Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirdir canim ne biyopsisi

ımmmm rahim ağzı kanser öncesi bulgu canım 6 ay önce tespit edildi 3 ayda bi takip yapılıyor smaerle en son takipte doktor gebelik önerdi gebe kalmazsan kasımda gel dedi bu sefer biyopsi yapıcak sanırım gebe kalırsamda doğumdan sonra yapıcak yine aynı sonuç çıkarsa işlem yapıcak rahim ağzını bi kısmını çıkarıcak.gebelik hücreleri yenileyebiliyormuş o yüzden gebelik sonrası işlem yapmamıza gerek kalmayabilir dedi ya bilmiyorum bişeyler daha anlattı detaylı ama kısaca bu uzun yazdım ama:)ben çok sters yaptım bu durumu yapımdan dolayı.

ayy çok heyecanlı bu. benim oğlum olursa ÇINAR, kızım olursa BADE olucak inşallah

Ayni benim kafadansin ooo elaanin bestesi bize gelsin

Ayy benle ayni kadadan olanları görmek ne güzel:))) valla sposlarin kalitesini düşünmesem hergün mik mikde mik mik ahhaaha iki haftadir kaynvldem yanimda yanodada yatio biz mikmikten vazgecmedikk amaaann demistir kadin ne ateşli gelinim var:))) yarin gidio zaman mekan tanimam

canım benim ne kadar kasma, üzülme desek de biliyorum mümkün değil... inşallah hayırlısıyla kasıma kadar hamile kalırsın canım... sürekli bunu kafanda döndürmemeye çalış. aklına geldikçe kalk bişeyler yap et... yoksa iyice içine çeker düşünceler seni...

öyle oluyor zaten ama napıyım işte elimde değil

Gamze kız seni çok sevdim aynı kafadanız gelsin gitsin mikmik belirti filan yok üzülme yok zamanı geldiğinde elbet sevincez bol bol dua etcez tedavimize bakcaz gerisi Allahtan o yoluna koymuştur her şeyi mutlaka ona sığıncaZ başka yapacak bişey yok çünkü

cnım yaa ben ilacı bulamadım bende tam kullanmamıştım akıntım faln gidince bıraktım acaba haal bende var mıdır enfeksiyon.soğan kürünü bende mi yapsam acaba... bu arada bn şu çörek otunu yaptım ya Allahım günah yazmasın tadı cok kötü yaa sabah akşam kullanmıyorum günde 1 defa yatarken yiyorum oda zorla inş faydalarının görürürüz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…