Senden de Allah razi olsun canim. Ben bebegime meryem,yasin,yusuf surelerini okuyorum firsat buldukca. Seni de eklerim duama insallah
Sende cok fazla stres yapmamaya calis. Bi problem olmadgna gore rahat olmak cok onemli biliyosunn. İnsallah guzel haberler verirsin bizee
Canim biliyorum cok uzginsun bizde cok üzüldk Allahim yeniden yasatir canim seni cok seviyoruz ve en yakin zamanda aramiza yine dön
mrb. kızlar günaydın.. bi soru sormak istiyorum göğüs ucu agrısı hamilelik belirtisi olabilir mi bununla birlikte ara sıra kasık ağrım oluyor gecen gün kahverengi lekelenmelerim olmustu cevaplarsanız sevinirim..
Bugün nasılsınız güzel kardeşlerim?
günaydın cnm iyiyim tatlım sen nasılsın?
kızlar ya birkaç gündür evde internetim yoktu.. anlamadım çekmiyo mu nedir.. giremedim pek.. benim size bi sorum vardı.. şimdi mik mik dönemi bitti biliyosunuz.. dünde mardine gidelim dedik arabayla ordada medrese kilise kale vs derken 6 saat kadar yürüdüm gezdim.. sizce bu aşamada bebek oluşmaya çalışıyosa zarar verir mi?? ayrıca evimide toparlamam gerek off ya.. çok tedirginim
kızlar ya birkaç gündür evde internetim yoktu.. anlamadım çekmiyo mu nedir.. giremedim pek.. benim size bi sorum vardı.. şimdi mik mik dönemi bitti biliyosunuz.. dünde mardine gidelim dedik arabayla ordada medrese kilise kale vs derken 6 saat kadar yürüdüm gezdim.. sizce bu aşamada bebek oluşmaya çalışıyosa zarar verir mi?? ayrıca evimide toparlamam gerek off ya.. çok tedirginim
Ins bend ck ozlerimcanım günaydın...Rabbim onu sınıyor sabrını ölçüyor ve şükür bekliyor inşallah en kısa sürede toparlanır ve bizimle olur yoksam çok özlerim ben onu....:26::26::26:
Günaydın kocamnSağol canım benim geldik işe çalışıyoruz.
Bugün mesai yarım gün ,yarında tatil malüm 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Arkadaşlar geçmişi okumadım
Monbebe'ye ne oldu ki?
Sağol canım benim geldik işe çalışıyoruz.
Bugün mesai yarım gün ,yarında tatil malüm 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Ins bend ck ozlerim
Günaydın kocamn
Niyr hize bayram yok ya tam mesai bugunde yarinda
kIZLAR HEPINIZE GUNAYDIN...
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..
Cok cok tesekur ediyorum desteginiz icin..
kIZLAR HEPINIZE GUNAYDIN...
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..
Cok cok tesekur ediyorum desteginiz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?