Hayirdir canim ne biyopsisi
Canlarim suan size hastaneden sesleniyorum kurtaj oldum malesef simdide ilac tedavisi baslayacak cok agladim zirladim ama aldilar
Canlarim suan size hastaneden sesleniyorum kurtaj oldum malesef simdide ilac tedavisi baslayacak cok agladim zirladim ama aldilar
kızlar bebek isimlerimizi paylaşalım mı ne dersiniz???
mesela benim kız olursa zeynepela
erkek olursa da mirali olarak düşünüyorum.
zeynebi galiba kadirle türkanın filmini izleidğimden beri istiyorum. ela da yanına hoş duruyor bence. mirali de eşimin rahmetli babasının dı aliymiş. bir de mirali güçlü bir isim gibi geldi bana. hem de eşimin gönlü hoş olsun dedim
sizden paylaşmak isteyen var mı???
ben de onun için acele ediyorum...ne durumdasın?
selammmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız hepinizDDD
Kızlar dun ne kadar da çok konuşmuşsunuz oku oku yeni bitirebildim :)benim adet bu ay 7 günde bitti kociş bu duruma çok sinirlendi ve ilk mikmik sonunda bu sabah gerçekleşti :):):)ama çok özlemişim kocişi sabah işe giderken bana diyoki sabahkini saymıyorum akşama hazırla kendini diyo bende uyar banada dedim ayy akşam olsun biran önce ama akşamda maç var galatasarayın neyse geç olsun napalım :):)çok seviyorum bu adamı...bu ay hiç takmıycam belirti yok test yok istediğim zaman keyfime göre mikmik varr artık demek ki zamanını bekliyo elbet bir gün olacak diyorum no stres strese yer yok bundan sonra :):)
Ayni benim kafadansin ooo elaanin bestesi bize gelsin
ımmmm rahim ağzı kanser öncesi bulgu canım 6 ay önce tespit edildi 3 ayda bi takip yapılıyor smaerle en son takipte doktor gebelik önerdi gebe kalmazsan kasımda gel dedi bu sefer biyopsi yapıcak sanırım gebe kalırsamda doğumdan sonra yapıcak yine aynı sonuç çıkarsa işlem yapıcak rahim ağzını bi kısmını çıkarıcak.gebelik hücreleri yenileyebiliyormuş o yüzden gebelik sonrası işlem yapmamıza gerek kalmayabilir dedi ya bilmiyorum bişeyler daha anlattı detaylı ama kısaca bu uzun yazdım ama:)ben çok sters yaptım bu durumu yapımdan dolayı.
canım benim ne kadar kasma, üzülme desek de biliyorum mümkün değil... inşallah hayırlısıyla kasıma kadar hamile kalırsın canım... sürekli bunu kafanda döndürmemeye çalış. aklına geldikçe kalk bişeyler yap et... yoksa iyice içine çeker düşünceler seni...
ayy çok heyecanlı bu. benim oğlum olursa ÇINAR, kızım olursa BADE olucak inşallah
aaaa asyakciimmm çok üzüldüm geçmiş olsun:26:Canlarim suan size hastaneden sesleniyorum kurtaj oldum malesef simdide ilac tedavisi baslayacak cok agladim zirladim ama aldilar
daha gormedim kirmizi kart
ay ne güzel isimler söylüyor herkes maşallah.
Çınar gibi ulu ve dimdik inşallah
Bade İşçil gibi de fıstık olsun
hayırlı sabahlar kızlar, ben geldiiiiim ama gidiyorum bugün iş başlıyooooor,şimdi listeye eklemeler yapıyorum tekrar ediyorum lütfen listeye yazılacaklar özel msj da belirtin şimdiden teşekkür ederim,
bende durumlar soğan kürüne devam,bugün 6. günüm ayrıyeten fitil kullanıyorum aşırı iltehap vardıyaa,ama sökülüyo bu kür çok işe yarıyo gerçekten ekimde inş. hamileyiiiiiiiim deriz, şaka maka liste doldu taşıyo hamdolsun,başı çektik geliyo inşaallah hoolleeeeeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?