Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tabiki yasayacaksin yasaratacaksin sen biran önce kendini toplamaya bak canim simcik
Canımmm malesef Özel sektör öyle, geçmişte özel de de çalıştım 1 yıl, bilirim.

En iyisi KPSS'ye gir Devlet Memuru ol, tüm Remi tatilleri kullan canım

Evet baska seçeneğim yok malesf

canım geçmişte gördümm hamileymişssinn hayırlısı olsuunnn sağsalim kucagına gelsin minigin....inşallahh...

Canım cok üzüldüm bir anda nasıl oldu az bi kanaman oldu geçmişti her şey yolundaydı yanlış mı hatırlıyorum..Rabbim tez vakitte bir daha nasip eder inşallah

günaydın canımm . yeğenim bende onunla uğraşıyorum :)) alıştırmaa
sen napıyosun nasılsınnn, varmı rahatsızlığın

bende ıyıyım... yok çok şukur herşey ıyıdilimi ısırayım bebişim buyuyo teyzesii.. bugun kuzenımın bebişini ziyarete gitcez bizde... biraz gezcez teyzesii... yegenler yonunden ben baya egıtım aldım canımm hele ılki elıme dogdu gıbı herşeyıyle ılgılenmıstım sımdı ıse fena alışık bana.. daha dogmamış bebeğmi kıskanmaya başladı bilee...

maşallah canım .Allah sağlık versin sana ve bebişine .
ay benimde 4 tane yeğenim var hepsi de birbirini kıskanıyorlar görsenn . bugün izinliyim ben ablam yarım gün çalışıyormuş bana bıraktı.anaokuluna gidiyor normalde.
walla kahvaltı yaptırana kadar göbeğim çatladı

Hayirlara gelsin ins canimmm...nasil gordun ki :26: esimle aramiz cooook kotuydu iki gundur duzelttik sukurler olsun ki.....

Bu arada gunaydin canlarimmmmmmm nasilsiniz

günaydın canım,

biraz sıkıntılıydı. bu bize anlattığın mıydı yoksa daha sonra birdaha mı oldu? yani haftasonu birdaha olduysa onun sıkıntısıdır belki :26:

Denizim.. bende hergün işe gelebilmek için yokuş çıkmak zorunda kalıorum. bende tedirginim ama eskiden millet çapaya gidermiş.. o kadınların nasıl tutunmuş bebişleri ? onun için çok da düşünmüyorum artık. biz titizlendikçe hep bişi çıkıyo

sagol canım.. sende hamileymişsin çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

aynen vallaa benımkısıde ole yemek yedircez diee yapmadıgımız şey kalmıyoo... pek yemiyo bizimkisi ugrasırsan belkı zorla artık buraya geldımı annesı bana paslıyoo o yedıremıyo bazen ama ben olunca yıyo :) cocuk degısıklıkmı ıstıyo neee...

o senin güzelliğin asıl canımın içii.....

çok geçmiş olsun canım.. ilaçlarını al, ballı terçinlı limonlı sıcaksuyunu da içmeyi unutma

canım eğer hamile isem bişi olmasın die hiç bişi içmiorum artık ılık sıcak şeyler filan idare ediorum

canım ya bilemedim ki oturup kalkarken bile agrım var.. ya iltihap oldu sanırım (((( ki iltihap varsa bebiş tutunamaz yani bu ayda boş geçer

günaydın canım,

biraz sıkıntılıydı. bu bize anlattığın mıydı yoksa daha sonra birdaha mı oldu? yani haftasonu birdaha olduysa onun sıkıntısıdır belki :26:

:26::26::26: evet canim anlattigimdan farkli cmt gunu oldu canim anlattigim olayin ustune....

canım geçmişte gördümm hamileymişssinn hayırlısı olsuunnn sağsalim kucagına gelsin minigin....inşallahh...
saol canımm, aminn inşallah
senin bebişin de sağ salim gelsin kucağına
sagol canım.. sende hamileymişsin çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
aminn, en kısa zamanda sizin güzel haberlerinizi de alırız inşallah...

canım ya bilemedim ki oturup kalkarken bile agrım var.. ya iltihap oldu sanırım (((( ki iltihap varsa bebiş tutunamaz yani bu ayda boş geçer

iyi şeyler düşün canımm
inşallah bebiştendir.
üşütmemek elde değil zaten , bende bu ay öle oldum ağrım yoktu akıntım vardı , ilaç verdi doktor, adetliyken kullan dedi korunmaya gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…