- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Canim insallah bu ay yakalarsin miniginicanlar günaydııııın diyim size sabah görürsünüz mesajımı artıkınn.ben uyuyamadımm da.
cumartesi doktora gittim.akıntım var demiştim onun için hap ve fitil verdi . adetli iken kullanmaya başla dedi .bi de bu çıktı basıma.
1 yıl doldu dedim , eşimin yeni sonuçlarını bide benim rahim filmini gösterdim. sorun yok herşey normal dedi.
13. günümde idim gittiğimde alttan muayene etti , çatlamak üzere olan bir folikülün var dedi. bende çatlatma iğnesi deneyelimmmi diye sordum. tamam bu ay böyle deneyelim dedi. çatlatma iğnesi vuruldum.1-2 güne çatlamış olucakmış.
rapor gerekli imiş çatlatma iğnesi için , raporuna da açıklanamayan infertilite yazdı
yarın tekrar gidicem yumurta çatlamışmı diye bakıcak.
bu çatlatma iğnesinin yapısı gebelik hormonu beta hcg imiş.bende bakim testte beta hcg olduğu cıkıcakmı diye hakkaten gebelik testim positif çıktı:))) artık ölsemde gam yemem diyorum:)) yalancıktanda olsa pozitifi gördüm
bir de bu preseed jeli sordum doktor gerek yok dedi böyle bişeyi kullanmaya.
inşallah bu ay bu iğne vesile olur bana kızlar yaaa
Canim insallah bu ay yakalarsin miniginisenin icin biseyler okuyalim. Ozel olarak istedigin bi sure varsa okuyabilirim
Gunaydinnnndaha erken diye kimse gelmedi herhalde. Nslsiniz kizlaaar
günaydın cnmm . iyilik nolsun tatil bugün evdeyim:))
sen nasılsın, bebişin nasıl
canlar günaydııııın diyim size sabah görürsünüz mesajımı artıkınn.ben uyuyamadımm da.
cumartesi doktora gittim.akıntım var demiştim onun için hap ve fitil verdi . adetli iken kullanmaya başla dedi .bi de bu çıktı basıma.
1 yıl doldu dedim , eşimin yeni sonuçlarını bide benim rahim filmini gösterdim. sorun yok herşey normal dedi.
13. günümde idim gittiğimde alttan muayene etti , çatlamak üzere olan bir folikülün var dedi. bende çatlatma iğnesi deneyelimmmi diye sordum. tamam bu ay böyle deneyelim dedi. çatlatma iğnesi vuruldum.1-2 güne çatlamış olucakmış.
rapor gerekli imiş çatlatma iğnesi için , raporuna da açıklanamayan infertilite yazdı
yarın tekrar gidicem yumurta çatlamışmı diye bakıcak.
bu çatlatma iğnesinin yapısı gebelik hormonu beta hcg imiş.bende bakim testte beta hcg olduğu cıkıcakmı diye hakkaten gebelik testim positif çıktı:))) artık ölsemde gam yemem diyorum:)) yalancıktanda olsa pozitifi gördüm
bir de bu preseed jeli sordum doktor gerek yok dedi böyle bişeyi kullanmaya.
inşallah bu ay bu iğne vesile olur bana kızlar yaaa
bu gün çok iyiyim cnm 2 gün üst üste acillik oldum iğneler serumlar felan bu gün okadar iyi hissediyorumki kendimi bundan sonra çok iyi bakcam kendime........:54günaydıınn cnm . iyiylik evdeyim bugün .
sen nasılsınn
canım Rabbim inşallah gönlüne göre verir gönlünü incitmez inşallah hayırlısı olur senin için bir vesile olur inşallah...
bu gün çok iyiyim cnm 2 gün üst üste acillik oldum iğneler serumlar felan bu gün okadar iyi hissediyorumki kendimi bundan sonra çok iyi bakcam kendime........:54
brlj, bu hafta test yap artık canım. epey oldu dimmi günün geçeli..ya bide göğüslerimin ucu kararmaya başlamış sanki sabah böle değildi pembemsiydi biraz önce baktım meme ucu pütür pütür olmuş kararmış ayy ne bileyim kendimi kontrol ediyom :18:
inşallah canım benim
cok geçmiş olsun canım.
walla biz anne adayları dikkat etmemiz lazım özellikle . bebiş istiyoz bütün hastalıklar bizden uzak dursun
brlj, bu hafta test yap artık canım. epey oldu dimmi günün geçeli..
gününü bekleyen tüm anne adayları inş güzel haberler alır bu hafta,
hepinize dua ediyorum
monbebe için çok üzüldüm.. aynı yoldan geçtiğim için onu çok iyi anlıyorum.
kabuğuna çekilip acısını yaşamak istiyodur şuaninş çabucak toparlanır :/
Günaydın herkese
günaydınnnnn kızlarrrrrrr
benim günüm geçti ama ben hala test yapmamakta diretiyorum:18:
canım bebiş yoksa 4 gün sonra da öğrensen sonuç değişmez.4 gün daha beklemeyi düşünüyorum, aslında her konuda çok sabırsızım ama buna sabredicem bakalaım hem sabrın sonu selamettir dimi ama
allah razı olsun canım benim . içinden geçeni okuman yeter , düşünmen yeter.
bizde eşimle iğneden bu yana namaz kılıp dua ediyorum.
allahım yüzümüze baksın insallah
neden canım , yap gitsin testini hadii.
inşallah hamişsiindir hadi bakalım
canım bebiş yoksa 4 gün sonra da öğrensen sonuç değişmez.
ama bebiş varsa gereksiz stres yapıyorsun bünyene..
tabi senin kararın, iiinş hamilesindir :93:
canım bebiş yoksa 4 gün sonra da öğrensen sonuç değişmez.
ama bebiş varsa gereksiz stres yapıyorsun bünyene..
tabi senin kararın, iiinş hamilesindir :93:
neden ya hiç merak etmiyor musun ben meraktan çatlarım şimdi sen test yapana kadar yap ne olursun bugün bizede haber ver cnm lütfennn
etmezmiyim çok merak ediyorum, ama bu aya çok stres yaptım yüzde 90 olmayacağını bildiğim için test yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?