Kizlar kac gundur giremiyorum topige cok ozledim hepinizi bizim yuurta catlatma tedawisi dewam carsamba kontrolum war cuma igne wurulurum buyuk ihtimal hafta sonuda mik mik lere son hiz dewam gel artik melegim gelllll lllllllll
yok yaa bendede var bi anormallik ben kızdıkça bunaldıkça eşime sarıyorum " banane istemiyorum yok sana ikinci çocuk birinciyie bak önce sen onla iletişim kur bi " falan gibi yada beni kızdırıyor hemen aklıma bu konu geliyor sorun bende sanırsam ama nebilim olsa " aa oluverdi bak gördünmü" moduna giricem yani ohhhh be nihayet oldu demem herhalde
tembelim ben tembeeeellllbu arada kiracısın galiba Allah en kısa zamanda evde nasip etsin size inş 26.5 yaşındayım hayatımda ilk defa kira vermiyorum dededen kalma bi evdeyiz şuan ama hala garip geliyor kira vermemek
Kizlar kac gundur giremiyorum topige cok ozledim hepinizi bizim yuurta catlatma tedawisi dewam carsamba kontrolum war cuma igne wurulurum buyuk ihtimal hafta sonuda mik mik lere son hiz dewam gel artik melegim gelllll lllllllll
aynısını ben de söylüyorum ya,ne kadar benzer durumlar, "sende bu rahatlık varken ben ikinciyi filan yapmam" diyorum,ya da
"ikincide sorumluluk alacaksın bak,bu bitaneydi halettim bi şekilde ama onda yardım isterim" diyorum "he" deyip geçiyor ama
en azından içimi boşaltıyorum,tembelliğe gelince; ben birinci de bile "yaa nasıl bakacam,nasıl halledecem" diye diye doğurdum..
yaa aslında içten içe de özlüyorum bazı şeyleri,ikinci çocuk fikri bu anlamda iyi geliyor.Kiracıyız evet canım,aslında kendi evimiz var burda ama,birincisi sobalı çocuktan dolayı cesaret edemedik,bir odada durmuyor tüm evi turlamak istiyor sürekli,ikincisi ve en önemlisi de kayınvalidemlerin alt katıo yüzden kiraya geldik direkt,zaten 1 sene oldu taşınalı ve ben ev tutulduktan sonra gördüm,eşyayla beraber geldim düşün :)
selammm kızlarrr nasılsınızzz
iyi nolsun takılıyoz mıhabbet falan eyiyidi bu akşam ama bende çıkmak üzereyim sana hoşgeldin bana güle güle
bende de feci şişkinlik var, kilo da aldımgören karnın çıkmış diyo...aynen öyle Lorenacım sağlıklı olsun da her şeyi çekerim...evlimutlucum inşallahhhhhhh görürsün bebişinin kesesi, pıt pıtlarını da duyarsın ayyyyyy çok heyecanlı...kuşum seninki kaç haftalıktı?
Gunaydinnnndaha erken diye kimse gelmedi herhalde. Nslsiniz kizlaaar
günaydın cnmm . iyilik nolsun tatil bugün evdeyim:))
sen nasılsın, bebişin nasıl
Gunaydinnnndaha erken diye kimse gelmedi herhalde. Nslsiniz kizlaaar
günaydın cnmm . iyilik nolsun tatil bugün evdeyim:))
sen nasılsın, bebişin nasıl
Bende iyiyim canim bebis nasil bilemiyorum,daha doktora gtmedk teyzesi.iyidr insallah :)
Biraz daha yatak keyfi yapip buyuuk bi temizlige giriscem bende
günaydın şekerlerim nasılsınız....ben bugün daha iyim moralim iyi kanama yeni bitti sayılır delirdim zaten onun yüzünden ...yeni bi aşk(bebek aşkı) yeniden başlıyooorrr.....
Canim iyi olmana cok sevindim. Ohhh gelsin formalar,sahalar. Gelsin mikmiklergünaydın şekerlerim nasılsınız....ben bugün daha iyim moralim iyi kanama yeni bitti sayılır delirdim zaten onun yüzünden ...yeni bi aşk(bebek aşkı) yeniden başlıyooorrr.....
teyzesi yesn onu.ya.
bnede temizlik yapcamm off .
ama sen kendini yorma canım ya .ilk haftalar dikkat edin nolurrr
günaydınnnn kızlar nasılsınız?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?