Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

problem olmaz canım , şuan oluşma aşamasındadır zaten .
yumurta döllendikten bir hafta-10 gün sonra kadar rahime düşüyormuş .
inşallah bgüzel haberler verirsin canım

inşallah canım.. ne bileyim karnımın altında üşütme sancısına benzer batmalar yaşıyorum tedirgin oldumn işte

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun

inşallah bu vesileyle hayırlısıyla hamile kalır sonra da bebeişini sağlıkla kucağına alırsın canım. AMİN

daha az önce öğrendim canım. ne denir bilmiyorum. çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve sana sımsıkı tututan hayırlı bir evlat nasip etsin...

monbebecim geçmiş olsun canım benim, hayırlısı böyleymiş,inşallah hamileleik takvimini tekrar eklersin

göğüs ucu agrısı bat belirtiside ve aynı zamanda gebelik berlirside olabilir cnm senin bat ne zamandı günün geçti mi?

hayır tatlım daha 5 günüm var fakat hiç bir zaman göğüs ucu agrısı yasamadım 5 ay önce düşük yasadım onda da göğüs agrımdan anlamıstım adetime 10 gün kala kadardı. yumurtlama zamanımdan beri var su an dokunamıyorum bile

canım benim şimdi ögrendim çok geçmiş olsun..Allahım tez vakitte yerini doldursun inşallah
Sagol bitanem insallah.. isteyen herkesin..

bizde seni seviyoruz canımm.
herşeyin hayırlısı tabiki.
İnsallah yaşayacaksın tekrar canım , Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu
Amin guzelim insallah cok cok sagol hersey icin..
daha az önce öğrendim canım. ne denir bilmiyorum. çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve sana sımsıkı tututan hayırlı bir evlat nasip etsin...
Bende diyorum benim guzel kalkpli arkadasim nerde diye.. Amin sagol canim benim.. amin
monbebecim geçmiş olsun canım benim, hayırlısı böyleymiş,inşallah hamileleik takvimini tekrar eklersin
Insallah hayirlisi neyse o.. ama cok zor kimse yasamasin..

bence sen hamişsin lekelenmem oldu diyosu yerleşme kanamasıdır o bat gününbekle sonra bi kan testi yap içime doğdu vallaha sen hamilesin

Canım çok geçmiş olsun kaç gündür giremedim yeni gördüm Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda sana sıkı sıkı tutunacak olan bebişin gelir ve tatlı heyecana kaldığın yerden devam edersin. Şimdi yapabileceğin tel şey kendine çook iyi bakman...

Canım inşallah en kısa zamanda tekrar aynı duyguyu tadarsın.. dualarımız seninle biliyorsun...

nilkon nerelerdesin cnm ya halen test yapmadın mı? çok merak ediyorum:/

selam kızlarr..

monbebe için cok gecmiş olsun

ben bu ay da deniycem omazsa yumurta çatlatma iğnesi deneyelim diyorum. başaı şansı ve fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?

Perşembe (24ekim) kırmızılarım bitmişti hafta sonu da hep hastalıkla geçti. Lanet olasıca migren bir geldi, gitmek bilmedi acillerde sabahladık hala kafam bir garip. Mikmiğe de başlayamadık. İnşallah kaçırmamışımdır yumurtlamayı. Daha erkendir büyük ihtimal ama ya erken yumurtluyorsam ben nasip bakalım.

bence de zarar vermez denizasker,
gezmişsin, stres atmışsın bunun verdiği keyfi yaşa olumsuz şeyler düşünme

her bünyenin hamilelik belirtileri farklı oluyor devrane,
kahverengi leke yerleşme lekesi de olabilir, regl başlangıcı da..
göğüs ucu da aynı şekilde, hem hamilelik belirtisi olabilir hem ilişki sonrasından kaynaklanan ağrılar da olabilir.

Allah gönlünden geçeni versin :))

Gü gü-gü-nay-dınn kı-kı-kız-larrr hap şıııı :2::2:

nasılsınız canlarım ? ben çok kötü grip oldum..

mon bebemm.. ne oldu yaa.. okuyamadım geçmişi? düşükmü yaptın çok üzüldüm canım.. ama kısmetten ötesi olmuyo ki canım.. inşallah bidahakine sapasalim alırsın bebişini kucağına

canım benim çok üzüldüm ya sana ama vardır bunda bir hayır tatlım üzülme. kendine çok iyibak canım benim işallah rabbim en kısa zamanda bebişini gönderir sana ........

canım benim sen iyi ol da üzülme tek...hakkından hayırlısı böleymiş canım benim çok geçmiş olsun....

selam kızlarr..

monbebe için cok gecmiş olsun

ben bu ay da deniycem omazsa yumurta çatlatma iğnesi deneyelim diyorum. başaı şansı ve fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?

günaydın canım . ben cumartesi oldum bu iğneden.
şans düşük aslında %15 imiş . fiyatı 18 tl dedi eşim yanlış hatırlamıyorsam.
inşallah vesile olur.. bi de böyle denim dedim bende .

günaydınn canım . geçmiş olsun.
bende çatlatma iğnesi oldum cumartesi. bakalım neler olacak

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun
saol canım, doktora gitmeden çok bi havaya girmiyim diyorum.. dua ediyorum çokça :)
darısı topikteki tümm anne adaylarına

evet çok zor... ama geçecek..
sağlıklı kardeşini gönderecek meleğin size..
sen kendine dikkat et şimdi :)

Bende diyorum benim guzel kalkpli arkadasim nerde diye.. Amin sagol canim benim.. amin

o senin güzelliğin asıl canımın içii.....

çok geçmiş olsun canım.. ilaçlarını al, ballı terçinlı limonlı sıcaksuyunu da içmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…