problem olmaz canım , şuan oluşma aşamasındadır zaten .
yumurta döllendikten bir hafta-10 gün sonra kadar rahime düşüyormuş .
inşallah bgüzel haberler verirsin canım
kan testine gittim canım, batım pazartesi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı bilmiyorum..
değerimiz 150.11
yanisi hamileyimm, inş allahım sağlıkla tamamlatır bu 9 aylık yolculuğu bana ve tüm hamişlere..
canlar günaydııııın diyim size sabah görürsünüz mesajımı artıkınn.ben uyuyamadımm da.
cumartesi doktora gittim.akıntım var demiştim onun için hap ve fitil verdi . adetli iken kullanmaya başla dedi .bi de bu çıktı basıma.
1 yıl doldu dedim , eşimin yeni sonuçlarını bide benim rahim filmini gösterdim. sorun yok herşey normal dedi.
13. günümde idim gittiğimde alttan muayene etti , çatlamak üzere olan bir folikülün var dedi. bende çatlatma iğnesi deneyelimmmi diye sordum. tamam bu ay böyle deneyelim dedi. çatlatma iğnesi vuruldum.1-2 güne çatlamış olucakmış.
rapor gerekli imiş çatlatma iğnesi için , raporuna da açıklanamayan infertilite yazdı
yarın tekrar gidicem yumurta çatlamışmı diye bakıcak.
bu çatlatma iğnesinin yapısı gebelik hormonu beta hcg imiş.bende bakim testte beta hcg olduğu cıkıcakmı diye hakkaten gebelik testim positif çıktı:))) artık ölsemde gam yemem diyorum:)) yalancıktanda olsa pozitifi gördüm
bir de bu preseed jeli sordum doktor gerek yok dedi böyle bişeyi kullanmaya.
inşallah bu ay bu iğne vesile olur bana kızlar yaaa
kIZLAR HEPINIZE GUNAYDIN...
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..
Cok cok tesekur ediyorum desteginiz icin..
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..
göğüs ucu agrısı bat belirtiside ve aynı zamanda gebelik berlirside olabilir cnm senin bat ne zamandı günün geçti mi?
Sagol bitanem insallah.. isteyen herkesin..canım benim şimdi ögrendim çok geçmiş olsun..Allahım tez vakitte yerini doldursun inşallah
Amin guzelim insallah cok cok sagol hersey icin..bizde seni seviyoruz canımm.
herşeyin hayırlısı tabiki.
İnsallah yaşayacaksın tekrar canım , Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu
Bende diyorum benim guzel kalkpli arkadasim nerde diye.. Amin sagol canim benim.. amindaha az önce öğrendim canım. ne denir bilmiyorum. çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve sana sımsıkı tututan hayırlı bir evlat nasip etsin...
Insallah hayirlisi neyse o.. ama cok zor kimse yasamasin..monbebecim geçmiş olsun canım benim, hayırlısı böyleymiş,inşallah hamileleik takvimini tekrar eklersin
hayır tatlım daha 5 günüm var fakat hiç bir zaman göğüs ucu agrısı yasamadım 5 ay önce düşük yasadım onda da göğüs agrımdan anlamıstım adetime 10 gün kala kadardı. yumurtlama zamanımdan beri var su an dokunamıyorum bile
bence de zarar vermez denizasker,kızlar ya birkaç gündür evde internetim yoktu.. anlamadım çekmiyo mu nedir.. giremedim pek.. benim size bi sorum vardı.. şimdi mik mik dönemi bitti biliyosunuz.. dünde mardine gidelim dedik arabayla ordada medrese kilise kale vs derken 6 saat kadar yürüdüm gezdim.. sizce bu aşamada bebek oluşmaya çalışıyosa zarar verir mi?? ayrıca evimide toparlamam gerek off ya.. çok tedirginim
her bünyenin hamilelik belirtileri farklı oluyor devrane,mrb. kızlar günaydın.. bi soru sormak istiyorum göğüs ucu agrısı hamilelik belirtisi olabilir mi bununla birlikte ara sıra kasık ağrım oluyor gecen gün kahverengi lekelenmelerim olmustu cevaplarsanız sevinirim..
Sagol bitanem insallah.. isteyen herkesin..
Amin guzelim insallah cok cok sagol hersey icin..
Bende diyorum benim guzel kalkpli arkadasim nerde diye.. Amin sagol canim benim.. amin
Insallah hayirlisi neyse o.. ama cok zor kimse yasamasin..
selam kızlarr..
monbebe için cok gecmiş olsun
ben bu ay da deniycem omazsa yumurta çatlatma iğnesi deneyelim diyorum. başaı şansı ve fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?
Gü gü-gü-nay-dınn kı-kı-kız-larrr hap şıııı :2::2:
nasılsınız canlarım ? ben çok kötü grip oldum..
mon bebemm.. ne oldu yaa.. okuyamadım geçmişi? düşükmü yaptınçok üzüldüm canım.. ama kısmetten ötesi olmuyo ki canım.. inşallah bidahakine sapasalim alırsın bebişini kucağına
saol canım, doktora gitmeden çok bi havaya girmiyim diyorum.. dua ediyorum çokça :)gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun
Sagol bitanem insallah.. isteyen herkesin..
Amin guzelim insallah cok cok sagol hersey icin..
Bende diyorum benim guzel kalkpli arkadasim nerde diye.. Amin sagol canim benim.. amin
Insallah hayirlisi neyse o.. ama cok zor kimse yasamasin..
Gü gü-gü-nay-dınn kı-kı-kız-larrr hap şıııı :2::2:
nasılsınız canlarım ? ben çok kötü grip oldum..
mon bebemm.. ne oldu yaa.. okuyamadım geçmişi? düşükmü yaptınçok üzüldüm canım.. ama kısmetten ötesi olmuyo ki canım.. inşallah bidahakine sapasalim alırsın bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?