Tabiki yasayacaksin yasaratacaksin sen biran önce kendini toplamaya bak canim simcikkIZLAR HEPINIZE GUNAYDIN...
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..
Cok cok tesekur ediyorum desteginiz icin..
Canımmm malesef Özel sektör öyle, geçmişte özel de de çalıştım 1 yıl, bilirim.
En iyisi KPSS'ye gir Devlet Memuru ol, tüm Remi tatilleri kullan canım
Hicrancım dün seni rüyamda gördüm canım. herşey yolunda mı????
kan testine gittim canım, batım pazartesi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı bilmiyorum..
değerimiz 150.11
yanisi hamileyimm, inş allahım sağlıkla tamamlatır bu 9 aylık yolculuğu bana ve tüm hamişlere..
güzel haber getirdim sizee, 2014 temmuz anneleri topikini de açtım hadi güzel haberleri alın da oraya da yazalım :)))
yaaa brlj, test yapsana..
ben çok aceleciyim daha dün yaptım testi hemen..
benim de batım 28.10
iiiiinşallah hamilesindir
inş sen de güzel haberler verirsin msa84
dua edicem hepinizee
kIZLAR HEPINIZE GUNAYDIN...
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..
Cok cok tesekur ediyorum desteginiz icin..
günayydıınn kızllaarrr nasılsınızzz... bakalımmmm.......
günaydın canımm . yeğenim bende onunla uğraşıyorum :)) alıştırmaa
sen napıyosun nasılsınnn, varmı rahatsızlığın
bende ıyıyım... yok çok şukur herşey ıyıdilimi ısırayım bebişim buyuyo teyzesii.. bugun kuzenımın bebişini ziyarete gitcez bizde... biraz gezcez teyzesii... yegenler yonunden ben baya egıtım aldım canımm hele ılki elıme dogdu gıbı herşeyıyle ılgılenmıstım sımdı ıse fena alışık bana.. daha dogmamış bebeğmi kıskanmaya başladı bilee...
Hayirlara gelsin ins canimmm...nasil gordun ki :26: esimle aramiz cooook kotuydu iki gundur duzelttik sukurler olsun ki.....
Bu arada gunaydin canlarimmmmmmm nasilsiniz
kızlar ya birkaç gündür evde internetim yoktu.. anlamadım çekmiyo mu nedir.. giremedim pek.. benim size bi sorum vardı.. şimdi mik mik dönemi bitti biliyosunuz.. dünde mardine gidelim dedik arabayla ordada medrese kilise kale vs derken 6 saat kadar yürüdüm gezdim.. sizce bu aşamada bebek oluşmaya çalışıyosa zarar verir mi?? ayrıca evimide toparlamam gerek off ya.. çok tedirginim
bence de zarar vermez denizasker,
gezmişsin, stres atmışsın bunun verdiği keyfi yaşa olumsuz şeyler düşünme
her bünyenin hamilelik belirtileri farklı oluyor devrane,
kahverengi leke yerleşme lekesi de olabilir, regl başlangıcı da..
göğüs ucu da aynı şekilde, hem hamilelik belirtisi olabilir hem ilişki sonrasından kaynaklanan ağrılar da olabilir.
Allah gönlünden geçeni versin :))
maşallah canım .Allah sağlık versin sana ve bebişine .
ay benimde 4 tane yeğenim var hepsi de birbirini kıskanıyorlar görsenn . bugün izinliyim ben ablam yarım gün çalışıyormuş bana bıraktı.anaokuluna gidiyor normalde.
walla kahvaltı yaptırana kadar göbeğim çatladı
o senin güzelliğin asıl canımın içii.....
çok geçmiş olsun canım.. ilaçlarını al, ballı terçinlı limonlı sıcaksuyunu da içmeyi unutma
Denizim.. bende hergün işe gelebilmek için yokuş çıkmak zorunda kalıorum. bende tedirginim ama eskiden millet çapaya gidermiş.. o kadınların nasıl tutunmuş bebişleri ? onun için çok da düşünmüyorum artık. biz titizlendikçe hep bişi çıkıyo
canım eğer hamile isem bişi olmasın die hiç bişi içmiorumartık ılık sıcak şeyler filan idare ediorum
günaydın canım,
biraz sıkıntılıydı. bu bize anlattığın mıydı yoksa daha sonra birdaha mı oldu? yani haftasonu birdaha olduysa onun sıkıntısıdır belki :26:
saol canımm, aminn inşallahcanım geçmişte gördümm hamileymişssinnhayırlısı olsuunnn sağsalim kucagına gelsin minigin....inşallahh...
aminn, en kısa zamanda sizin güzel haberlerinizi de alırız inşallah...sagol canım.. sende hamileymişsinçok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
canım ya bilemedim ki oturup kalkarken bile agrım var.. ya iltihap oldu sanırım(((( ki iltihap varsa bebiş tutunamaz yani bu ayda boş geçer
günaydınlar olsun bayanlar herkese mrbnasılsınız bakalım . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?