Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim insallah bu ay yakalarsin minigini senin icin biseyler okuyalim. Ozel olarak istedigin bi sure varsa okuyabilirim

Canim insallah bu ay yakalarsin minigini senin icin biseyler okuyalim. Ozel olarak istedigin bi sure varsa okuyabilirim

allah razı olsun canım benim . içinden geçeni okuman yeter , düşünmen yeter.
bizde eşimle iğneden bu yana namaz kılıp dua ediyorum.
allahım yüzümüze baksın insallah

Gunaydinnnn daha erken diye kimse gelmedi herhalde. Nslsiniz kizlaaar

günaydın cnmm . iyilik nolsun tatil bugün evdeyim:))
sen nasılsın, bebişin nasıl

canım Rabbim inşallah gönlüne göre verir gönlünü incitmez inşallah hayırlısı olur senin için bir vesile olur inşallah...

günaydıınn cnm . iyiylik evdeyim bugün .
sen nasılsınn
bu gün çok iyiyim cnm 2 gün üst üste acillik oldum iğneler serumlar felan bu gün okadar iyi hissediyorumki kendimi bundan sonra çok iyi bakcam kendime........:54

bu gün çok iyiyim cnm 2 gün üst üste acillik oldum iğneler serumlar felan bu gün okadar iyi hissediyorumki kendimi bundan sonra çok iyi bakcam kendime........:54

cok geçmiş olsun canım.
walla biz anne adayları dikkat etmemiz lazım özellikle . bebiş istiyoz bütün hastalıklar bizden uzak dursun

ya bide göğüslerimin ucu kararmaya başlamış sanki sabah böle değildi pembemsiydi biraz önce baktım meme ucu pütür pütür olmuş kararmış ayy ne bileyim kendimi kontrol ediyom :18:
brlj, bu hafta test yap artık canım. epey oldu dimmi günün geçeli..

gününü bekleyen tüm anne adayları inş güzel haberler alır bu hafta,
hepinize dua ediyorum

monbebe için çok üzüldüm.. aynı yoldan geçtiğim için onu çok iyi anlıyorum.
kabuğuna çekilip acısını yaşamak istiyodur şuan inş çabucak toparlanır :/

Günaydın herkese

cok geçmiş olsun canım.
walla biz anne adayları dikkat etmemiz lazım özellikle . bebiş istiyoz bütün hastalıklar bizden uzak dursun

sağol canım benim. işallah en yakın zamanda cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder allahım

4 gün daha beklemeyi düşünüyorum, aslında her konuda çok sabırsızım ama buna sabredicem bakalaım hem sabrın sonu selamettir dimi ama

günaydınnnnn kızlarrrrrrr

benim günüm geçti ama ben hala test yapmamakta diretiyorum:18:

neden ya hiç merak etmiyor musun ben meraktan çatlarım şimdi sen test yapana kadar yap ne olursun bugün bizede haber ver cnm lütfennn

4 gün daha beklemeyi düşünüyorum, aslında her konuda çok sabırsızım ama buna sabredicem bakalaım hem sabrın sonu selamettir dimi ama
canım bebiş yoksa 4 gün sonra da öğrensen sonuç değişmez.
ama bebiş varsa gereksiz stres yapıyorsun bünyene..

tabi senin kararın, iiinş hamilesindir :93:

allah razı olsun canım benim . içinden geçeni okuman yeter , düşünmen yeter.
bizde eşimle iğneden bu yana namaz kılıp dua ediyorum.
allahım yüzümüze baksın insallah

Senden de Allah razi olsun canim. Ben bebegime meryem,yasin,yusuf surelerini okuyorum firsat buldukca. Seni de eklerim duama insallah

Sende cok fazla stres yapmamaya calis. Bi problem olmadgna gore rahat olmak cok onemli biliyosunn. İnsallah guzel haberler verirsin bizee

neden canım , yap gitsin testini hadii.
inşallah hamişsiindir hadi bakalım

korunmayı bıraktığımız ay 5 gün geçikme olmuştu akşam test yaptım negatif sabaha da kırmızılar geldi, birde bu ay hiç umudum yok stresten geçikti diye düşünüyorum..göğüslerim adete 3-4 kala dolgunlaştı hala da öyle

Canim biliyorum cok uzginsun bizde cok üzüldk Allahim yeniden yasatir canim seni cok seviyoruz ve en yakin zamanda aramiza yine dön

öylede cnm, niyeyese test yapmak içimden gelmiyor.. yoksada bişey kırmızılarla öğreneyim diyorum

aynen katılıyorum bu yazdıklarına boşuna beklemiş olcaksın seni korkutmak yada üzmek istemem ama ya ters durum varsa bu olsılıklarıda düşünmen lazım canım benim işallah hamişsindir cnm

neden ya hiç merak etmiyor musun ben meraktan çatlarım şimdi sen test yapana kadar yap ne olursun bugün bizede haber ver cnm lütfennn

etmezmiyim çok merak ediyorum, ama bu aya çok stres yaptım yüzde 90 olmayacağını bildiğim için test yapmak istemiyorum

etmezmiyim çok merak ediyorum, ama bu aya çok stres yaptım yüzde 90 olmayacağını bildiğim için test yapmak istemiyorum

bu senin kararın cnm sen bilirsin işallah hamilesindir .....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…