Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım tekrardan .
walla stres yapmıyorum artık vakti ne zamansa o zaman gelecek artık ama isteyipte olmayınca üzüntü oluyo istemsiz ((

Canim biliyorum cok uzginsun bizde cok üzüldk Allahim yeniden yasatir canim seni cok seviyoruz ve en yakin zamanda aramiza yine dön

canım günaydın...Rabbim onu sınıyor sabrını ölçüyor ve şükür bekliyor inşallah en kısa sürede toparlanır ve bizimle olur yoksam çok özlerim ben onu....:26::26::26:

kızlar ya birkaç gündür evde internetim yoktu.. anlamadım çekmiyo mu nedir.. giremedim pek.. benim size bi sorum vardı.. şimdi mik mik dönemi bitti biliyosunuz.. dünde mardine gidelim dedik arabayla ordada medrese kilise kale vs derken 6 saat kadar yürüdüm gezdim.. sizce bu aşamada bebek oluşmaya çalışıyosa zarar verir mi?? ayrıca evimide toparlamam gerek off ya.. çok tedirginim

mrb. kızlar günaydın.. bi soru sormak istiyorum göğüs ucu agrısı hamilelik belirtisi olabilir mi bununla birlikte ara sıra kasık ağrım oluyor gecen gün kahverengi lekelenmelerim olmustu cevaplarsanız sevinirim..

göğüs ucu agrısı bat belirtiside ve aynı zamanda gebelik berlirside olabilir cnm senin bat ne zamandı günün geçti mi?

canım günaydın bence bu aşamada çok yorma kendini zararı olur mu bilmiyorum ama psikoljik olarak zarar gördüğüne inanıyorum kafan rahatsa bedenini de çok yormamaya dikkat et...

problem olmaz canım , şuan oluşma aşamasındadır zaten .
yumurta döllendikten bir hafta-10 gün sonra kadar rahime düşüyormuş .
inşallah bgüzel haberler verirsin canım

canım günaydın...Rabbim onu sınıyor sabrını ölçüyor ve şükür bekliyor inşallah en kısa sürede toparlanır ve bizimle olur yoksam çok özlerim ben onu....:26::26::26:
Ins bend ck ozlerim
Sağol canım benim geldik işe çalışıyoruz.

Bugün mesai yarım gün ,yarında tatil malüm 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Günaydın kocamn
Niyr hize bayram yok ya tam mesai bugunde yarinda

Sağol canım benim geldik işe çalışıyoruz.

Bugün mesai yarım gün ,yarında tatil malüm 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

kolay gelsin tatlım benimde bazen aklıma takılıyor ya denizaskerin az önce sorduğu soru senin bir bilgin var mı cnm ayrıca mobebeyede çok üzüldüm işallah en yakın zamanda hayırlı bir şekilde sağlıklı evlatları olur cümlemizin......

kIZLAR HEPINIZE GUNAYDIN...
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..

Cok cok tesekur ediyorum desteginiz icin..

Ins bend ck ozlerim
Günaydın kocamn
Niyr hize bayram yok ya tam mesai bugunde yarinda

Canımmm malesef Özel sektör öyle, geçmişte özel de de çalıştım 1 yıl, bilirim.

En iyisi KPSS'ye gir Devlet Memuru ol, tüm Remi tatilleri kullan canım

canım benim şimdi ögrendim çok geçmiş olsun..Allahım tez vakitte yerini doldursun inşallah

bizde seni seviyoruz canımm.
herşeyin hayırlısı tabiki.
İnsallah yaşayacaksın tekrar canım , Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…