyzesi yesn onu.ya.
bnede temizlik yapcamm off .
ama sen kendini yorma canım ya .ilk haftalar dikkat edin nolurrr

Dikkat ediyorum canim bayram donusu hic bsey yapmadm daha. Yarin da yemege misafirim var temzligi bugunden halletmem lazim:)

İkimize de kolay gelsinn:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…